| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #183 poslato: April 11, 2009, 06:10:14 posle podne » |  | 

Nesto ti nije u redu ovaj link |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| jojevta 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #182 poslato: April 11, 2009, 05:54:34 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: April 11, 2009, 06:17:57 posle podne od strane J O J E V T A » |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #181 poslato: April 11, 2009, 05:46:03 posle podne » |  | 

A ,pa nisam znao da je izasao,ti samo rece da si citao zadnji broj,ali nisi rekaoda je izasao novi.
 Sutra cu da pogledam na kioscima kod mene,sad me mrzi da izlazim.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| jojevta 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #180 poslato: April 11, 2009, 05:37:52 posle podne » |  | 

I mene zanima kada ce novi,proslo je dosta vremena od izlaska zadnjeg.
 kako bre Pedja dosta vremena,pa evo izasao u aprilu |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #179 poslato: April 11, 2009, 05:34:12 posle podne » |  | 

I mene zanima kada ce novi,proslo je dosta vremena od izlaska zadnjeg. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| GoranKS | 
								|  | « Odgovor #178 poslato: April 08, 2009, 11:42:25 pre podne » |  | 

Jeste dobar ima za svakog po nesto   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| jojevta 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #177 poslato: April 08, 2009, 11:32:27 pre podne » |  | 

evo ovde da pohvalim poslednji borj MAXX-a ,koji mogu da kazem slobdno najbolji do sada     iako ne zanemarujem prethodne brojeve ,koji su takodje dobri    ali cinjenica je da je svaki sledeci jos bolji    posto sam juce jedva dosao do ovog primerka,sinoc sam ga procitao od korica do korica u dahu puno interesantnih textova i konkretnih odgovara na odredjena pitanja bravo MAXX samo tako nastavi    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Pionesa 
								Član početnik    Van mreže 
								NEVER GIVE UP :)

| 
								|  | « Odgovor #176 poslato: Decembar 03, 2008, 03:46:41 pre podne » |  | 

Kad izlazi novi broj Maxx i Ironman novi? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #175 poslato: Oktobar 30, 2008, 08:43:25 pre podne » |  | 

Nebi bilo lose recimo da casopis moze da se naruci sa neta sa pansportovog sajta... tako da bi i ljudi koji nisu iz bg-a i ns-a imali mogucnost da ga naruce.
 Ako ima časopisa na lageru u glavnome magacinu,oni će ti ga sigurno poslati. Sem toga,svi zainteresovani forumaši mogu da mi se obrate i ja cu im poslati AKS-um,to je bar najmanje što mogu da uradim. A možete i preko MAXX-a Znaci,nema frke ni za one van NS-a i BG-a. Stiže za dan-dva |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MAXX | 
								|  | « Odgovor #174 poslato: Oktobar 27, 2008, 04:23:30 posle podne » |  | 

Videcemo za to, nije losa ideja. U medjuvremenu, za svako porucivanje dovoljno je da se obratite meni na pm i istog dana resavamo. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #173 poslato: Oktobar 27, 2008, 04:19:49 posle podne » |  | 

Nebi bilo lose recimo da casopis moze da se naruci sa neta sa pansportovog sajta... tako da bi i ljudi koji nisu iz bg-a i ns-a imali mogucnost da ga naruce. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti" Dark Angel....Maybe dark but still Angel               |  |  | 
	| 
			| 

| MAXX | 
								|  | « Odgovor #172 poslato: Oktobar 27, 2008, 04:17:20 posle podne » |  | 

Zelim da vas obavestim da je postignut dogovor da se ubuduce svaki naredni novi broj pojavljuje u Pansportovim prodavnicama istog dana kad i na kioscima, ako ne i dan-dva ranije. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #171 poslato: Oktobar 27, 2008, 03:22:59 posle podne » |  | 

Ja mislim da ima u svim,samo je pitanje kako gde stize,tj,kad kome padne dopuna robe.Pitaj moniku preko pm
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ognjen novakov | 
								|  | « Odgovor #170 poslato: Oktobar 27, 2008, 02:03:32 posle podne » |  | 

a u ns u nema? bash imam zhelju da prelistam..  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #169 poslato: Oktobar 27, 2008, 12:50:02 posle podne » |  | 

Najnoviji broj casopisa MAXX,tacnije broj sedam,možetepazariti i u svim PANSPORT prodavnicama u Beogradu.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |