Pansport tim uvek odgovara na teme nekoliko puta dnevno. Većina pitanja koja se postavljaju već imaju svoj odgvor i često se desi da niko ne odgovara upravo iz tog razloga.
Upravo iz tog razloga imate teme svakog člana Pansport tima i na tim temama možete postaviti koje god hoćete pitanje.
Naravno drugi korisnici foruma mogu da vam odgovaraju koliko hoće i sa kakvim hoće odgovorima, ali nadam se da vi dolazite da dobijete odgovor stručnjaka koji su za tu svrhu zaposleni na ovom forumu. Svaki član tima je obeležen sa potpisom kao što stoji kod mene ispod ovog odgovora.
Definiši malo bolje grupisanje tema? Šta to tebi tačno znači?
Kažeš da ti se pojavi milion tema kada pretražuješ, ali to je upravo iz razloga što svaka pretraga radi po klučnim rečima i ako tražiš "kreatin" izaće ti sve teme koje u sebi imaju tu reč. Nikada ne možeš da optimizuješ pretragu na taj način da izaðe samo ono što interesuje osobu koja pretražuje. Forum postoji godinama i ima na hiljade tema, tako da će ti svaka pretraga izbaciti istu količinu.
Moj ti je savet da tražiš odgovore na svoja pitanja samo kod članova tima.
Mene interesuje šta tačno vama smeta u radu ovog tima, jer forum je kao i svaki drugi i što se tema tiče i što se pretraga tiče...ako neko ima primer boljeg foruma ili konkretno kako da se reši neki problem to bi bilo daleko konstruktivnije od pukog nabrajanja šta ne valja.
Probajte malo u tom pravcu da razmišljate