TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400207 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 30, 2025, 11:08:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TV EMISIJA  (Pročitano 30012 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #158 poslato: Septembar 15, 2007, 10:06:07 posle podne »

Mala najava jednog zanimljivog priloga koji ce se emitovati u nedelju 16. septembra na TV Jesenjin i okviru nedeljnog popodneva ove televizije ciji su ucesnici Petar Celik, Ksenija Dundjerski alias Mrvica sa naseg foruma i moja malenkost. Prilog je sniman kod Pere u teretani a prica bi vas mogla zanimati, naravno tema je BB, fitnes, ishrana, takmicenja itd.

jel se zna tachan termin ..samo da je pre 4 ...
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #157 poslato: Septembar 15, 2007, 08:42:56 posle podne »

Moglo bi se reci da je to za sada samo u domenu planova i zelja no samnom se nikad ne zna...
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Septembar 15, 2007, 02:48:50 posle podne »

opet ces se takmmiciti ?!  :o 

tooo miki majstore  8)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
mikiveliki
Gost
« Odgovor #155 poslato: Septembar 15, 2007, 09:55:43 pre podne »

Mmm, zanimljivo..

Miki sa tvojom trenutnom graĂ°om i stasom, kako li će naš Baš Čelik izgledati pored tebe.. možda ipakd a ne uzimaš kreatin koji dan ;)

Btw jel ti pričaš sa Petrom Čelikom o svojim treninzima, o suplementaciji?
Koji su njegovi komenatri? Jel i on (kao i ja) zadovoljan tvojim napretkom?

Ova je pocetak nekih novih emisija koje cemo raditi Pera i ja a vrlo je moguce da kada udjem u planirane takmicarske prirpreme koje bi zajedno sa Perom sproveo deo tog iskustva podelim i sa vam gledaocima-forumasima...samo mali deo...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #154 poslato: Septembar 14, 2007, 03:13:52 posle podne »

Mmm, zanimljivo..

Miki sa tvojom trenutnom graĂ°om i stasom, kako li će naš Baš Čelik izgledati pored tebe.. možda ipakd a ne uzimaš kreatin koji dan ;)

Btw jel ti pričaš sa Petrom Čelikom o svojim treninzima, o suplementaciji?
Koji su njegovi komenatri? Jel i on (kao i ja) zadovoljan tvojim napretkom?

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #153 poslato: Septembar 14, 2007, 09:08:18 pre podne »

Mala najava jednog zanimljivog priloga koji ce se emitovati u nedelju 16. septembra na TV Jesenjin i okviru nedeljnog popodneva ove televizije ciji su ucesnici Petar Celik, Ksenija Dundjerski alias Mrvica sa naseg foruma i moja malenkost. Prilog je sniman kod Pere u teretani a prica bi vas mogla zanimati, naravno tema je BB, fitnes, ishrana, takmicenja itd.
« Poslednja izmena: Septembar 15, 2007, 09:56:19 pre podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #152 poslato: Septembar 14, 2007, 09:04:14 pre podne »

ma naravno miki
elem, sta to znaci "dobro radi,dobro vozi..tera mozak da razmislja samo u jednom pravcu..."
odnosno,preciznije,koje to biljke tako deluju na ljudski organizam?!ja znam za neke

i koliko je istinito a narocito zdravo da se za par sati "vec vide neki rezultati na telu"

Moja opaska koja je bila usmerena u pravcu studenata je bila samo to opaska i nista vise.
Ocito da suplemente koji stimulisu telo na fizicki napor ne treba da koriste oni koji ne vezbaju. Sa druge strane imao sam iskustva da su mi neki studenti trazili efedrin kako bi lakse podnosili nesanicu tokom nocnih ucenja!?!? Svakako da niu jedno ni drugo licno ne odobravam.

Kada neki suplement "dobro radi, dobro vozi" misli se na njegov uticaj na CNS a kao stimule koriste se vec postojece organske materije i "kokteli" odredjenih aminokiselina koje podsticu tu vrstu hemijskih reakcija u mozgu. Razlika izmedju prirodnih procesa  unutar CNS na planu mobilizacije energetskih resusrsa tela i kroz upotrebu suplementa je dobrim delom vezna iskljucivo za koncetraciju susptanci  u suplementu koja u mnogome prevazilazi iste takve u nasem organizmu. Jaca koncetracija=jaca bioloska reakcija!

Da li je zdravo!? Na duze vremena sigurno NE. Naprosto nema takvih studija koje bi novi preparta mogle proveriti na taj nacin. Jedini razlog za to je potrebno vreme koje treba da prodje da bi se videli efekti duzeg koriscenja...

Da li je siguran? Svakako DA jer koristi potpuno prihvatljivo organsko jedinjenje koje nas organizam nece izloziti tokiskoloskoj reakciji. Sa druge strane ako se pridrzavate uputa proizvodjaca u smislu duzine trajanja uzimanja i doza necete imati problem.
Ako me pitas da li je organizam jednog profi sportiste zdrav ja cu ti odgovoriti da nije! Ocito da postoje razliciti preparati na trzistu i da nije bas svaki za svakoga!?

Sačuvana
warcraft
Gost
« Odgovor #151 poslato: Septembar 12, 2007, 09:14:43 posle podne »

ma naravno miki
elem, sta to znaci "dobro radi,dobro vozi..tera mozak da razmislja samo u jednom pravcu..."
odnosno,preciznije,koje to biljke tako deluju na ljudski organizam?!ja znam za neke

i koliko je istinito a narocito zdravo da se za par sati "vec vide neki rezultati na telu"

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #150 poslato: Septembar 12, 2007, 09:23:30 pre podne »

Kosta zabavan kao i uvek >:(

a tek pitanje dali studenti koji mnogo uce mogu da koriste onaj deca...od Nutraboliksa
jer dobro "vozi,radi..." hehe kako me to podseca na nesto...strasno

...pa i studenti su ljudi mogu oni da koriste sve sto i mi samo mora da se vezba!
Sačuvana
warcraft
Gost
« Odgovor #149 poslato: Septembar 11, 2007, 10:11:19 posle podne »

Kosta zabavan kao i uvek >:(

a tek pitanje dali studenti koji mnogo uce mogu da koriste onaj deca...od Nutraboliksa
jer dobro "vozi,radi..." hehe kako me to podseca na nesto...strasno
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #148 poslato: Septembar 11, 2007, 11:11:30 pre podne »

;)))
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #147 poslato: Septembar 10, 2007, 11:44:59 posle podne »

pitanje shta da pijem da smrsham ...

odgovor ... .ja bi pio samo vode da sam na tvom mestu ... hahahah :D :D :D

svaka chast ... kralj ..
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #146 poslato: Septembar 10, 2007, 06:33:49 posle podne »

E naj krvaviji mi je bio onaj lik kada je zvao u emisiju, kao "ALO! ALO! 0_o_ IMAM 120 KILA!!! I 170CM" lol ja sam puko, pao sa kreveta :D
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Septembar 10, 2007, 01:43:36 posle podne »

pa nema je repriza  >:( >:( >:( a sada je 14:43h
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
mikiveliki
Gost
« Odgovor #144 poslato: Septembar 09, 2007, 07:53:36 posle podne »

E Miki Kako si reko da ide site od onog novog proizvoda Nutrobolic ?

Repriza je sutra u 13:15 pa najbolje da onda pogledas pazljivo...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.306 sekundi sa 18 upita.