TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394257 Teme od strane 25002 Članovi Poslednji član: lazic037

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 19, 2024, 05:15:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Preporučite sve što vam pomaže u spremanju hrane  (Pročitano 6651 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #18 poslato: Decembar 25, 2012, 02:18:33 posle podne »

meni se sviĂ°a preliv sa tek tek malo pavlake, pečuraka, belog vina, začina - piletina bude sočnija i ubije se onaj monotoni ukus pirinča.

Inače mnogo ga lakše pojedem kada sitno iseckam piletinu, povrće i izmešam sa pirinčem.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #17 poslato: Decembar 25, 2012, 01:03:06 pre podne »

Ja volim pirinac sa whey-om onako kao sutlijas, stavim malo sladila i odozgo cimeta...vrh...
Sačuvana
Nestor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 14


« Odgovor #16 poslato: Decembar 24, 2012, 05:21:58 posle podne »

E,odlicno,hvala za brz odgovor :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #15 poslato: Decembar 24, 2012, 04:07:02 posle podne »

Grilovana piletina je moj omiljeni izbor. Nešto što se može jesti svakog dana i nikako da mi dosadi. :D

Pirinač skuvam, iscedim, dodam kašičicu neskvika i jedem. Pošto je jedno slano, a drugo slatko, ne jedem ih uporedo, već prvo smažem piletinu. Ne volim slan pirinač.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #14 poslato: Decembar 24, 2012, 04:04:32 posle podne »

Gledam,gledam i gledam gde da pitam,i rek'o ajd' ovde. Zanima me da li piletina sa rostilja gubi na svojoj vrednosti i da li je ona dobra da se jede za rucak u nekim kolicanama 200-300 grama? I takodje koja vrsta pirinca(beli,braon...?) uz to ide najbolje i kako je najidealnije spremiti taj pirinac?

ma samo jedi piletinu sa rostilja i uzivaj :)  super, dijetalno, ukusno...

pirinac mozes jesti i jedan i drugi, mada sa nutricionistickog aspekta integralni ima blagu prednost, duze se kuva - to jedino, ali inace je super :)
ja samo dodam malo vegete i to je to od zacina
Sačuvana
Nestor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 14


« Odgovor #13 poslato: Decembar 24, 2012, 03:58:24 posle podne »

Gledam,gledam i gledam gde da pitam,i rek'o ajd' ovde. Zanima me da li piletina sa rostilja gubi na svojoj vrednosti i da li je ona dobra da se jede za rucak u nekim kolicanama 200-300 grama? I takodje koja vrsta pirinca(beli,braon...?) uz to ide najbolje i kako je najidealnije spremiti taj pirinac?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #12 poslato: Mart 11, 2012, 08:38:37 posle podne »

Nisam nikada probao sa folijom, bas cu sutra :D Ja uglavnom pravim pire krompir :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #11 poslato: Mart 11, 2012, 06:16:20 posle podne »

Ništa, Daniela. ;D Ali, zanimljivo, kupio sam ga ovde, u Idei. Skupljao sam markice i dobio ga sa 50% popusta. Tako mi je ispalo par eura jeftinije nego u Nemačkoj. :D

Krompir spremam vrlo prosto - naseckam(tj. narendam :D) ga kao za pomfrit, stavim vegetu, uvijem u foliju i strpam u rernu. Probao sam i sa kesom za pečenje ali bude previše mekan, a ja volim hrskaviji.

Druga varijanta je kao vrsta pirea. Skuvam ga, oljuštim, izgnječim, stavim vegetu, alevu papriku, praziluk, par kapi ulja, sve izmešam i eto ga. :)

Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #10 poslato: Mart 11, 2012, 06:07:10 posle podne »

Ništa bez Nemačke, jel da Roberte ;)
nego, kako spremaš krompir?
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #9 poslato: Mart 11, 2012, 05:45:40 posle podne »

Nemačko V-rende. Fantastično za pravljenje salata i fino seckanje krompira.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12766


Never give up!

« Odgovor #8 poslato: Mart 07, 2012, 10:53:46 pre podne »

Kod mene nista bez ceptera gde sve kuvam.
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3932


Dip. trener

« Odgovor #7 poslato: Mart 07, 2012, 10:17:26 pre podne »

ja u svom arsenalu imam secka (kaufmax), tucani tiganj koji ne lepi i odlican je placen samo 420 dinara :D ... a jos u arsenalu mi je kotanyi beli luk, povrce i tako ti zacini :)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #6 poslato: Mart 07, 2012, 10:03:51 pre podne »

Blenderi su stvarno dobra stvar. Moracu bas uskoro da pazarim neki veci, tipa one dvolitarske :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #5 poslato: Mart 06, 2012, 10:03:13 posle podne »

Blender za supe od povrća - odličan način da se unese dnevna količina povrća a da to ni ne primetite...
I naravno keramički tiganj :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #4 poslato: Mart 06, 2012, 09:19:01 pre podne »

seckalica  ;D

u njoj se povrće jako fino usitni, i može da se pravi supica...

a od voća se napravi pravi gusti voćni sok (ne volim sokovnike, jer se baca pulpa, a ostaje samo čist sok)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.