TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 03:13:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOC OKO BUBULJICa U TOKU TRENINGA SE JAVLJAJU??  (Pročitano 3566 puta)
Want To Be Bigger
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

workout! train hard fight easy

« Odgovor #6 poslato: Januar 23, 2013, 10:20:03 posle podne »

ja sam bas neki dan bio kod dermatologa predlozila mi je SebaMed penu za umivanje ona je u apoteci nekih 600 dinara :) probaj :)
Sačuvana
workout brate!
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 23, 2013, 10:16:22 posle podne »

Pa da, znaci da su upaljene. Verovatno ti je koza sklona da tako reaguje. Mozes pokusavati da ih isusis, da sto pre prodju, postoje i neke antibiotske masti ali sve ce to samo sanirati problem privremeno.

A talk ( puder ustvari ) probaj da naneses odmah nakon tusiranja, da pokupi vlagu.
Sačuvana
dekishaaa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 23, 2013, 01:00:40 posle podne »

Nisu male bele nego crvevene velike i bole jako. i treba im najmanje 3-4 dana da sazre da ih istisnem ili da se uklone same :/

na kakavo nanosenje talka vi mislite?? Imam 2 kimona menjam redovno nikad ne treniram 2 puta u isti dok se ne opere.

Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 22, 2013, 10:45:55 posle podne »

Evo da zapocnem i ovu temu naime o cemu se radi,nemam ni jednu bubuljicu i nakon treninga mi izadju cak i do 10 po neki put.I lose se osecam nije bas prijatno gnoje pa istiskam kupim nesto da mazem,prestanu posle par treninga o5. Tako sam i primetio da ima neke veze sa treningom,trudim se da sto manje pipam glavom strunjacu,ali eto sino se o5 desilo izasle mi dosta njih. Mozda zato sto sam u dodiru sa drugim kimonima u toku borbe,cuo sam negde da hoce i od ishrane ako telo nesto ne podnosi kako treba? Treba mi ovde svaka pomoc hvala bogu pa ima strucnih ljudi. Moze li neka pomoc oko gore navedenog?

Pojava bubuljica u toku vezbanja je veoma cest problem. Toplota, vlažnost, znojenje su faktori koji ih provociraju, odnosno pogorsavaju, pa moze doci do upale ( folikulitisa ). Nosenje pamucne majice, koja nije previse uska i tusiranje sto pre nakon treninga mogu pomoci. Takodje, nanosenje talka nakon tusiranja moze pokupiti visak vlage.
Sto se ishrane tice, tacno je da se cesce javljaju bubuljice ( gnojne ) kod preteranog unosa slatkisa, ali s obziroma na to kako ti opisujes stanje, pre ce biti da je u pitanju znojenje.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2 poslato: Januar 22, 2013, 06:44:56 posle podne »

Neka logika je da ti izlazi od iritacije ako su uvek male bele i posle treninga,e sad posto pominjes Kimono,ili je od tvog ili od tuceg,peri kimono posle svakog treninga ili nosi majcu ispod...
Sačuvana
dekishaaa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 22, 2013, 06:13:00 posle podne »

Evo da zapocnem i ovu temu naime o cemu se radi,nemam ni jednu bubuljicu i nakon treninga mi izadju cak i do 10 po neki put.I lose se osecam nije bas prijatno gnoje pa istiskam kupim nesto da mazem,prestanu posle par treninga o5. Tako sam i primetio da ima neke veze sa treningom,trudim se da sto manje pipam glavom strunjacu,ali eto sino se o5 desilo izasle mi dosta njih. Mozda zato sto sam u dodiru sa drugim kimonima u toku borbe,cuo sam negde da hoce i od ishrane ako telo nesto ne podnosi kako treba? Treba mi ovde svaka pomoc hvala bogu pa ima strucnih ljudi. Moze li neka pomoc oko gore navedenog?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 17 upita.