TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:51:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: KIROPRAKTIKA  (Pročitano 65960 puta)
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Jun 17, 2012, 09:59:59 pre podne »

Uzeo sam posebnu hranu , koju mi je dao jedan covek, tesko se nabavlja. Inace je sastojana od klica heljde, psenice, lana, bundeve itd, itd..prolaze kroz poseban sistem termicke obrade i sa jos nekim dodacima cine pravu stvar. One u stvari deluju na ciscenje debelog creva jer je tu glavni izvor bakterija i odatle ishranjuju celo telo. Mnogo poznati a i manje poznati su izlecili velike bolesti, pa i ja ove moje sitnije. Da ne sirim u ovoj temi o tome, ali je dokazano jer sam ja to uzeo na inicijativu prijatelja koji su se izlecili od opasnijih bolesti...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Jun 17, 2012, 09:49:40 pre podne »

Kakvu promenu u ishrani si napravio?
Sačuvana
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Jun 17, 2012, 09:48:50 pre podne »

To je bilo u jednom vremenskom periodu iz cista mira,(mada verovatno uzrokovano nekim sistemskim problemom i nekim zaristem), a onda je promenom ishrane sve lokalizovano, i sada je ostalo da se resi i ovaj problem sa hematomom i onda ce u potpunosti biti stvar resena, bar ja tako mislim???
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Jun 17, 2012, 09:44:06 pre podne »

A kad su tako izlivi na više zglobova jel niko ne mislli da bi trebalo pogledati da li posotji neki sistemski problem?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Jun 15, 2012, 02:11:39 posle podne »

Ok, urose, navijam za tebe  :)
ako imaš upalu više zglobova trebalo bi uraditi neke laboratorijske nalaze. Za kalcifikat primicača u preponi treba uraditi rentgen i ultrazvuk da se vidi koliki je kalcifikat i položaj. Takodje treba videti da li ima ožiljka na mišiću ili upale pripoja nekog mišića. Kalcifikat j obično posledica pucanja mišića ili hronične upale pripoja...
Lep pozdrav
Sačuvana
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Jun 15, 2012, 09:55:07 pre podne »

Bio sam juce kod Vlade, i kaze da je bio primarni problem sto je neka povreda prouzrokovala kalsifikaciju i hematom u tom delu pripoja, na vrhu butine, a i da je bio mali problem sa nekim nervom u donjem delu ledja, to je izvukao, i bas mi je prijalo. Nista mi drugo nije radio, jer je rekao da nema potrebe, za sada da 20dana mazem Lioton 1000 pa da dodjem do njega da vidi i da proba jos nekim stvarima da razbije.
Ali ga cudi kako pre godinu ipo dana kada sam isao na potpunu fizikalnu terapiju i na lazer i magnet nisu mi to sredili.
U svakom slucaju hvala vam na podrsci puno.
A ja se iskreno nadam da ce se ovo brzo resiti kako bi se bol smanjio a ja uspesno vratio svojim sportskim uzivanjima.

A sto se tice izliva, tada je najverovatnije sinovitis nasato zbog blagog ostecenja hrskavice, i tada sam imao hronicni sinovitis, ali je to sve izleceno i nikada nisam imao problema sa tim vise. Imao sam u proteklih godinu ipo dana , od kada imam problem i sa nogom, problem sa nekoliko otecenih zglobova koji su se sami od sebe javljali, iz cista mira, i izaslo mi je na 4 mesta na stopalima i na sternoklavikularnom zglobu, kao artritis. Ti otoci su se skroz povukli uzimajuci posebnu ishranu, a sada je ostao mali otok u sternoklavikularnom zglobu, koji smatram da ce se uskoro povuci.

A onda cu biti kao nov...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Jun 15, 2012, 12:20:02 pre podne »

mene je kiropraktika spasila 2 puta u životu... bukvalno rečeno

srećno sutra :)
kiropraktika ima svoje mesto kaa je problem kičme u pitanju (diskus, subluksiran pršljen... )
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Jun 15, 2012, 12:18:15 pre podne »

sto se tice kolena, izliv je bio zbog napora, jer sam se u isto vreme bavio atletikom i jos nekim naporima, pa je usledio sinovitis i onda je to sredjeno. A sto se tice ovog tvog pitanja oko bola kad guram, ne boli me na te pokrete, kada me boli butina onda boli u dubini i tada boli i pri samo oslanjanju na nogu, i pri bilo kom pokretu, ustajanje, sedanje, pomeranje noge bilo sta, a kada ne boli onda je to bol samo u nekim jacim pokretima.
A na pregledima sam bio kod sportskih lekara, i radio sam pre godinu ipo dana fizikalne terapije, struje, magnet i ostale stvari.
Ali to nista nije dalo rezultata. A danas sam zakazao kod Vlade pa sam mislio da mi on to namesti, kroz jednu dve terapije?????
sinovitis bude zbog nekog mesta upale u organizmu, zbog reumatske bolesti, zbog oštećenja hrskavice ili meniskusa (izliv). Zbog opterećenja zdravog kolena ne bi trebalo...
Ovo što navodiš liči na sindrom bolne prepone ili iritaciju burze iliopsoasa. Teško je postaviti tačnu dijagnozu bez pregleda fizikalnog i ultrazvuka. Trebalo bi uraditi i dopler krvnih sudova zbog pulsirajućeg bola... Nisam siguran koliko kiropraktika tu pomaže, ali ok je da se proba.
Javi kako napreduješ...
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Jun 14, 2012, 12:43:58 posle podne »

Savet je da se opustiš i uživaš ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #86 poslato: Jun 13, 2012, 02:28:49 posle podne »

mene je kiropraktika spasila 2 puta u životu... bukvalno rečeno

srećno sutra :)
Sačuvana
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Jun 13, 2012, 10:39:14 pre podne »

Nisam, zivim u Beogradu, video sam na ovom forumu za Vladu da radi na Andricevom vencu i da ga ljudi hvale, pa sam ga zvao i rekao mi za sutra da dodjem, pa cemo videti, nego sam mislio ako neko ima jos neki savet mozda da mi da, ili da mi kaze nesto jos o Vladi koji radi tu kiropraktiku???
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Jun 13, 2012, 10:36:54 pre podne »

Pretpostavljam da to znači da si iz ZR?
Sačuvana
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Jun 13, 2012, 10:20:39 pre podne »

sto se tice kolena, izliv je bio zbog napora, jer sam se u isto vreme bavio atletikom i jos nekim naporima, pa je usledio sinovitis i onda je to sredjeno. A sto se tice ovog tvog pitanja oko bola kad guram, ne boli me na te pokrete, kada me boli butina onda boli u dubini i tada boli i pri samo oslanjanju na nogu, i pri bilo kom pokretu, ustajanje, sedanje, pomeranje noge bilo sta, a kada ne boli onda je to bol samo u nekim jacim pokretima.
A na pregledima sam bio kod sportskih lekara, i radio sam pre godinu ipo dana fizikalne terapije, struje, magnet i ostale stvari.
Ali to nista nije dalo rezultata. A danas sam zakazao kod Vlade pa sam mislio da mi on to namesti, kroz jednu dve terapije?????
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Jun 13, 2012, 09:47:05 pre podne »

Zbog čega je bio izliv u kolenu, koja ti je dijagnoza (meniskus, hrskavica, sinovitis... )?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Jun 13, 2012, 09:45:44 pre podne »

Da li boli kada pritiskaš koleno jedno o drugo, kada podižeš opruženu nogu, kada guraš zid sa unutrašnjom stranom stopala (primicanje noge)? da li si bio na nekom pregledu, ultrazvuku?
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 19 upita.