TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:09:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Full Body или Split trening?  (Pročitano 6244 puta)
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Decembar 05, 2012, 12:36:54 pre podne »

Ma i ja bi prodao, nego sve mi žao.
Vidjeću, ako me šta prebaci..

Nego, imaš tutoriale za sve, samo napišeš na google šta ti treba.
Nije komplikovano kada znaš šta hoćeš.
Sačuvana
nbg92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 05, 2012, 12:31:37 pre podne »

Brate vec sam pokusavao pre god dve da napravim cs fragmovie na vegasu i izgledao mi je bas komplikovan , tako da mi treba neki tutorial kako se radi na njemu, sacu videti na youtub-u dal ima negde lepo objasnjeno. Ja sam prodao Sensei,siberie v2 usb za 150 evra i kupio sam Katapult za Bench,bandazere za kolena i kanticu wheya :D
Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Decembar 05, 2012, 12:19:08 pre podne »

Alene, poznato? ;D

http://img839.imageshack.us/img839/4113/201212040861.jpg
Igras cs dotu i tako to? vidim da imas xai-a i fnatic podlogu :D

Inace Alene preko kog programa si odradio onaj klip na youtub-u kad si snimao svoj bench press trening 200kg ? zanima me kako da isecem nepotrebne delove i da napisem u uglu kolko kg-a i to.

CS drug, već.. huh 13 godina.
Ali od kako sam počeo trenirati, batalio sam to.
Od toga sam se najviše i udebljao, 2 litra kole navečer, ogromni čips, 2 kutije Drine Light, i 3 pepeljare na svakoj strani stola.
S druge strane su još i Sibirke od 110 eura. Da mi ih je zamijeniti za vreću proteina sada.. hahaha ;D

A što se tiče programa za obradu klipova, najbolji ti je Sony Vegas Pro: http://torrentz.eu/search?f=Vegas+Pro+12
I primjer šta možeš npr. uraditi s Vegasom: http://www.youtube.com/watch?v=yDxbpvkgYpI
Sačuvana
nbg92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Decembar 05, 2012, 12:11:38 pre podne »

Alene, poznato? ;D

Igras cs dotu i tako to? vidim da imas xai-a i fnatic podlogu :D

Inace Alene preko kog programa si odradio onaj klip na youtub-u kad si snimao svoj bench press trening 200kg ? zanima me kako da isecem nepotrebne delove i da napisem u uglu kolko kg-a i to.
Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Decembar 04, 2012, 11:45:48 posle podne »

Alene, poznato? ;D

Sačuvana
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Decembar 04, 2012, 08:14:47 posle podne »

Исти случај.
Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 04, 2012, 09:56:19 pre podne »

Уколико сам добро разумео, ово су 4 вежбе за цео тренинг, да није то мало? Да се разумемо, нисам од оних који се воде реченицом што више то воље, али опет... Такође ми је проблем што никад нисам радио мртво дизање.

И ако није проблем да ми тачно напишете шта кад да радим пошто нисам баш разумео ово. Поздрав.

U Pansport tekstoteci imaš poslednja dva teksta koja sam napisao baš na tu temu i tu opisujem ceo trening koji ja radim sa svim mojim vežbačima.

Spremam još dva dela teksta gde ću pojasniti i druge detalje, ali u tekstoteci možeš videti prva dva dela ;)

Na koja 2 dijela misliš?
Ne mogu ni ja da ih naĂ°em.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #15 poslato: Decembar 03, 2012, 10:53:23 posle podne »

Уколико сам добро разумео, ово су 4 вежбе за цео тренинг, да није то мало? Да се разумемо, нисам од оних који се воде реченицом што више то воље, али опет... Такође ми је проблем што никад нисам радио мртво дизање.

И ако није проблем да ми тачно напишете шта кад да радим пошто нисам баш разумео ово. Поздрав.

U Pansport tekstoteci imaš poslednja dva teksta koja sam napisao baš na tu temu i tu opisujem ceo trening koji ja radim sa svim mojim vežbačima.

Spremam još dva dela teksta gde ću pojasniti i druge detalje, ali u tekstoteci možeš videti prva dva dela ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Novembar 30, 2012, 02:28:38 posle podne »

Pozdrav Korg,
nadam se da ću ti ja uspjeti pomoći s objašnjenjem.
Ono što Alen hoće da ti kaže, kao što ti je napisao i starfucker, da sa čučnjem i mrtvim dizanjem radiš komplet noge trbušnjake i leĂ°a. Sa benč press-om, potiskom iznad glave i ostalim vježbama koje ti je naveo radiš čitavo tijelo.
Ali postaviću ti to ovako kako bi bolje razumio šta Alen želi da ti kaže:

Noge:
Čučanj
Rumunsko mrtvo dizanje
Ležeći pregib potkoljenice
Izdizanje na prste

LeĂ°a i Biceps:
Mrvo dizanje
Zgibovi
Lat mašina (kontra hvat od zgibova)
Veslanje u pretklonu
Biceps stojeći pregib EZ šipkom 
Hammer Curl

Grudi i triceps:
Benč press
Uski benč press
Potisak bućicama sa klupe
Propadanje na razboju
Triceps potisak na sajli

Napisao je još i da svake sedmice mijenjaš čučanj sa potiskom iznad glave za ramena.
I da radiš sa težinama sa kojima možeš uraditi od 6 do 8 ponavljanja, po 3 seta.

