TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:31:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje....  (Pročitano 1725 puta)
whey3500
Gost
« Odgovor #7 poslato: Decembar 15, 2012, 09:51:13 posle podne »

Druze, ali kako jos imam "stomacinu" kad se opustim, a kad kao uvucen vide se trbusnjaci...Gornji i onda skupim kozu - salo. Vide se i donji i srednji trbusnjaci.

Sta je pravi stomak?

http://www.youtube.com/watch?v=Sec-moJHd-g&feature=endscreen&NR=1

Sačuvana
draganbl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 15, 2012, 09:47:05 posle podne »

Šefe, kako nizašta? Skinuo si 20 kg, kažeš da se osjećaš perfektno... Vidiš da se isplatilo, nije to mala stvar.
Opusti se malo, treniraj i dalje i sve će doći, samo polako.
Uživaj, pozdrav!
Sačuvana
whey3500
Gost
« Odgovor #5 poslato: Decembar 15, 2012, 09:09:13 posle podne »

Da, al vidite ovu sliku dole...To je onako.Gde nisam kao naduvao stomak ili opustio..Kako da se izrazim. I vide se misici. Neki.

Mozda da se slikam, mozda mogu pomoci?

p.s. znam i jednog lika koji je mrsav jako...I tako kad opusti stomak, kao da je debeo i da ima sala. Joj Boze ubij me.Toliko truda nizasta :( ne mogu vise da se borim...Sa hranom, slatkisima. stomakom! u pm sve :((((
« Poslednja izmena: Decembar 15, 2012, 09:26:34 posle podne od strane whey3500 » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #4 poslato: Decembar 15, 2012, 09:02:04 posle podne »

To je salo naravno, koža je samo par milimetara debela, ali ako ganjaš sve vidljive trbušnjake moraćeš još da smanjiš procenat sala na telu.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
whey3500
Gost
« Odgovor #3 poslato: Decembar 15, 2012, 01:30:51 pre podne »

Nekako kao da ovako izgleda...ali to samo kad se opustim. i tvrdo je.Kao da su istegnuti misici - trbusnjaci...a kad se "kontrolisem" bude ravan somak i vide se trbusnjaci.

Ovo je kad se kontrolisem. i najcesce je ovako...Sad je jos bolje jer je ovo slika od leta :)

« Poslednja izmena: Decembar 15, 2012, 01:34:13 pre podne od strane whey3500 » Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 14, 2012, 09:30:31 posle podne »

Prvo, svaka cast za skidanje kilograma!

Ajde malo objasni kako to mislis da ti stomak visi i da je naduvan? Mislis na visak koze koji ti je ostao nakon mrsavljenja? Sta drugo moze da visi?
Sačuvana
whey3500
Gost
« Odgovor #1 poslato: Decembar 14, 2012, 01:26:02 posle podne »

Pozdrav, imam pitanje najverovatnije i bezveze...Pre sam imao 101kilu, koriigovao ishranu i skinuo sam oko 20kg...Osecam se perfektno, gornje trbusnjake vec dobio, ove imam kad otisnem kozu ili jos malkice sala.Neko kaze da je salo neko da je koza.

Ali bojim se da ti trbusnjaci nisu samo varka.jer ja nekad kad se "opustim" meni stomak kao da visi i da je naduvan.
Dal je moguce, posto mi pricaju vec dve zene iz fitness kluba da mi je to nesto istegnuto zbog nekadasnje debljine?

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.072 sekundi sa 17 upita.