TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403926 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 30, 2025, 03:36:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BeastMode: ON!  (Pročitano 41808 puta)
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: April 03, 2014, 02:04:49 posle podne »

Dobro je, tako i ja radim, nema dovoljno slotova da se ubace svi obroci.. Predpostavljam da je ova banana u pwm... a masti bi recimo izbacio iz dorucka a ubacio u nekom drugom obroku gde imas samo protein.

Zapravo ne pridajem neki znacaj meal timingu i o tome sta ce taj obrok da sadrzi , tako da se neretko desava da pojedem bananu samo , ili kikiriki , ili samu ellu ili tako nesto ... Samo sto se tice dorucka i obroka posle teretane tu samo vodim racuna sta cu i koliko ... :)
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: April 02, 2014, 05:44:08 posle podne »

Da ti nije mozda puno ovih 170gr pirinca u jednom obroku?

Ocigledno nije cim se topim i dalje :) No , ponekad upisem ukupnu dnevnu kolicinu koju sam pojeo samo u jednom obroku kad zurim ili tako nesto , tako da ponekad moze da se desi da zapisem 500g piletine u jednom obroku a zapravo pojedem tu kolicinu u 2 rasporedjena obroka ... Mada desi se i da u jednom obroku unesem i do 50-60% od ukupnog dnevnog unosa ali retko ...

svaka cast
stvarno odlican napredak za sada!

ps. kakva genetika kvadova !!!  >:( velicina nam je ista ali tebi je izgled mng bolji, divim se

Hvala brate :) A tako ti je to , genetika je cudo XD ... No ni ti zapravo ne znas kakvi su ti zapravo quadovi dok ne srezes dobar deo masti tako da lagano :>
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #129 poslato: April 02, 2014, 01:15:35 pre podne »

svaka cast
stvarno odlican napredak za sada!

ps. kakva genetika kvadova !!!  >:( velicina nam je ista ali tebi je izgled mng bolji, divim se
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: April 01, 2014, 11:38:06 posle podne »

Phote no. 5 like a pro! Butine su ti bas dobre! Bice ovo eeekstra kad zavrsis sa rezanjem.  ;)

Profi quad-ovi hehe :D ....Ali zato kad krene masa mora ozbiljno da se poradi na grudima , zadnjoj lozi , listovima , ramenima u celini pa onda sve ostalo :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: April 01, 2014, 06:18:31 pre podne »

Phote no. 5 like a pro! Butine su ti bas dobre! Bice ovo eeekstra kad zavrsis sa rezanjem.  ;)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Mart 31, 2014, 09:18:12 posle podne »

Da osvezim temu , nisam imao fotoaparat pa se nisam slikao 2-3 nedelje i tek danas sam sa burazerovim fonom se slikao ...

Dijeta ide lagano nisam pravio nikakve drasticne promene , vec sam isao postepeno i rezao po malo ...

UH sam spustao sa 350>275>250 (trenutno) , ostalo je nepromenjeno , 3 puta kardio 50min....

Od ove nedelje ubacujem jos 1 kardio trening (intervalni HIIT) i pojacavam LISS na 60 min ...

Od suplemenata trenutno nemam skoro nista , nisam ni imao od pocetka 2014 lol ... Whey do 1 merica dnevno (znaci proteine unosim iskljucivo iz cvrste hrane) , Magnesium 400mg , Vit C 500mg i to bi bilo to i trebalo bi da uzmem Animal Cuts da pocnem da pijem cisto malo fore radi ,samo da skupim jos malo kinte , posto sam za ovih 8 nedelja sve pare davao samo na hranu , bukvalno ... :D ....

Telesna Tezina: 86,3kg /84,6kg / 84,5kg / 83,6kg
Obimi:

Struk: 84cm / 82cm / 82,5cm / 82cm
Kukovi: 89cm / 87cm / 88,5cm / 87cm
Ruka: 40cm / 40cm / 40cm / 39,5cm
Noga: 59cm / 59cm / - / 58,5cm
List: 39,5cm / 39cm / - / - /

Detaljna ishrana : http://www.myfitnesspal.com/food/diary/coasixpack

Sto se tice snage nisam puno izgubio , skoro nista ... U ramenima na potiscima sam slabiji , malkice na benchu , na cucnju takodje , dok sam na DL-u oborio PR za 15kg (185kg povukao) ...

A sad fotke od danas :
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Mart 03, 2014, 08:45:29 posle podne »

U nogama si ubedljivo imao najvise akumulirane vode.
Bas se vidi na ovim slikama koliko si izgubio.

Da , ceo taj deo od stomaka do kolena je ocigledno takav ali noge su prve popustile :D

Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #124 poslato: Mart 03, 2014, 05:51:21 posle podne »

U nogama si ubedljivo imao najvise akumulirane vode.
Bas se vidi na ovim slikama koliko si izgubio.
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Mart 03, 2014, 02:21:26 posle podne »

Update : Proslu nedelju nisam pisao ovde iz razloga zato sto tu nedelju nisam izgubio nista masnoce (malo jesam , po pola cm u struku / kukovima) pa nisam hteo da ubacujem slike koje su poprilicno slicne proslim ...

