TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:09:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pospanost posle rucka  (Pročitano 20729 puta)
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Novembar 20, 2012, 07:23:24 posle podne »

Онда ми не преостаје ништа друго него да покушам да останем будан док се не навикнем.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Novembar 20, 2012, 09:34:27 pre podne »

Da ja sam ustajala u 5h odlazila na posao vracala se u 15h,spavala do 17, 18, da bih vec negde oko 22h vec opet bila u krevetu i tako svaki dan..naviknes sebe da spavas kad dodjes kuci i kao sto rekoh sto vise spavas vise ti se spava...
Sačuvana
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Novembar 20, 2012, 09:11:53 pre podne »

Докторка, Миро, ја раније легнем и устанем за школу ујутру у 6 и 15, кући се враћам око пола 2, 2, једем и одмах кревет па удри до 5, 6 поподне, а доста другара из одељења кад год да легне увече не спава поподне.
П.С. Заборавио сам да ставим наводнике код речи дремка у претходном посту :D Поздрав.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Novembar 20, 2012, 08:53:19 pre podne »

С обзиром да је тема ,,спавање'' односно поспаност, образложио бих свој проблем. Наиме, колико год спавао увече ја после школе ОБАВЕЗНО одспавам бар 3 сати, и без те мало веће дремке не могу да функционишем целог дана. Да ли је то због година (скоро 18) или је неки озбиљнији проблем?

Hm ja sam imala taj problem..verovatno je to sto vise spavas sve vise ti se spava..gledaj da preseces to, aktiviraj se nekako...
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Novembar 19, 2012, 11:32:04 posle podne »

Pozdrav,

prvo, 3 sata nikako nije dremka! :-) Jesi li pokusao da legnes ranije ( do 12 ) i da ustanes ranije? I, da li kada dodjes iz skole, rucas pa legnes? U tim godinama sve je moguce, mozda se i dosta trosis, a i postoji pravilo da sto vise spavas, vise ti se spava.
Sačuvana
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Novembar 19, 2012, 10:49:31 posle podne »

С обзиром да је тема ,,спавање'' односно поспаност, образложио бих свој проблем. Наиме, колико год спавао увече ја после школе ОБАВЕЗНО одспавам бар 3 сати, и без те мало веће дремке не могу да функционишем целог дана. Да ли је то због година (скоро 18) или је неки озбиљнији проблем?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #75 poslato: Oktobar 26, 2012, 10:32:12 pre podne »

I Isostar... da ne zaboravimo  ;D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Oktobar 26, 2012, 09:46:39 pre podne »

Predlog za pijenje: rosa voda, cedevita, kvas... Poneka nes kafa i zeleni čaj  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #73 poslato: Oktobar 26, 2012, 08:39:18 pre podne »

Zanimljivo je to o pepsiju ali ovo nije tema za to pa molim da se vratimo na istu.Hvala.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #72 poslato: Oktobar 25, 2012, 05:25:37 posle podne »

Reklame Koka Kole su vrhunske,pogotovo zimi...daju onaj osecaj euforije i ususkanosti za zimske praznike. :)

Pepsi je takodje ulagao dosta u reklame ali nije bio tako uporan,a i ocigledno je digao ruke od nekih trzista,kao sto je recimo nase...

Postoji i igrica Pepsimen,ne znam da li je neko igrao,ja sam kao klinac u Igraonici cepao stalno na Soniju,ides ulicom obucen u Pepsimen-a (kostim tipa Spajdermena ali plave boje ceo sa Pepsi logom na grudima) prolazis prepreke i sakupljas limenke.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #71 poslato: Oktobar 25, 2012, 03:34:40 posle podne »

Jace reakcije (vece zadovoljstvo) su imali na pepsi, ali onog momenta kada su obelezili case (stavili dobro poznate logo-e), to je jaca reakcija bila na kolu. Dovoljan je bio crveni natpis da psiha odradi svoje.

Generalno, reklame su im vrhunske, a pri tome se ulazi u sitnice za koje ne bi pretpostavio da postoje...
\

Realno, PEPSI je nepravedno izgubio vecinu trzista zbog Coca Cole, jedno vreme ranije su imali opake reklame,ali sve uzalud,ne mogu skinuti Coca Colu nikad,  a po mislenju mnogih je bolji, ali ono stvar navike je cudo,a to kako je nastala Coca Cola i ceo istorijat je stvarno neverovatna prica,i da se tako odrzi, verovatno su uvek imali najbolje marketing strucnjake
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #70 poslato: Oktobar 25, 2012, 03:29:23 posle podne »

... a bbb je izgleda odustao od pokušaja da vam prodrma kavez i to taman kad sam se ja uključio u party ;D Eh bre :P
Jbga, ostao sam bez argumenata...

Ponavljam, pokojni jabucar je lepo rekao, to je prodavanje obicne zasladjene vodice...

Ali nacin na koji je CocaCola prodavana kroz istoriju je fantastican...
Jbte pa oni su prakticno izmislili Deda Mraza. Inace 20% svetskog trzista sokova je njihovo (tu nije samo kola, recimo kod nas su to jos Next i Rosa).

Bilo je jedno istrazivanje u USA, davali su iz neobelezenih casa ljudima da piju sto kolu sto pepsi i merili reakcije mozga. Jace reakcije (vece zadovoljstvo) su imali na pepsi, ali onog momenta kada su obelezili case (stavili dobro poznate logo-e), to je jaca reakcija bila na kolu. Dovoljan je bio crveni natpis da psiha odradi svoje.

Generalno, reklame su im vrhunske, a pri tome se ulazi u sitnice za koje ne bi pretpostavio da postoje...
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #69 poslato: Oktobar 25, 2012, 03:08:32 posle podne »

Dok mi mlatimo o coca coli i sta je dobro i nije dobro oni zaradjuju milijarde i tako unazad sto godina :) nebitni smo im, hahaha..
A ne poznajem coveka koji sa vremena na vreme ne popije dobru staru koka kolu,tako da... :) Nista ne gasi zedj tako dobro, sem mozda fante :D
« Poslednja izmena: Oktobar 25, 2012, 03:12:51 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #68 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:41:12 posle podne »

Moramo napraviti neku filozofsku temu za nas Filozofski nastrojene sportiste. :D ;D

E sad stvarno,nema ni jedna tam o Filozofiji sporta,ili pak ima ali nije aktivna par godina?! :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #67 poslato: Oktobar 25, 2012, 02:38:07 posle podne »

Pij vodu, ali tone...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.405 sekundi sa 17 upita.