| 
			| 

| Colgate Toothpaste 
								Član     Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #198 poslato: Januar 07, 2010, 12:04:09 pre podne » |  | 

Jel mogu jos da se naruce stari brojevi maxx ? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Jedem munje, serem gromove.Terorisem ovce i kokoske.
 |  |  | 
	| 
			| 

| MarK3 | 
								|  | « Odgovor #197 poslato: Decembar 05, 2009, 09:31:40 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sasa Dimitrijevic 
								Član početnik    Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #196 poslato: Decembar 05, 2009, 04:18:22 pre podne » |  | 

Da podignem temu iz mrtvih malo.. 
 Voleo bih da znam kad ce izaci sledeci broj MAXX-a, jer sam pretplacen na godinu dana na taj casopis, a dobio sam samo jedan brojj....

pa bre max izlazi na svaka 3-4 meseca a mozda i vise tj kada se prikupi dovoljno kvalitetnog materijala... 
 Pa bre... ...pre bih rekao da izlaze 2 broja godisnje..  Jer sam kao sto rekoh pretplacen jos na pocetku godine, a dobio sam samo jedan broj, a sada ocekujem ovaj koji je izashao (ako mi uopste posalju)... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #195 poslato: Decembar 02, 2009, 04:31:50 posle podne » |  | 

Samo da potvrdim da najnoviji broj Maxx-a možete kupiti u Pansport-u.   Nema više mučenja i šetnji od trafike do trafike.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #194 poslato: Novembar 27, 2009, 11:45:41 pre podne » |  | 

Juce sam se licno uverio da je isporucen Pansportu,tako da ce u toku sledece nedelje da se pojavi u nasim
 radnjama.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| filip85 
								Član     Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #193 poslato: Novembar 27, 2009, 11:19:53 pre podne » |  | 

Našao u TC Enjub u bloku 45 na Novom Beogradu...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #192 poslato: Novembar 26, 2009, 07:29:03 posle podne » |  | 

Čuo sam da ga u Zeječaru ima(ne pitajte kako sam to čuo     ).  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| filip85 
								Član     Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #191 poslato: Novembar 26, 2009, 07:12:28 posle podne » |  | 

javljaj obavezno...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #190 poslato: Novembar 26, 2009, 06:24:16 posle podne » |  | 

ja ga još uvek nisam videla na kioscima, verujem da bi trebalo da se pojavi ponovo u našim radnjama... kao i prethodna 2 broja, javiću ako bude |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| filip85 
								Član     Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #189 poslato: Novembar 26, 2009, 01:01:52 posle podne » |  | 

Ljudi, gde u BG-u može da se doðe do novog broja časopisa, zna li ko?? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #188 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:10:44 posle podne » |  | 

koliko sam ja upućena, radimo sada neke reklame za MAXX tako da je vrlo verovatno da je novi broj u pripremi |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MarK3 | 
								|  | « Odgovor #187 poslato: Oktobar 08, 2009, 07:32:35 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sasa Dimitrijevic 
								Član početnik    Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #186 poslato: Oktobar 08, 2009, 06:25:16 posle podne » |  | 

Da podignem temu iz mrtvih malo..  Voleo bih da znam kad ce izaci sledeci broj MAXX-a, jer sam pretplacen na godinu dana na taj casopis, a dobio sam samo jedan brojj....   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #185 poslato: April 13, 2009, 09:59:58 posle podne » |  | 

Ja nazalost jos nisam dosao do njegaAli vec prekosutra ce biti kod mene.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| vuksa | 
								|  | « Odgovor #184 poslato: April 12, 2009, 06:40:10 posle podne » |  | 

ja bih da pohvalim novi broj..pogotovo su mi se svideli tekstovi o fals hemiji i koliko je bilo cisto u pekingu stvarno extra textovi |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 al se nekad dobro jelo   |  |  | 
	|  |