TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404160 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 09, 2025, 11:52:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kai Greene Trains Back with Dorian Yates  (Pročitano 4603 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #17 poslato: Jul 19, 2012, 08:44:29 pre podne »

Pa nije baš da nema smisla, ali ima daleko manju važnost nego što se prodaje u priči.

Prvo, forma je bitna da se ne povrediš, jer će ti zglobovi, kičma itd biti u idelanoj poziciji, ali isto tako cheating je jedini način da se doðe do pravih rezultata.

Ono što treba shvatiti je da cheating prolazi isto kao tehnika u bodybuilding - u i kao svaku drugu tehniku treba ga savladati na pravilan način...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #16 poslato: Jul 18, 2012, 07:19:28 posle podne »

da se nadovezem na formu izvodjenja ...http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/exercise_form_doesnt_matter_at_all&cr=  sta kazete na ovaj clanak ?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #15 poslato: Jul 12, 2012, 09:18:27 pre podne »

.
Isto tako Dorian kenja kako je maksimalno striktan na vežbama, a opet kad pogledaš njegovo veslanje u pretklonu liči kao i svako veslanje koje klinci rade u teretani...a opet je imao najveća leða...

A kako treba da izgleda pravilno veslanje u pretklonu?

Pa može da izgleda i ovako, ali poenta je da sam govorio da ovo što on radi nije striktna forma izvoðenja, samo zato što Droijanu ni ne treba striktna forma. On je dovoljno razvio osećaj za svoja leða da ne mora raditi kako knjiga kaže, nego radi kako mu je osećaj najbolji ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #14 poslato: Jul 11, 2012, 04:09:24 posle podne »

Nemoj tripujete muda bre, njihov uspeh nema nikakve veze sa treningom, a sama činjenica da Branch trenira kako treninra dokazuje tu tvrdnju. Sve se svodi na to da digneš što veću kilažu i da se što više napakuješ mesom i hemijom...

Beyeke radi samo delimična ponavljanja i to samo nekih 1/4 ili 1/3 pokreta na svakoj vežbi i kako da mu kažeš da je njegov trening loš kad je postigao rezultat kakav jeste...

Isto tako Dorian kenja kako je maksimalno striktan na vežbama, a opet kad pogledaš njegovo veslanje u pretklonu liči kao i svako veslanje koje klinci rade u teretani...a opet je imao najveća leða...

Uostalom, ako je već bio tako fokusiran na formu i pravilno izvoðenje zašto je pokidao pola mišića na telu?
Ja nisam tripovao muda,samo sam objasnio neke stvari 013BJN-u zasto mislim to sto mislim!
U svemu ostalom si u pravu,slazem se!
Sačuvana
dglisha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jul 11, 2012, 04:00:39 posle podne »

.

A kako treba da izgleda pravilno veslanje u pretklonu?
Sačuvana
o13_BJN
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 11, 2012, 02:38:33 posle podne »

Ja mislim da je pokidao toliko misica zato sto je dosta napadao kilaze a ne zato sto nije izvodio vezbu nepravilno... Isto kao Branch, oklizne se covek na parkingu i povredi kvadriceps. I onda posle pricaju kako se povredio u teretani xD

http://www.youtube.com/watch?v=ka4BWmf1-Zc

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #11 poslato: Jul 10, 2012, 09:13:49 posle podne »

Mnogo toga je tacno,i sam pristup Dorijana i treningu za vreme dok se on takmicio je kontra od ovoga sto prikazuje sada.Jak intezitet,velike tezine i sto kraci obim tako je njegov trening izgledao i sve ovo navedeno sto je Alen naveo.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #10 poslato: Jul 10, 2012, 08:50:17 posle podne »

Nemoj tripujete muda bre, njihov uspeh nema nikakve veze sa treningom, a sama činjenica da Branch trenira kako treninra dokazuje tu tvrdnju. Sve se svodi na to da digneš što veću kilažu i da se što više napakuješ mesom i hemijom...

Beyeke radi samo delimična ponavljanja i to samo nekih 1/4 ili 1/3 pokreta na svakoj vežbi i kako da mu kažeš da je njegov trening loš kad je postigao rezultat kakav jeste...

Uostalom, ako je već bio tako fokusiran na formu i pravilno izvoðenje zašto je pokidao pola mišića na telu?
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: Jul 10, 2012, 06:51:20 posle podne »

Ovde se radi o tipu treninga, a ne ko je sta osvojio..
Kai je isto AC sampion pa opet Dorian moze da mu objasni neke stvari kako se trenira...
Dorianov trening iz '80ih i '90ih je dao svoje rezultate, ocigledno...
Dobro,u pravu si,ja sam samo objasnjavao zasto volim Brancha,a ne pricao o tome ko sta kome moze a kome ne moze da objasni kako se trenira.
Iskreno ja vise volim Doriana nego Kaija,tako da to objasnjavas pogresnom coveku.:D
Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 09, 2012, 11:49:05 posle podne »

Bez starca nema udarca ;D
Sačuvana
o13_BJN
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 09, 2012, 06:29:05 posle podne »

Ovde se radi o tipu treninga, a ne ko je sta osvojio..
Kai je isto AC sampion pa opet Dorian moze da mu objasni neke stvari kako se trenira...
Dorianov trening iz '80ih i '90ih je dao svoje rezultate, ocigledno...
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6 poslato: Jul 08, 2012, 09:40:50 pre podne »

"I wanna see Dorian train that cheating bastard Branch Warren. See how much he really benches when he's not allowed to use his chest as a trampoline."

Svima se nameće ta logična misao. :D Ali, dobro, ko smo mi da osporavamo Arnold Classic šampiona i Mr. O vicešampiona. Mislim da niko nema prava da mu se podsmeva. Jedino što možemo raditi jeste da u trenucima dokolice razmišljamo da li bi Branch bio još bolji da je imao bolju formu izvoðenja vežbi.
Ja ga bas zato i obozavam,jer svi ga otpisuju,a on je postao dvostruki pobednik na AC-u i vicesampion na Mr.O!!!Sta bi jos bilo da ima genetiku kao ostali?????
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Jul 06, 2012, 08:10:08 posle podne »

"I wanna see Dorian train that cheating bastard Branch Warren. See how much he really benches when he's not allowed to use his chest as a trampoline."

Svima se nameće ta logična misao. :D Ali, dobro, ko smo mi da osporavamo Arnold Classic šampiona i Mr. O vicešampiona. Mislim da niko nema prava da mu se podsmeva. Jedino što možemo raditi jeste da u trenucima dokolice razmišljamo da li bi Branch bio još bolji da je imao bolju formu izvoðenja vežbi.
Sačuvana
o13_BJN
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 06, 2012, 07:45:20 posle podne »

Da ga je Dorian trenirao proteklih par godina SIGURNO bi postao Mr. O...

a komentar sa drugog video klipa je pobedio :))))

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Jul 06, 2012, 04:57:07 posle podne »

Da, obojica imaju strašna leða. Nego ja sam zamislio scenu gde Dorian objašnjava Branchu o formi pokreta i kontrolisanom izvoðenju, a Branch ga gleda u fazonu "wtf?!". :D :D

Koliko sam video ranije, Kai i inače trenira lepo, tj. obraća pažnju na formu.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.058 sekundi sa 15 upita.