TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:37:34 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pospanost posle rucka  (Pročitano 20730 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #66 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:37:48 posle podne »

Zdravo je ono sto utice pozitivno na nas organizam,ali bez posledica u blizoj ili daljoj buducnosti. ;)  :)

takva stvar ne postoji ;)
Zato je to samo teorija. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #65 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:37:02 posle podne »

Pa onda starenje nije zdravo ;) pada ti teorija u vodu LOL
Pada teorija iz jos nekoliko razloga ako se ne govori o ishrani,ali posto to nije slucaj onda ipak teorija pije vodu. :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:35:51 posle podne »

Zdravo je ono sto utice pozitivno na nas organizam,ali bez posledica u blizoj ili daljoj buducnosti. ;)  :)

takva stvar ne postoji ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #63 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:27:11 posle podne »

Pa onda starenje nije zdravo ;) pada ti teorija u vodu LOL
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stefan L.
Gost
« Odgovor #62 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:25:43 posle podne »

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:12:29 posle podne »

ma bre malo razonode, that's all :D
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Oktobar 25, 2012, 01:57:08 posle podne »

to je borba protiv vetrenjača, ne znam odakle vam više snage, kad i sami znate da tu nema diskusije dalje od ove da je neko ''čuo'' da je ''neki čovek'' ili ''komšija'' umro od sterojida, umro od krejatina, umro od kokakole, umro od vazduha...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Oktobar 25, 2012, 01:49:08 posle podne »

koka kola je nezdrava i nije zdrava... Ako ti se pije uzmi kvas!  :)

kvas rulz. Skoro sam čak napravio svoj prvi batch. Treba još tvikovanja postupka i uslova. Do tad se držimo ovog kupovnog. ;D

@All
Idalje se niko nije usudio da definiše termin zdravo, a idalje svi nešto klasifikuju kao zdravo ili ne. ;D Ajmo treći put. Šta znači kad za nešto kažemo da je zdravo? ;D

Ja znam dva coveka koja su zavrsila u bolnickom krevetu zbog KOKA KOLE, jedan se izvukao nekako, a drugi je jedva preziveo, pio je bar litar koka kole svakog dana...
Uostalom, kako god, ne zanimaju me tudji zivoti, i necu da se raspravljam oko toga. Pijte ako hocete i bure koka kole, vas zivot vasa stvar, pozdrav

Baš zbog koka kole? ;D

Ako je koca zero toliki problem zbog aspartama, zašto niko ne pominje onda whey izolate? To je sve bez veštačkih zaslaĂ°ivača i potpuno zdravo. :D

Ako je regularna koca toliki problem zbog šećera koji sadrži, zašto niko ne pravi problem oko domaćeg džema?

Ako je koca zbog gaziranosti problem, zašto ne ospemo paljbu po knjaz milošu?

no naravno, to nema veze sa životom jel da? ;D
Pa nema veze sa zivotom

lol

Kad cujem price:"Umro je jer je pio 2 L Koka Kole" a cuo sam jedared za coveka iz komsiluka,ili price:"jedva mu spasili jetru,svaki dan je pio Koka Kolu"...Malo mi bude smesno...Do 20 godine zivota sam unosio po 1-3 L Koka Kole dnevno,svaki dan,a 1 L je bio minimum...nista mi falilo nije...

Poznajem sigurno 30-tak ljudi koji vec 8-9 godina piju alkohol bar,ALI BAR 3-4 puta nedeljno u ogromnim kolicinama i jetra im jos uvek nije otkazala...

Naravno ne propagiram koriscenje bilo cega pomenutog,ali kad budete znali tacan uzrok zasto je nesto tako onda to i recite...Ista prica kao i sa temom na forumu:"Umro od steroida",niko ne zna sta je momku bilo ali kazu da su steroidi,a pritom da su im i Suplementi i AAS jedno te isto A DA NISU znali da li je i bilo sta koristio...

P.S Surutku da pijemo,ona je zdrava,Whey nije jer ima Aspartam...

Stef o5 lepo zbori...

