| 
			| 

| senkovic | 
								|  | « Odgovor #13 poslato: Januar 25, 2013, 01:51:00 posle podne » |  | 

Volim visoko proteinski sladoled kao i visoko proteinske palacinke   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!! |  |  | 
	| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #12 poslato: April 05, 2012, 02:37:26 posle podne » |  | 

Priznajem ja sam savrsen primer osobe koja ne moze bez slatkog   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #11 poslato: April 05, 2012, 02:27:15 posle podne » |  | 

Svaka vama cast i sve pohvale ali...ja sam pre za varijantu kada se sme jedi pravi sladoled i uzivaj iskreno,a kad su dijete zna se.Naravno sve je stvar ukusa.
 Spartanski mentalitet   Ovo je tema za nas koji ne možemo bez slatkog čak i kad čvrsto odlučimo da ga ne uzimamo.. osim toga proteinski sladoled je suepr načind a se unese poveća količina proteina a da se ni ne primeti (naravno uz minimalan unos UH   ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #10 poslato: April 05, 2012, 12:00:04 posle podne » |  | 

upravo to, ono što je prihvatljivo za ishranu u fitnesu, bodibildingu ne mora da znači uvek i neukusno i bljutavo... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #9 poslato: April 05, 2012, 11:46:14 pre podne » |  | 

Ma ne znam meni je zanimljivo sve ovo oko proteinskih recepata pa bila na dijeti ili ne uvek prihvatljiva varijanta... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #8 poslato: April 05, 2012, 11:45:05 pre podne » |  | 

e, ektomorfi... mrzim vas    ektomorfobija... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Stefan L. 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #7 poslato: April 05, 2012, 11:41:12 pre podne » |  | 

Svaka vama cast i sve pohvale ali...ja sam pre za varijantu kada se sme jedi pravi sladoled i uzivaj iskreno,a kad su dijete zna se.Naravno sve je stvar ukusa.
  Bas to,zato ja odoh sad na sladoled.      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #6 poslato: April 05, 2012, 10:38:46 pre podne » |  | 

ali pazi...   recept koji sam ja navela je čist sir , i to ella, sa mericom proteina... možeš dodati voće a i ne moraš...
 ovo što je Mirka navela je isto čist whey i belanca, možeš i bez kikirikija....  sve je to extra klopa
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #5 poslato: April 05, 2012, 09:42:23 pre podne » |  | 

Svaka vama cast i sve pohvale ali...ja sam pre za varijantu kada se sme jedi pravi sladoled i uzivaj iskreno,a kad su dijete zna se.Naravno sve je stvar ukusa. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #4 poslato: April 04, 2012, 10:18:03 posle podne » |  | 

Coko-lesnik sladoled sa kikirikijem - dva belanceta - 1dl mleka - 1 merica coko-lesnik Scitec Profesional proteina - tucani kikiriki Umutiti dva belanceta..u drugu posudu staviti 1dl mleka i mericu proteina i zatim sipati u dobro namucena belanca..dodati malo tucanog kikirikija i dobro izmesati...po sipanju u posudu dodati po vrhu jos malo kikirikija i staviti da se zamrzne...prijatno   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #3 poslato: April 04, 2012, 09:47:06 pre podne » |  | 

po 15- i put   ella sir - jedna kutija,  Sci 100% whey professional jagoda bela čokolada  1 merica,   lomljeni led, šaka jagoda ili šumskog voća...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #2 poslato: Mart 31, 2012, 10:24:13 posle podne » |  | 

Ne sumnjam u to...imala sam u planu ovih dana da isprobam jedan recept pa javljam kako je ispalo   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #1 poslato: Mart 31, 2012, 07:47:18 posle podne » |  | 

Sigurna sam da će ova tema biti posećena, prema tome molim vas da izložite svoje recepte za visokoproteinski sladoled jer on svakako spada u super hranu   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |