| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #28 poslato: Avgust 26, 2012, 09:46:27 posle podne » |  | 

Meni su Scitecovi sto se ukusa tice najbolji, ali Dymatizovi su opet definitivno bolji od Twinlabovih... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #27 poslato: Avgust 26, 2012, 09:29:15 posle podne » |  | 

Ako uzimas No reaktor pre treninga po meni ne moras uzimati i kreatin vec ga uzimaj samo posle treninga...
 TNX!   Ja izbegavam slabe ukuse (DYM,OPT),za dorucak sa ovsenim uvek neki choco ukus,posle treninga bas svejedno! Ali o ukusima ne treba raspravljati...    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #26 poslato: Avgust 26, 2012, 06:00:24 posle podne » |  | 

Meni se licno ne dopadaju Twinlabovi ukusi,probala sam 2 njihova proteina (ne secam se sad imena,to je bilo pre par godina)  i oba su bila loseg ukusa...zato moj glas ide Dymatize (Elite whey)
 Ja se slazem..Dymatize definitivno...Twinlabov cokolada je meni bas bzv :/ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #25 poslato: Avgust 26, 2012, 02:04:29 posle podne » |  | 

Šta ti je razlika u ukusima...    Ja ne volim prejake/preslatke ukuse(Scitec), niti preslabe(Dymatize, Optimum...), već neku sredinu(Nutrabolics, Six Star, Gaspari, Labrada...).    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| rhythm_of_life 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #24 poslato: Avgust 26, 2012, 02:00:21 posle podne » |  | 

Meni se licno ne dopadaju Twinlabovi ukusi,probala sam 2 njihova proteina (ne secam se sad imena,to je bilo pre par godina)  i oba su bila loseg ukusa...zato moj glas ide Dymatize (Elite whey) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miraa | 
								|  | « Odgovor #23 poslato: Avgust 26, 2012, 11:32:45 pre podne » |  | 

Ako uzimas No reaktor pre treninga po meni ne moras uzimati i kreatin vec ga uzimaj samo posle treninga... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #22 poslato: Avgust 26, 2012, 10:32:51 pre podne » |  | 

Znam da je ovo tema ''Proteini'',ali imam nedoumicu/pitanje oko kreatina,posto se ovde i o tome pise...na mnogim forumima pise da se kreatin uzima samo 5 grama u pwm,kod vas citam da se uzima i 5 grama pre treninga. Ja unosim poprilicno malo prostih UH,pa me zanima da li da stavim onda i 5 grama u NO koji uzimam pre treninga?? U pitanju je  Hemo Rage Black. (Ne unosim mnogo uh dnevno,poprilicno sam aktivan preko dana,i ne bih zeleo potkozne vode da navucem) Hvala unapred! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #21 poslato: Avgust 26, 2012, 10:07:56 pre podne » |  | 

Uzmeš ga na prazan stomak, nije moranje da bude ujutru.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| StormRider92 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #20 poslato: Avgust 26, 2012, 08:37:04 pre podne » |  | 

A,danima kada ne treniram,kada je najbolje popiti kreatin?I da li mora da mi bude prazan stomak ako ga uzimam ujutru ili mogu nesto pojesti pa popiti? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MARKO DIMITRIJEVIC | 
								|  | « Odgovor #19 poslato: Avgust 14, 2012, 10:20:14 pre podne » |  | 

Trebas biti umeren sa dnevnim unosom slozenih uglj.hidrata,a to ipak zavisi od tvog bazalnog metabolizna,od inteziteta tvog treninga... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| StormRider92 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #18 poslato: Avgust 13, 2012, 09:28:05 posle podne » |  | 

A,sta spada pod tu pravilnu ishranu,hocu da izbegnem tu potkoznu vodu   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #17 poslato: Avgust 13, 2012, 08:15:00 posle podne » |  | 

Ako ti je finansijski prihvatljiv, to je odličan proizvod, kao i svi ostali iz MuscleTech ponude.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #15 poslato: Avgust 13, 2012, 07:12:14 posle podne » |  | 

Balans sa hidratima definitivno je jako bitna stvar kada se uzima kreatin monohidrat.Ko vodi racuna i hrani se pravilno nema sanse da navuce potkoznu vodu. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #14 poslato: Avgust 13, 2012, 02:33:18 posle podne » |  | 

Kreatin može da navuče malo vode ako jedeš puno puno ugljenih hidrata, i ako dobiješ koji kg to neće biti toliko koliko ti to zamišljaš     opusti se, samo lepo treniraj i klopak i uzmi kreatin kao što ti je preporučeno... što se tiče proteina nema greške sa Twinlabom, u principu razlike izmeðu whey-a za rekreativce su toliko male... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |