| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #23 poslato: Januar 21, 2008, 01:50:58 pre podne » |  | 

eto ideje za ulaganje na berzu .. naravno ako neko ima chime      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #22 poslato: Januar 18, 2008, 11:38:41 posle podne » |  | 

Da, ali mislim da bi glavni problem bio frizider za toliko mesa  
 S'obzirom na to da ce kvantitet mesa da se poveca na svetskom trzistu....proizvodjaci frizidera nisu ostali ravnodusni....zato su izmislili nove OUT DOOR frizidere zapremine 10000L......  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti" Dark Angel....Maybe dark but still Angel               |  |  | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #21 poslato: Januar 18, 2008, 11:35:26 posle podne » |  | 

Ili jaja od T-REX-a.......samo belanac tezak 10kg, a zumanac 2kg koji je inace bez holesterola......cist protein i pun omege 3......  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti" Dark Angel....Maybe dark but still Angel               |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #20 poslato: Januar 18, 2008, 11:34:31 posle podne » |  | 

Da, ali mislim da bi glavni problem bio frizider za toliko mesa   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #19 poslato: Januar 18, 2008, 11:30:30 posle podne » |  | 

Mmmmm...Kuvana prsa od velosiraptora njam njam   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #17 poslato: Januar 18, 2008, 05:14:02 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #16 poslato: Januar 18, 2008, 05:12:20 posle podne » |  | 

a to ok.....ja sam pomislio da ces i njih da jedes   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #15 poslato: Januar 18, 2008, 05:11:20 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #14 poslato: Januar 18, 2008, 05:04:41 posle podne » |  | 

Juhuuu ako kloniraju dinose ja cu biti srecan   
 Why?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #13 poslato: Januar 18, 2008, 04:44:10 posle podne » |  | 

Juhuuu ako kloniraju dinose ja cu biti srecan    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #12 poslato: Januar 18, 2008, 12:15:48 posle podne » |  | 

The doom day is upon us...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| maja 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #11 poslato: Januar 18, 2008, 12:08:53 posle podne » |  | 

Prodavaće se samo meso potomaka klonova i kao što rekoh neće biti posebno obeleženo, pa se tako neće moći razlikovati od drugih vrsta mesa, pa pretpostavljam da će mu i cena biti ista.... A zamislite još i mesne preradjevine od ovakvog mesa???   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #10 poslato: Januar 18, 2008, 12:07:16 posle podne » |  | 

Tako da i covek posle to mesa moze da crkne.Naravno ne mora da znaci da ce to biti odmah...neko je vise otporan neko manje.Ali...mnogo se nauka petlja tamo gde joj nije mesto.Pitam se samo sta li je sledece?Klonirace dinosauruse? Pa kad se otmu kontroli eto nama veselja.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #9 poslato: Januar 18, 2008, 12:02:36 posle podne » |  | 

radi se o potomcima kloniranih zivotinja ... koje su podlezne mutacijama i gn . promenama ... 
 ne znamo mi josh uvek dovoljno o tome da bi to radili bojim se ...

i doli je bila ista kao i sve druge ovce .. ali odjednom je crkla ... iz nep. razloga. .. tako da. ..
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |