TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404457 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 19, 2025, 02:26:51 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIBO 2012  (Pročitano 22570 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #88 poslato: April 24, 2012, 12:44:57 posle podne »

Jeste, zaista je bilo prelepo. Iz godine u godinu, sve se bolje provodim na FIBO.

Sad i ja vidim da su ove poslednje slike male. Kačio sam ih na eksterni server, pa zato tako ispalo. Rešićemo i to. ;)
Sačuvana
Nenad.LJ
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: April 24, 2012, 12:27:10 posle podne »

auuu ala je tebi bilo lepo roberteeee. :) kako dobre slike

nego daj ih malo vece sto si ih stisao tako sitne :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #86 poslato: April 23, 2012, 11:27:55 posle podne »

Kajem se što sam propustio priliku da upoznam Doriana. Doduše, njegov štand je bio toliko zavučen i teško vidljiv da sam ga sasvim slučajno ugledao tek poslednjeg dana, a tada je bilo kasno jer je već otišao. :S

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: April 23, 2012, 10:09:50 posle podne »

Jbg, sve ima svoju cenu pa mi sad leva ruka zaostaje 2cm za desnom, od silnog poziranja. :D :D

;D
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: April 23, 2012, 09:00:57 posle podne »

Iskrivih se skroz da donekle smanjim razliku u visini i sliku i situaciju učinim prijatnijom. :D

Vidim da je i ona dala sve od sebe pa se propela na prste :D

Extra je stvarno, al baš, zavidim ti na toj fotki... :)

Samo sam je zamišljao malo višu...

Al ne mogu da verujem da si propustio Larisu :(

prevrnuo bih i nebo i zemlju da je naðem tamo... ;D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #83 poslato: April 23, 2012, 08:27:46 posle podne »

Jbg, sve ima svoju cenu pa mi sad leva ruka zaostaje 2cm za desnom, od silnog poziranja. :D :D

Kad smo već kod toga, prilazim Nunn-u, vidim sa prethodnim fanom se nešto vrti levo-desno, ne može da se ugodi kojom stranom će pozirati. Dolazim ja do njega, rukujemo se i pitam ga koju stranu preferira za fotkanje. :D Čovek se baš zasmejao i kaže: vrtim se tu po ceo dan i više ne znam na koju ću stranu, ali malo više preferiram levu. Onda mu ja dobacujem: odlično, pošto je meni desna strana jača, pa da ti pariram. :D Čovek se odvalio od smeha. ;D

A, recimo, Lee Priest je strog po tom pitanju. Isključivo pozira sa levom rukom. Pitam ja njega zašto je to tako. Kaže mi da želi tako da pokazuje svoju tetovažu.

Blam me negde što sam iz navike sa muškarcima prilikom pozirajući sa nekim takmičarkama prstom pokazivao u njihove grudi. ;D :D
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: April 23, 2012, 07:49:15 posle podne »

Rob, kako ta upala u desnom bicepsu od poziranja? ;D (Doobra ti ta ruka btw ;))
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #81 poslato: April 23, 2012, 05:38:42 posle podne »

Mozda Cutleru nije bio dan ili ne znam,ali ja kad sam ga upoznao 2010 na AC-u onda nije bio takav.Ljubazno je odgovarao na moje pitanja.
Sto se Colemana tice i ja sam imao isti utisak kad sam ga upoznao!!! :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #80 poslato: April 23, 2012, 02:15:10 posle podne »

Evo i moje kolekcije :D

Francis Benfatto - prava legenda. Čovek izgleda neverovatno dobro. Ogromne ruke. Dobacio mi kako je oduševljen jer ga mlaði uglavnom slabo prepoznaju i znaju njegove uspehe.

Lionele Beyeke

Jay Cutler - konačno ga upoznah. :) Nije mi žao bolova u leðima i nogama od dugog stajanja u ogromnoj liniji fanova. Ipak, neprofesionalno od njega što je kasnio preko pola sata, a onda namestio mrzovoljan izraz lica. Videlo se da mu jako dosadno i teško palo fotkanje, rukovanje, potpisivanje...

Fouad Abiad - profesionalac, ljubazan, spreman da podeli savete.

GĂĽnter Schlierkamp - ogroman, duhovit i vrlo prijatan čovek. Uspeo sam malo duže da popričam sa njim.

Japanese samurai - Hide Yamagishi :) Veoma prijatan momak, nije veštački nameštao osmeh, videla se iskrenost u kontaktu sa fanovima. Deluje jako skromno.

Kai Greene - veliki profesionalac, ljubazan i potpuno posvećen svojim fanovima. Nesebično je delio savete i ulazio u duže razgovore sa fanovima.

Oksana Grisina - konačno je upoznah. Morao sam se napraviti više fotki sa njom. ;D Oduševila se kada sam joj rekao da ima velikog fana iz Srbije. Kratko smo se prebacili na ruski jezik, što ju je opet oduševilo, i sama ponudila da mi potpiše jednu njenu fotku. Devojka je na nogama izdražala 4 dana sajma, od jutra do mraka. Non stop je bila na štandu sa Nunn-om. Svaka čast!

Troy Alves - Veliki profesionalac, vrlo ljubazan čovek. Zamolio sam ga za fotku van "radnog vremena", ustao je i ispoštovao me, uz obrazloženje da je to učinio samo zato što sam ga pristojno i ljubazno zamolio. Deluje tako sitno na bini meðu onim grdosijama, a uživo je ogroman u odnosu na nas obične smrtnike. :D

Ed Nunn - fantastičan momak. Veoma duhovit. Razmenili smo po jednu šalu, svako na tuð račun. :D

Evan Centopani

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #79 poslato: April 22, 2012, 10:49:08 posle podne »

Iskrivih se skroz da donekle smanjim razliku u visini i sliku i situaciju učinim prijatnijom. :D Doduše, sa skoro svima sam se morao kriviti osim sa Freemanom i Nunn-om. E, da, i Gunter je visok.
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: April 22, 2012, 10:46:04 posle podne »

au što je sitna :o

a bila je i Larissa tamo negde, video sam joj slike na FB-u  ;D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #77 poslato: April 22, 2012, 10:36:25 posle podne »

Larisu nisam nigde video. Oksana mi je bila glavni cilj što se tiče ženske populacije. :) ;D
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: April 22, 2012, 10:12:42 posle podne »

za ostale manje-više, za Oksanu ti zavidim :D

India Paulino?
Larissa?
« Poslednja izmena: April 22, 2012, 10:18:58 posle podne od strane filip85 » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #75 poslato: April 22, 2012, 10:05:32 posle podne »

Što se tiče privatnog dela i planiranih fotki sa takmičarima, ostvario sam 99% zacrtanog. Jako sam srećan po tom pitanju. Uspeo sam dobiti potpisane slike i zajedničke fotografije sa:

Cutler, Hide Yamagishi, Troy Alves, Benfato, Oksana Grishina, Ed Nunn, Lionel Beyeke, Lee Priest, Kai Greene, Fouad Abiad, Centopani, Toney Freeman, Guenter Schlierkamp... Moguće da mi je neko promakao, tek treba da pregledam sve fotke i malo sumiram utiske. :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #74 poslato: April 22, 2012, 09:54:16 posle podne »

:) ;D
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.