On će ti to još objasniti i dopuniti, ali ovako ćeš imati neku predstavu o čemu priča.

Pozdrav.

Sačuvana
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Novembar 30, 2012, 11:53:26 pre podne »

« Poslednja izmena: Novembar 30, 2012, 11:55:26 pre podne od strane Korg » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #12 poslato: Novembar 28, 2012, 10:20:09 posle podne »

Program koji zahteva od tebe da na osnovnim vežbama radiš 3 serije sa kilažom koja dozvoljava 6 - 8 ponavljanja i onda još toliko ponavljanja na pomoćnim vežbama i to sve 3 puta nedeljno je stvarno mnogo i nisam siguran da ćeš uspeti da se izboriš sa ovako nečim.

razlog za to je što i čučanj i mrtvo dizanje, kao i bench press i potisci iznad glave su sve vežbe koje rade celo ili skoro celo telo i samim time ti već odraĂ°uješ dosta posla, tako bi po meni više smisla imalo da podeliš ta tri dana podeliš po vežbama:

01. Čučanj/Potisak iznad glave (menjaš svake druge nedelje)
02. Bench press
03. Mrtvo dizanje

I na to dodaš pomoćne vežbe:

Kod čučnja rumunsko mrtvo dizanje, ležeći pregib potkolenice i izdizanje na prste.

Kod bench press - a radiš još uski bench press, potisak bućicama sa klupe, propadanje na razboju, triceps potisak na sajli.

Kod mrtvog dizanja dodaš zgibove, lat mašinu (kontra hvat od zgibova) i veslanje u pretklonu (šipkom ili bućicom) i za biceps stojeći pregib EZ šipkom i hammer curl.

Možeš koristiti isti broj serija koji ti je zapisan u tvom treningu, mislim da ćeš se od ovoga brže i lakše oporavljati i samim time bolje napredovati.
Sačuvana
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Novembar 28, 2012, 06:12:46 posle podne »

A
1 cucanj 3x6-8
2 leg press 3x6-8
3 kosi bench 4x10-12
4 testerisanje 4x10-12
5 letenje za zadnje rame 4x10-12
6 potisak sa cela 4x10-12
7 stojeci dvorucni pregib 4x10-12
8 podizanje nogu 3x12

B
1 bench press 3x6-8 1
2 kosi bench bucicama 3x6-8 2
3 prednji cucanj 3x10-12 3
4 zgibovi ili lat 4x10-12 4
5 letenje za srednje rame 4x10-12 5
6 uski bench 3x8-10 6
7 biceps pregib bucicama 4x10-12 7
8 trbsunjaci na kosoj klupi 3x12 8

C
mrtvo dizanje 3x6-8
veslanje u pretklonu 3x8-10
potisak ispred za rame 3x6-8
iskorak 4x10-12
sleganje ramenima 4x10-12
propadanja za triceps 4x10-12
Stojeci dvorucni pregib uskim hvatom 4x10-12
trbusanjaci, kosi, dizanje nogu 2+2x12

Napomena: tamo gdje su
radne serije sa 6-8
ponavljanja, odmor
izmedju serija je 180sec,
a tamo gdje je broj
ponavljnjanja veci, odmor
je 120sec.

Ево, прекопирао сам цео програм.
Sačuvana
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Novembar 27, 2012, 11:15:38 pre podne »

Alen će ti vjerovatno odgovoriti šta je najbolje za tebe, ali i Starfucker je upravu sa svojim postom, ovo je baš početnički program s kojim ćeš ojačati i naravno mišići će rasti. :)

A "letenje za zadnje rame" je ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=sfdFnJwV7Cw

Ovo previše vježbi. Mrtvim dizanjem i čučnjem radiš cijele noge, trbušnjake i leĂ°a tako da ne moraš da radiš vježbe posebno za kvadriceps, zadnju ložu , trbušnjake i slično, tako samo trošiš energiju/kalorije na nepotrebne stvari i samim time treba ti još više hrane za tvoj cilj (da se ugojiš valjda). Isto tako važi i za benč pres (ramena, triceps, grudi) i vojnički potisak (ramena, triceps, trapez, trbusnjaci i donja ledja). Radi ovako:

Trening A
-Čučanj 3x5
-Benč pres 3x5
-Zgibovi 3xMax

Trening B
-Čučanj 3x5
-Vojnički potisak 3x5
-Mrtvo dizanje 1x5

Kreni prilično lagano i svaki sledeći put dodaj 2,5kg na šipku (po 1,25kg na obe strane više nego prošli put) i tako ćeš veoma brzo postići željene rezultate.
Sačuvana
Korg
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Novembar 27, 2012, 01:21:39 pre podne »

Имам и то, него сам мислио да није битно за саму тему па нисам написао, написаћу сутра и то. :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #8 poslato: Novembar 26, 2012, 10:35:04 posle podne »

Програм сам нашао на неком другом форуму, али сад стварно не могу да се сетим који је у питању. Шта сте мислили под овим ,,комплетан тренинг"?
Ја мислим да ми ни тренинг није одговарајућ, али не желим да досађујем и са тим. Поздрав.

Kompletan trening sa sve koliko serija i ponavljanja treba da radiš, pauzama i progresijom kilaža.

Ovako imaš samo spisak, isto ko spisak za pijacu ;)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 17 upita.