TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:34:49 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Umro od steroida !  (Pročitano 28526 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Maj 28, 2012, 02:20:17 posle podne »

Ništa lično ali opet je ljudima lakše da pričaju o steroidima u okruženju koji odobarava doping a ne ovde na našem forumu...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Maj 27, 2012, 12:41:26 posle podne »

... opšta mesta su u pitanju, ništa lično  ;)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Maj 26, 2012, 09:49:27 posle podne »

A što bi i priznali?
Ovde se ionako ne piše o steroidima niti se korišćenje steroida podržava...
verovatno pišu o tome kako koriste steroide i koliko na drugim sajtovima gde se tako nešto podržava...
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Maj 26, 2012, 06:29:35 posle podne »

Niko ovde nikad nije probao steroide, a svi znaju koliko mg i kada treba da se uzima. Najsmesnije od svega je sto je nekog blam da prizna nekim imaginarnim drugarima sa foruma :D ne zelim da kazem da je ovaj momak koji je pisao uzimao, ali mi nikad nece biti jasni ljudi kojima je to tesko da priznaju okolini, a pogotovo forumskim drugarima :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Maj 26, 2012, 02:17:15 pre podne »

HVALA NA ODGOVORIMA...inace Biochemo da sam ja to uradio ja bi i reko boli me uvo...nisam ovde da bi se prepucavao imam pametnija posla inace hvala i na TVOM misljenju :))) ... decko je inace visok 177 tezak 78 cilj mu je nekih desetak kg

ma šta ti je, morao je neko da overi "moj drug" momenat ;D seen it too many times. Ako nisi ti, good for you, meni ni iz vreće ni u vreću. ;)
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #57 poslato: Maj 25, 2012, 09:08:37 posle podne »

HVALA NA ODGOVORIMA...inace Biochemo da sam ja to uradio ja bi i reko boli me uvo...nisam ovde da bi se prepucavao imam pametnija posla inace hvala i na TVOM misljenju :))) ... decko je inace visok 177 tezak 78 cilj mu je nekih desetak kg
ok.onda neka radi kako sam ti rekao tj. sa 500 mg...nadam se da zna da mora unositi,na njegovu kilazu, minimum 250 g proteina,500 uh i 60 g masti...Za 8 nedelja ce sigurno dobiti 10 kg uz adekvatan odmor,ishranu i trening.poz
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Maj 25, 2012, 07:20:08 posle podne »

Biochemo,ne budi ostar...:D
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Maj 25, 2012, 07:12:25 posle podne »

Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Maj 25, 2012, 02:15:40 posle podne »

Kad god sam uzimao decu, winstrol, metan, bez obzira na to da li sam uzimao preko igle ili ne raspitao sam se dobro kako, koliko i kad se uzima. To nije stvar za zezanje i treba biti oprezan.
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #53 poslato: Maj 25, 2012, 08:18:03 pre podne »

potrebna pomoc hitno...decko koji je poceo kuru prosle nedelje sa sustanonom i decom me je pitao sta da radi...dakle ovako uzeo je 1gr dece i 1gr sustanona i posle tri dana mu izasle na bicepsu dve,tri kao modrice male ali bas plave i malo ga boli jedna kad pipne a ostale dve ga ne bole...dakle zanima ga da nije neka infekcija preko igle ili sta ja znam decko se uspanicio bas...ja sam vama objasnio bas kao on meni sad cekam odgovore inace normalno treba da poseti lekara kao sto bi svako uradio ali decko ne zna jel da prekine kuru i poseti lekara ili da nastavi hvala unapred pozdrav
Decko je pre uzimanja hemije trebao da se raspita dosta o tome kao i o nezeljenim efektima,modrice su jedna od njih...
1 g je bacanje para mada neka mu to bude neki kikstart.neka ostale nedelje uzima 500 mg sus i 500 mg deke.Mada sve zavisi sta decko zeli da uradi od sebe,koliko je visok,tezak...
Koliko znam na pansportu je zabranjeno pricaoti o aas-tako da obrati paznju sta pises...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Maj 25, 2012, 03:29:59 pre podne »

Još jedna od "moj drug" fora ?
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Maj 24, 2012, 10:48:20 posle podne »

Neka prekine ! ;) Sve zavisi sta ce mu doktor reci.Mozda su mu pukli kapilari od napora...
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Maj 24, 2012, 10:42:35 posle podne »

potrebna pomoc hitno...decko koji je poceo kuru prosle nedelje sa sustanonom i decom me je pitao sta da radi...dakle ovako uzeo je 1gr dece i 1gr sustanona i posle tri dana mu izasle na bicepsu dve,tri kao modrice male ali bas plave i malo ga boli jedna kad pipne a ostale dve ga ne bole...dakle zanima ga da nije neka infekcija preko igle ili sta ja znam decko se uspanicio bas...ja sam vama objasnio bas kao on meni sad cekam odgovore inace normalno treba da poseti lekara kao sto bi svako uradio ali decko ne zna jel da prekine kuru i poseti lekara ili da nastavi hvala unapred pozdrav
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Maj 13, 2012, 10:03:05 pre podne »

Novinarske senzacije! 'Krajnji neprofesionalizam!!!' . Inace,idem sutra po upute za UZ i EKG.Trebalo bi da je sve oke,ali.Ne znam zasto odlazem,nekako mrzim bolnicu!
ne voli niko ;) uradi nalaze pa se javi...
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Maj 11, 2012, 11:16:32 posle podne »

Novinarske senzacije! 'Krajnji neprofesionalizam!!!' . Inace,idem sutra po upute za UZ i EKG.Trebalo bi da je sve oke,ali.Ne znam zasto odlazem,nekako mrzim bolnicu!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 17 upita.