... a bbb je izgleda odustao od pokušaja da vam prodrma kavez i to taman kad sam se ja uključio u party ;D Eh bre :P
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #58 poslato: Oktobar 25, 2012, 01:28:56 posle podne »

Kad cujem price:"Umro je jer je pio 2 L Koka Kole" a cuo sam jedared za coveka iz komsiluka,ili price:"jedva mu spasili jetru,svaki dan je pio Koka Kolu"...Malo mi bude smesno...Do 20 godine zivota sam unosio po 1-3 L Koka Kole dnevno,svaki dan,a 1 L je bio minimum...nista mi falilo nije...

Poznajem sigurno 30-tak ljudi koji vec 8-9 godina piju alkohol bar,ALI BAR 3-4 puta nedeljno u ogromnim kolicinama i jetra im jos uvek nije otkazala...

Naravno ne propagiram koriscenje bilo cega pomenutog,ali kad budete znali tacan uzrok zasto je nesto tako onda to i recite...Ista prica kao i sa temom na forumu:"Umro od steroida",niko ne zna sta je momku bilo ali kazu da su steroidi,a pritom da su im i Suplementi i AAS jedno te isto A DA NISU znali da li je i bilo sta koristio...

P.S Surutku da pijemo,ona je zdrava,Whey nije jer ima Aspartam...
« Poslednja izmena: Oktobar 25, 2012, 01:33:49 posle podne od strane Stefan L. » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Oktobar 25, 2012, 08:27:56 pre podne »

Beli šećeri nisu zdravi, aspartam nije zdrav, gazirano nije zdravo, treba biti oprezan, ograničiti unos istih...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Oktobar 25, 2012, 06:27:28 pre podne »

neka mi neko prvo kaže šta je to "zdravo", pa onda možemo da pričamo o tome šta jeste ili nije i koliko
Ja rekao da nije zdrava, a ne nezdrava. Pod tim mislim ono narodski ne leci sidu, prehlade i sl.

Idalje niko nije izdefinisao termin zdrav, a svi ovde jako spremno klasifikuju stvari prema zdravlju. :)
koka kola je nezdrava i nije zdrava... Ako ti se pije uzmi kvas!  :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Oktobar 25, 2012, 05:07:09 pre podne »

Koliko ja znam i pomenula sam uopsteno gazirana pica i time sam sve rekla..
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Oktobar 25, 2012, 01:26:10 pre podne »

neka mi neko prvo kaže šta je to "zdravo", pa onda možemo da pričamo o tome šta jeste ili nije i koliko
Ja rekao da nije zdrava, a ne nezdrava. Pod tim mislim ono narodski ne leci sidu, prehlade i sl.

Idalje niko nije izdefinisao termin zdrav, a svi ovde jako spremno klasifikuju stvari prema zdravlju. :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Oktobar 25, 2012, 01:19:10 pre podne »

Ja znam dva coveka koja su zavrsila u bolnickom krevetu zbog KOKA KOLE, jedan se izvukao nekako, a drugi je jedva preziveo, pio je bar litar koka kole svakog dana...
Uostalom, kako god, ne zanimaju me tudji zivoti, i necu da se raspravljam oko toga. Pijte ako hocete i bure koka kole, vas zivot vasa stvar, pozdrav

Baš zbog koka kole? ;D

Ako je koca zero toliki problem zbog aspartama, zašto niko ne pominje onda whey izolate? To je sve bez veštačkih zaslaĂ°ivača i potpuno zdravo. :D

Ako je regularna koca toliki problem zbog šećera koji sadrži, zašto niko ne pravi problem oko domaćeg džema?

Ako je koca zbog gaziranosti problem, zašto ne ospemo paljbu po knjaz milošu?

no naravno, to nema veze sa životom jel da? ;D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #52 poslato: Oktobar 24, 2012, 02:00:11 posle podne »

http://img230.imageshack.us/img230/2103/63846150866475139010774.jpg

Ima ga,ali ne kod nas, valjda ce doci uskoro , jos ta dva cranberry i elderflower
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 17 upita.