TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 01:13:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Uska ramena - pomagajte !  (Pročitano 6572 puta)
Rainman
Gost
« Odgovor #11 poslato: Februar 23, 2012, 01:30:05 posle podne »

E da,to sto pominjes rast kosti i godine kao ogranicenje...nema veze mnogo sa misicnom masom.Ako si citao forum video si nekoliko puta da ljudi koji su u ovom sportom nekoliko decenija isticu da su 30 godine najbolje za BB,a ti tek imas 23 i sasvim dovoljno vremena da popravis sve sto ti se ne svidja na sebi...

hvala za ohrabrenje , skinucu dvd milosa sarceva i dobro prostudirati materiju .
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #10 poslato: Februar 23, 2012, 01:11:35 posle podne »

E da,to sto pominjes rast kosti i godine kao ogranicenje...nema veze mnogo sa misicnom masom.Ako si citao forum video si nekoliko puta da ljudi koji su u ovom sportom nekoliko decenija isticu da su 30 godine najbolje za BB,a ti tek imas 23 i sasvim dovoljno vremena da popravis sve sto ti se ne svidja na sebi...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #9 poslato: Februar 23, 2012, 01:08:25 posle podne »

Visok sam 184 cm , tezak 82 kg  i  imam 23 godine , moj problem je u tome sto imam malo uza ramena u odnosu na tijelo .Svjestan sam da  rast prestaje u ovom dobu i da moram nesto hitno da radim po pitanju ramena .Zna li iko kakve vjezbe i sprave treba da radim ali iskljucivo u svrhu sirenja ramena i kakvu suplamentaciju treba da pijem .

Hvala ....
Ramena su grupa misica kao i svaka druga i vezbajuci ih ona ce rasti...Tebi su kosti ramena prirodno takve kakve jesu i tu nema menjanja ali misici kakvi go da su ti mogu rasti.Ne postoji neko kome je sudjeno da ima uska ramena,vec ih ima jer ih ne vezba.Radi ramena sto jace,gledaj recimo trening za ramena koja radi Milos Sarcev,jedi sto vise proteina kako bi imao cime da izgradis misic i do leta ako sve budes radio kako treba to moze da izgleda puno,puno bolje. ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #8 poslato: Februar 23, 2012, 08:57:18 pre podne »

ja sam procitao negdje da ramena mogu da se usire koliko su ti dugacke kljucne kosti , i da sve zavisi od genetike tj.  kako ti pise u dnk , znaci nasledno - jeli to istina ?

Iskreno ne znam gde je zapisano (nisam toliko stručan što se genetike tiče), ali jeste u pravu si, kakavu ti je strukturu kostiju dala majka priroda sa time moraš da radiš, tu nema pomoći osim ako ne želiš da se podvrgneš operaciji produživanja kostiju ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 23, 2012, 01:22:22 pre podne »

Treba da treniras muski sve misicne partije da se hranis dobro pa onda dolazimo do supementacije. Bezobzira na genetiku, uza ramena, siri kukovi itd. vezbanjem ce to manje vise sve doci na svoje mesto..radi uobicajene vezbe za ramena, potiske, predrucenja, odrucenja, veslanja...
Sačuvana
Rainman
Gost
« Odgovor #6 poslato: Februar 23, 2012, 01:10:07 pre podne »

e to ne znam....
ali znam da na autobusu pise lasta ja procito al on nikako da poleti..... :)

dobro ne moras sad da se zajebavas , ja nisam mislio nista da steknem na brzinu ...
Sačuvana
Taske92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 23, 2012, 01:03:57 pre podne »

e to ne znam....
ali znam da na autobusu pise lasta ja procito al on nikako da poleti..... :)
Sačuvana
Rainman
Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 22, 2012, 11:35:50 posle podne »

ja sam procitao negdje da ramena mogu da se usire koliko su ti dugacke kljucne kosti , i da sve zavisi od genetike tj.  kako ti pise u dnk , znaci nasledno - jeli to istina ?
Sačuvana
Taske92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 22, 2012, 11:28:07 posle podne »

slazem nse  sa alenom.... ono je stota tema.... sa stotim pitanjem,
u ovom sportu na brzinu mozes samo da se povredis....nista vise
citaj forum ne postavljaj 1000 pitanja,za sve zivo imam makar po 3 odgovora.....
Citaj dok ti zenice ne pobele e onda mozes da postavis pitanje :)
a sto se naramenica tice,jbg probaj neki retro stil  :D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Februar 22, 2012, 11:07:38 posle podne »

OMG ti si baš upao ovde sa nadom da će ti neko reći neku specijalnu tajnu koja će ti pomoći da nabaciš što šira ramena i to hitno?

Moram ti priznati da imaš još dosta da naučiš o ovom sportu i da neke stvari neće da se dešavaju "hitno" koliko god ti to želeo.

Kao prvo tvoje telo neće da nabacuje mišićnu masu samo na ramena ili bilo koji pojedinačni deo tela, nego istovremeno može da deluje, u najboljem  slučaju) na jednu zonu. Zamisli da neko pokušava da razvije samo jednu stranu ramena, kako bi to izgledalo?

Ono što možeš da uradiš je da se posvetiš vežbanju sa tegovima i nabaciš nešto mišićne mase na svoje telo. Povećaš sve svoje obime i stvoriš utisak atletskog izgleda za kojim očigledno toliko žudiš, ali to je proces koji će od tebe zahtevati dosta požrtvovanja.

Sorry, ali ne postoji ništa što će ti pomoći samo u ramenima, osim da eventualno nosiš anramenice, ali to je pomalo de mode, ovih dana ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Rainman
Gost
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2012, 06:18:43 posle podne »

Visok sam 184 cm , tezak 82 kg  i  imam 23 godine , moj problem je u tome sto imam malo uza ramena u odnosu na tijelo .Svjestan sam da  rast prestaje u ovom dobu i da moram nesto hitno da radim po pitanju ramena .Zna li iko kakve vjezbe i sprave treba da radim ali iskljucivo u svrhu sirenja ramena i kakvu suplamentaciju treba da pijem .

Hvala ....
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.