TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395158 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 27, 2024, 01:13:16 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kako spremiti?  (Pročitano 2547 puta)
s,boban69@
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 313


« Odgovor #6 poslato: Oktobar 16, 2012, 11:46:55 posle podne »

treba mi neki dobar recept za spremanje crvenog mesa(teletina/junetina) nesto ukusno i relativno lako za spremanje?hvala unapred!
http://www.coolinarika.com/recept/teletina-sa-suhim-sljivama/
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 14, 2012, 08:43:12 posle podne »

Kupis Juneci but i trazis da ti samelju (u privatnoj proverenoj mesari) to proprzis na teflonskom tiganju (bez ulja),dodas 50 g kecapa (8-9 g secera) pri kraju spremanja a onda u vec skuvane heljdine makarone (Lazarina su ok) sipas meso i to je to,obrok ukusan a ok u svakom pogledu...
Sačuvana
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 39


« Odgovor #4 poslato: Oktobar 14, 2012, 02:35:50 posle podne »

hvala na lepom savetu alene,btw to sa paradajz sosom zvuci njam njam
Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 14, 2012, 02:27:43 posle podne »

Obavezno jedi mleveno meso, jer kada se jede dosta crvenog mesa kao što je to redovno u bilderskoj ishrani možeš si stvoriti probleme sa varenjem jer fakat se crveno meso teže ili ti sporije vari i ostaje u crevima satima nakon što se pojede.

Kada ga samelješ i to recimo 2 puta olakšavaš taj proces varenja svom telu koliko je to moguće.

Ovako možeš napraviti pjeskavice ili ćevape i baciš ih na roštilj ili spremiš kako ti je volja.

moja omiljena varijanta kada nisam na dijeti je to mleveno meso u paradajz sosu preliveno preko špageta ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2082


« Odgovor #2 poslato: Oktobar 14, 2012, 01:12:30 posle podne »

treba mi neki dobar recept za spremanje crvenog mesa(teletina/junetina) nesto ukusno i relativno lako za spremanje?hvala unapred!

Sve zavisi od ukusa, najbrze mozes meso proprziti na tiganju, na maslinom ulju i sa dosta povrca ( luk, paprika, sargarepa, dodas malo bibera, persun, bosiljak...), a zdravije je to prodinstati.
Sačuvana
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 39


« Odgovor #1 poslato: Oktobar 14, 2012, 11:16:21 pre podne »

treba mi neki dobar recept za spremanje crvenog mesa(teletina/junetina) nesto ukusno i relativno lako za spremanje?hvala unapred!
Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 17 upita.