TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399824 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 04:18:38 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mrtvo dizanje i cucanj  (Pročitano 8141 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #26 poslato: Maj 28, 2012, 02:43:28 posle podne »

I po meni kao pocetniku dosta ti je jednom nedeljno da radis ruke.Kasnije kad vec budes imao vise iskustva i radnog staza iza sebe i ako i onda budes smatrao da trebas jos jedan extra dan treninga za ruku onda ubaci ali dotle nemoj.Ruke ti i ovako rade kod svake vezbe gornjeg dela tela(triceps kod potisaka,a biceps kod vucenja,povlacenja itd.)i nemaju dovoljno vremena da se oporave.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #25 poslato: Maj 28, 2012, 08:12:08 pre podne »

Dok ne ojacas obe ruke radi sa dvorucnim tegom.
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #24 poslato: Maj 27, 2012, 05:55:23 posle podne »

Tako sam u principu i radio 3 serije prva 8 ponavljanja druga i treca po 6 ponavljanja,ali mi je mnogo nezgodno kad idem sa bucicama,sa desnom izbacim 6 ponavljanja sa 16kg a sa levom izbacim 12kg i to jedva 6 ponavljanja i onda uzimam u desnu sa 16 a u levu sa 12 i nezgodno mi ne mogu istu tezinu,leva nece ni da makne sa 16kg i nikad ne mogu da pogodim tezine,ili kad radim sa sipkom u zadnja 2 ponavljanja mi popusti leva ruka i ne mogu da izbacim(a osetim da mogu sa desnom),a leva se pri tome optereti mnogo a desno ne,barem mislim da je tako,i posle treninga,leva se mnogo vise "napumpa" od desne,i kad pipnem misic mnogo je "tvrdj"i nego na desnoj bez stezanja odma nakon izbacene serije,ako me razumete.I mislim da mi je zbog toga slab trening za ruke,i nemam neke rezultate za ovih 5 meseca,skoro pa kao da ih nisam ni radio,u razliku za druge misicne grupe ruke su 0 postavio sam bio temu i za to ali opet nista,ne znam vise kako da radim.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #23 poslato: Maj 27, 2012, 04:13:45 posle podne »

Znaci po ovome bi trebalo da radim 3-4 vezbe za biceps sa po 3-4 serija i od 4 do 6 ponavljanja sa 1 do 2 min odmora izmedju serija za masu
Ja bih ti preporucio 6-8 ponavljanja,zato sto je meni to radilo,pa preporucujem ti da probas koja je ta brojka koja tebi odgovara.A mozes i tako da prvu seriju uradis sa 12 pon,pa kako povecavas tezinu tako smanjujes broj ponavljanja dok ne stignes do 6-8pon i to je to!
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Maj 27, 2012, 01:47:20 posle podne »

U principu 12 do 6 ali ako ti je tolika tezina da u zadnjoj seriji ne mozes izvuci vise od 4 ponavljanja nema veze uzmi taj teg i izvuci pravilnih 4 i zakon...
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #21 poslato: Maj 27, 2012, 01:16:51 posle podne »

Znaci po ovome bi trebalo da radim 3-4 vezbe za biceps sa po 3-4 serija i od 4 do 6 ponavljanja sa 1 do 2 min odmora izmedju serija za masu
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #20 poslato: Maj 26, 2012, 07:43:01 posle podne »

Prvo trebas da uradis osnovne stvari sa osnovnim treningom,jedno par godina,pa tek onda mozes preci ili bolje receno tek je onda preporucljivo preci na malo komplikovanije,slozenije vrste treninga! ;)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Maj 26, 2012, 12:02:36 pre podne »

Osnovne vezbe radim od 6 do 8 ponavljanja,e sad naso sam program sa youtuba i zanima me kako vam se cini.
NAvescu primer:Radi biceps sa ravnom sipkom 4 serija po 8 ponavljanja,ali odma stavlja npr 40kg i odradi 8 ponavljanja i odma bez odmora uradi opet 8 ponavljanja sa 30kg pa opet bez odmaranja 8 ponavljanja sa 20kg i na kraju sa 10kg radi 16 ponavljanja,sve klipove koje je snimio su mu isto sa po 8 ponavljanja i bez odmora,evo link pa pogledajte My Bicep Workout- Scott Herman
DAli je dobro tako raditi,neko ko "juri masu" posto za masu valjda treba odmor i sa sto vecim tezinama i sto manje ponavljanja.

Ovo shto si ti napisao je dobar nachin za postizanje gustine mishica, ali pre toga treba da izgradish mishicnu masu, i ostavish par godina treninga iza sebe, a snaga i masa se postizu na drugi nachin, ovde ti je vec objashnjeno kako.

8 ponavljanja u programu koji si naveo nije 8 vec 48 vezano a od toga mishic sigurno nece hipertrofisati.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Maj 25, 2012, 08:41:25 posle podne »

Osnovne vezbe radim od 6 do 8 ponavljanja,e sad naso sam program sa youtuba i zanima me kako vam se cini.
NAvescu primer:Radi biceps sa ravnom sipkom 4 serija po 8 ponavljanja,ali odma stavlja npr 40kg i odradi 8 ponavljanja i odma bez odmora uradi opet 8 ponavljanja sa 30kg pa opet bez odmaranja 8 ponavljanja sa 20kg i na kraju sa 10kg radi 16 ponavljanja,sve klipove koje je snimio su mu isto sa po 8 ponavljanja i bez odmora,evo link pa pogledajte My Bicep Workout- Scott Herman
DAli je dobro tako raditi,neko ko "juri masu" posto za masu valjda treba odmor i sa sto vecim tezinama i sto manje ponavljanja.

Odgovor na tvoje pitanje zasto raditi jednostavno kada moze komplikovano .
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #17 poslato: Maj 25, 2012, 04:11:27 posle podne »

Pa i ti i ja smo mladi pa radimo i manje od 4 ponavljanja  :P

Možda zato tako slabo napredujemo, ko će ga znati...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #16 poslato: Maj 25, 2012, 12:44:12 posle podne »

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Maj 25, 2012, 08:37:51 pre podne »

Pa i ti i ja smo mladi pa radimo i manje od 4 ponavljanja  :P
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #14 poslato: Maj 24, 2012, 08:47:01 pre podne »

Ma jok Marko vidiš da je dečko premlad za taj broj ponavljanja ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 24, 2012, 08:28:45 pre podne »

Ukoliko ti je cilj masa potrebno je da radis i osnovne vezbe u opsegu 4 do 8 ponavljanja.
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #12 poslato: Maj 23, 2012, 08:40:00 posle podne »

Imam 16godina,radicu 15-12-10 ponavljanja i za cucanj i za mrtvo
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.125 sekundi sa 18 upita.