TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404377 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 14, 2025, 03:29:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BeastMode: ON!  (Pročitano 42040 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Decembar 09, 2013, 12:30:20 posle podne »

Malo da update-ujem i mrtvo dizanje i ispravljanje forme ... Trudim se da mi ledja budu sto pravija i to mi je prioritet na ostalo ne obracam mnogo paznju , ali sam primetio da su mi kukovi i dalje visoko , jednostavno mi tako vise odgovara ... Evo ti video pa ti sam proceni , ide li to na bolje? :D 
Nakon toga sam odradio 150x3 sa gurtnama isto sa ovakvom formom ....
http://www.youtube.com/watch?v=rUu0cmLcMDs

Imam jedno pitanje za tebe Alene , nedavno su mi stigle iz Amerike knee wraps 2m i danas sam radio cucanj sa njima da vidim kako ce to da izgleda , vezbao sam malo tehnike namotavanja kuci i ocekivao sam da ce vise da mi pomogne (da cu moci vise kg , vise ponavljanja) na treningu  ... Radio sam cucanj 110x5 , 120x3 dve serije ,drugu seriju sam probao sa malo sirim stavom ali jos gore ... Problem je kad namotam wraps imam osecaj kao da vise idem u good morning odnosno da mi vise tereta primaju ledja nego kolena , sto mi se ne desava bez njih ... Jel imas neki savet , ili je to samo do navike , odnosno navicicu se na njih vremenom ? Snimio sam i taj cucanj ali nemam vremena sad da ga ubacim , mozda veceras ili sutra ujutru :)
« Poslednja izmena: Decembar 09, 2013, 10:23:48 posle podne od strane BeastMode » Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #55 poslato: Decembar 05, 2013, 10:48:35 pre podne »

Navikavaj se, tek treba da doðeš do faze u kojoj ni ne možeš da naðeš farmerke za sebe ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Decembar 05, 2013, 01:23:55 pre podne »

Dobro je bro, imas potencijal..Noge su ti masivne, i lepo napreduju radis dobar posao.. Ledja imaju kvalitetan V oblik i struk ti je genetski dobar, mislim uzak .. Najslabija partija su ti grudi na kojima moras kvalitetno da poradis,i naravno vremenom na dubini ledja, jer si ih rasirio i sada to treba da se kvalitetno napakuje. Ramena zaostaju ali ce doci i ona vremenom, budi uporan sa letenjima da bi se srednja loptica rascepala.
Sve u svemu imas malo godina, a veliki potencijal da za par godina napakujes jako dobar kvalitet, na vreme si poceo..Samo napred, ziv bio :)

Do kraja januara imam fore da nabacim jos malo mesa i to bi trebalo da izgleda pristojno , ramena ce da poiskacu kad budem skinuo BF , grudi takodje , imam tu dosta mesa ali su pod slojem :D Bice to zanimljivo kad budem krenuo od marta na ozbiljnu defku :> Hvala na podrsci :-))
U junu sam napunio 17 godina ... Treniram aktivno od septembra prosle godine i od tad sam se bas posvetio celoj toj prici :) Da , ledja su mi uvek bila jaca strana , noge su vremenom bile sve bolje i bolje , sa grudima muku mucim od pocetka ali rastu i grudi samo malo sporije , na ramena sam bacio  akcenat u poslednja 3-4 meseca (izbacio sam vezbe za prednje rame - a forsirao sam srednje i zadnje najvise) , ruke lepo napreduju od pocetka , pogotovu triceps :)

Ma bre sve OK, ja sam mislio da duže treniraš. Nema šta da se brineš sve ide kako treba ;)

Ma ne sekiram sve sve ide kako sam i zamisljao :) Samo nisam predvideo da ce 3 pari farmerka da mi popucaju u toku celog procesa , nemam vise sta da obucem :D
« Poslednja izmena: Decembar 05, 2013, 01:26:58 pre podne od strane BeastMode » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #53 poslato: Decembar 04, 2013, 09:21:42 posle podne »

U junu sam napunio 17 godina ... Treniram aktivno od septembra prosle godine i od tad sam se bas posvetio celoj toj prici :) Da , ledja su mi uvek bila jaca strana , noge su vremenom bile sve bolje i bolje , sa grudima muku mucim od pocetka ali rastu i grudi samo malo sporije , na ramena sam bacio  akcenat u poslednja 3-4 meseca (izbacio sam vezbe za prednje rame - a forsirao sam srednje i zadnje najvise) , ruke lepo napreduju od pocetka , pogotovu triceps :)

Ma bre sve OK, ja sam mislio da duže treniraš. Nema šta da se brineš sve ide kako treba ;)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #52 poslato: Decembar 04, 2013, 12:27:47 posle podne »

Dobro je bro, imas potencijal..Noge su ti masivne, i lepo napreduju radis dobar posao.. Ledja imaju kvalitetan V oblik i struk ti je genetski dobar, mislim uzak .. Najslabija partija su ti grudi na kojima moras kvalitetno da poradis,i naravno vremenom na dubini ledja, jer si ih rasirio i sada to treba da se kvalitetno napakuje. Ramena zaostaju ali ce doci i ona vremenom, budi uporan sa letenjima da bi se srednja loptica rascepala.
Sve u svemu imas malo godina, a veliki potencijal da za par godina napakujes jako dobar kvalitet, na vreme si poceo..Samo napred, ziv bio :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Decembar 04, 2013, 12:02:45 posle podne »

U junu sam napunio 17 godina ... Treniram aktivno od septembra prosle godine i od tad sam se bas posvetio celoj toj prici :) Da , ledja su mi uvek bila jaca strana , noge su vremenom bile sve bolje i bolje , sa grudima muku mucim od pocetka ali rastu i grudi samo malo sporije , na ramena sam bacio  akcenat u poslednja 3-4 meseca (izbacio sam vezbe za prednje rame - a forsirao sam srednje i zadnje najvise) , ruke lepo napreduju od pocetka , pogotovu triceps :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #50 poslato: Decembar 04, 2013, 11:02:24 pre podne »

Pa ovako, imaš solidna leða, bar što se širine tiče, odma iza leða su ti noge i to je ono što ti prednjači za sada. Sve ostalo je manje više na sličnom nivou napretka. Recimo da grudi i ramena malo zaostaju za rukama, ali nije velika razlika. Ideš u dobrom smeru samo nastavi ;)

Imaš široka ramena i uzak struk, to će ti biti veliki plus u razvoju. Koliko uopšte imaš godina i koliko dugo već treniraš (potseti me ako si već napisao ;)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Decembar 03, 2013, 01:03:29 posle podne »

Za sad ne :) mozda kroz koju god. izadjem na neko domace takmicenje u juniorskoj kategoriji , ali otom potom ...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #48 poslato: Decembar 03, 2013, 09:36:13 pre podne »

Ti se spremaš za neko BB takmičenje?
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Decembar 03, 2013, 01:36:25 pre podne »

Update nakon nekog vremena , napreduje se sto se tice telesne tezine a i kilaza na vezbama , popravio sam nedostatke ramena i sad izgledaju solidno koliko mi se cini , popravio noge ali jos uvek radim da malo pojacam hamstrings (iako sam ih pojacao dosta u poslednje vreme) ... Sto se tice mrtvog dizanja poravio sam formu ali mi je sad 1RM oko 150kg preko toga bi morao da zrtvujem formu sto ne zelim , cepam serije 3x3140 i ponekad 145 ....

Snimio sam pozing video danas nakon treninga nogu cisto da vidite kako to sada izgleda , zamastio sam se dosta ali bice to taman do februara (do tad mi traje bulk , od februara sam na odrzavanju forme i prilagodjavanju na cut , a od marta striktno na dijetu ) ....

Telesna tezina : ~86kg ujutru na prazan stomak - Planiram da do kraja bulka se popnem na 90 i tu se zadrzim neko vreme pa na cut

UPOZORENJE ! : Pozing sam radio u gacama tako da ako to nekome smeta neka ne otvara video , ili ako je neko homofobican :D NO HOMO
Video : http://www.youtube.com/watch?v=55LcwrqC10g

Pozing kod frontalnih poza mi je dosta los tako da i ne znam bas da interpretiram trenutnu formu :D

- Ostavite komentar sta mislite na cemu najvise da poradim , na sta da obratim paznju , i sta mi je najaci segment :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Novembar 14, 2013, 09:48:37 pre podne »

Gubiš ravnotežu zbog tih patika koje su mekane i ne daju nikakvu podršku stopalu. Ukoliko planiraš da se baviš ovim sportom ozbiljnije onda ti trebaju dizačke patike.

Ono što primećujem iz ovog ugla je da se leva noga diže na prste na svakom ponavljanju i da desna čini mi se upada ka unutra, ali nije dobar ugao da se vide ovakve stvari.

isto tako ovo je 8 ponavljanja i tu se ne vidi ništa jer ti je lako da radiš tu kilažu. Na mrtvom si pokazao kečeve i tamo se iskriviš, a ko zna kako se kriviš kada radiš keca na čučnju. To je ono što me interesuje, razumeš?

I dalje mislim samo da si od starta loše učio i naučio da koristiš manje mišića tokom mrtvog i sada tvoje telo zna najlakši način da podigne kilažu i to sa krivom kičmom. Snimi jači čučanj, recimo 3RM i tu će se videti sve što ne valja. Iasto tako snimi i spreda jer ovako ne vidim šta se dešava sa stopalima ;)

Sledeci put cu raditi bos da imas direktan uvid sta se desava sa stopalima :) Formu ne gubim kod cucnja nikad , ne bitno od kilaze , ili ostanem u rupi ili ga izvucem kako treba ... A snimak DL-a ocekuj danas jer sad idem da istreniram ledja , pa cu najverovatnije snimiti i iz vise uglova ako budem mogao :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #45 poslato: Novembar 14, 2013, 09:27:22 pre podne »

Gubiš ravnotežu zbog tih patika koje su mekane i ne daju nikakvu podršku stopalu. Ukoliko planiraš da se baviš ovim sportom ozbiljnije onda ti trebaju dizačke patike.

Ono što primećujem iz ovog ugla je da se leva noga diže na prste na svakom ponavljanju i da desna čini mi se upada ka unutra, ali nije dobar ugao da se vide ovakve stvari.

isto tako ovo je 8 ponavljanja i tu se ne vidi ništa jer ti je lako da radiš tu kilažu. Na mrtvom si pokazao kečeve i tamo se iskriviš, a ko zna kako se kriviš kada radiš keca na čučnju. To je ono što me interesuje, razumeš?

I dalje mislim samo da si od starta loše učio i naučio da koristiš manje mišića tokom mrtvog i sada tvoje telo zna najlakši način da podigne kilažu i to sa krivom kičmom. Snimi jači čučanj, recimo 3RM i tu će se videti sve što ne valja. Iasto tako snimi i spreda jer ovako ne vidim šta se dešava sa stopalima ;)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Novembar 14, 2013, 12:00:35 pre podne »

Evo ga snimak cucnja napokon , cekao sam drugara da mi posalje klip :)

Ovo je bilo u ponedeljak , izbacio sam pre 3-4 nedelje (otkako sam poceo da ispravljam formu na DL-u) opseg ponavljanja od 1-5 na svim velikim liftovima (DL ,SQ , BP , OHP , Bent over itd ) i poceo sam da radim vise BB style recimo oko 8 pon prosecna serija , iz vise razloga , dosao sam u situaciju da sam navikao telo na takav princip i recimo da na manjim kilazama nisam mogao da radim vise ponavljanja , na primer , uzmem da radim cucanj sa 80kg i 4-5 lagano , kao da nisam ni radio , a vec na sestom se mucim kao da ima 150kg , tako na svim liftovima , a drugi razlog su neke sitne povrede koje mi se obnavaljaju sa vremena na vreme (npr . iritacija rotatora ramena nakon bench pressa 1-5 ponavljanja ) ...

Evo ga video ... Odradio sam seriju 100kgx8 ali je drugar snimio prvih 6 i poslednja 2 prisao da me spotuje za svaki slucaj ... Mislim da sam solidan sto se tice cucnja , jedino sto primecujem je da malo gubim stabilnost kada zakljucam eksplozivno , kukovi mi krenu napred nazad , ali na to ne obracam paznju dok radim ...

http://www.youtube.com/watch?v=5ZKeEOyQJQU&feature=youtu.be
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #43 poslato: Novembar 07, 2013, 10:16:51 posle podne »

Moža samo da izbaciš parcijalna ponavljanja dok ne ojačaš tehniku jer čim staviš kilažu koja ti je preko maksa izgubićeš formu. Vežbaj prvo tehniku sa solidnim kilažama, a onda na parcijalna.

Šalji snimak da vidimo ;)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 07, 2013, 04:02:40 posle podne »

Nisam snimio ni cucanj a ni DL danas jer sam bio cele nedelje sam u teretani tj bez trening partnera ... Ovako sto se tice DL-a , odradio sam oko 6-8 serija (nisam ni brojao) sa kilazom 100 - 140 kg , 3-5 pon , probao sam i sumo u 3-4 serije i dobro mi ide , trudio sam se da mi sipka uvek bude sto blize telu i tako je bilo , bukvalno sam teg vukao u sebe a ne uz sebe :) Dok sam radio sumo trudio sam se da guram sto vise petama i pri lockoutu sam malo gubio kontrolu , previse me je vuklo ka nazad ... Ali je forma bila vrh u svim serijama ... Na kraju sam odradio 140kgx3 konvencionalni DL , vukao sam sa pravilnom formom i imao sam osecaj kao da radim sa 170kg a ne sa 140 .... Posle toga sam radio rack pullove sa visine sredine kolena (casice) , tu sam trpao kilaze do 190kgx3 i tu nisam imao problema sa donjim ledjima .... Eto to mi je report za ovu nedelju sto se tice DL-a , zao mi je sto nisam mogao da snimim , videcu sledece nedelje u pon da snimim cucanj a u cetvrtak DL , da vidis da li sam napredovao ... :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.511 sekundi sa 17 upita.