No nakon toga smanjio sam UH sa 400>350g i nastavio da gubim salo ... Najvise se vidi po nogama (na slikama i ne bas) ...

Telesna Tezina: 86,5kg

Obimi:

Struk: 85cm
Kukovi: 90cm
Ruka: 40,5cm
Kvadriceps: 58,5cm
List: 40cm

Od danas ubacujem kardio 3 puta nedeljno 40 min 60% MHR

Slike od danas :
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Februar 18, 2014, 06:08:23 posle podne »

I dalje nista nisam dirao (ni ishranu ni kardio) ... Slike od juce (17.2.2014) i od danas sa treninga

Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Februar 18, 2014, 06:01:12 posle podne »

Update 17.10.2014 :

Telesna Tezina: 86,9kg

Obimi :

Struk : 86cm
Kukovi : 91cm
Ruka : 41cm
Kvadriceps : 59cm
List : 40cm

Slike sa pocetka (9.2.2014)
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #120 poslato: Februar 10, 2014, 08:21:59 posle podne »

Nisam imao vremena ovih dana pa evo sa malim zakasnjenjem update-ujem temu ...

U subotu sam bio u nabavci za defku i to je otprilike ovako izgledalo : 6kg piletine , 1kg curetine , 60 jaja , 5 tunjevina (ne jedem je skoro nikad ) , 5kg belog pirinca , 5kg braon pirinca , 1kg basmati pirinca , rice cakes , 2kg brokolija , 5kg sargarepe , 1,5kg borovnice , 3kg banana i jos par sitnica ... Trebalo bi da imam za petnestak dana mesa , ostalo cu da dokupujem ako bude trebalo ...

Danas mi je bio prvi dan i evo mera od jutros (na apsolutno prazan stomak , bez vode itd ) :

Telesna tezina: 88,9kg
Visina: 182cm

Obimi :
Struk: 89cm
Kukovi: 94cm
Ruka: 41cm

Ishrana: Ukratko trenutno unosim 3200kcal : 400UH 240P 71M (+ povrce koje ne racunam , znaci do 3300kcal max)
Jos uvek ne radim kardio i ne planiram da ga ubacujem sve dok kilaza bude padala samo ishranom.

A izbor namirnica i kolicine detaljno na myfitness pal-u pratim : http://www.myfitnesspal.com/food/diary/coasixpack

Pokusavam da ishrana bude sto prostija kako bih imao laksi uvid...

Slike cu ubaciti samo treba da ih resize-ujem ako zavrsim to do veceras ....

Ako nekog nesto zanima , slobodno neka pita :D
Extra je sve samo cepaj i postavljaj slike da vidimo napredak  ,dobar ti je ovaj sajt http://www.myfitnesspal.com/ nisam znao za ovo moracu ovded da se reg :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Februar 10, 2014, 07:50:20 posle podne »

Nisam imao vremena ovih dana pa evo sa malim zakasnjenjem update-ujem temu ...

U subotu sam bio u nabavci za defku i to je otprilike ovako izgledalo : 6kg piletine , 1kg curetine , 60 jaja , 5 tunjevina (ne jedem je skoro nikad ) , 5kg belog pirinca , 5kg braon pirinca , 1kg basmati pirinca , rice cakes , 2kg brokolija , 5kg sargarepe , 1,5kg borovnice , 3kg banana i jos par sitnica ... Trebalo bi da imam za petnestak dana mesa , ostalo cu da dokupujem ako bude trebalo ...

Danas mi je bio prvi dan i evo mera od jutros (na apsolutno prazan stomak , bez vode itd ) :

Telesna tezina: 88,9kg
Visina: 182cm

Obimi :
Struk: 89cm
Kukovi: 94cm
Ruka: 41cm

Ishrana: Ukratko trenutno unosim 3200kcal : 400UH 240P 71M (+ povrce koje ne racunam , znaci do 3300kcal max)
Jos uvek ne radim kardio i ne planiram da ga ubacujem sve dok kilaza bude padala samo ishranom.

A izbor namirnica i kolicine detaljno na myfitness pal-u pratim : http://www.myfitnesspal.com/food/diary/coasixpack

Pokusavam da ishrana bude sto prostija kako bih imao laksi uvid...

Slike cu ubaciti samo treba da ih resize-ujem ako zavrsim to do veceras ....

Ako nekog nesto zanima , slobodno neka pita :D
« Poslednja izmena: Februar 10, 2014, 08:01:05 posle podne od strane BeastMode » Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #118 poslato: Februar 06, 2014, 06:44:49 posle podne »

Pa to , ovih dana bi trebalo da odem u nabavku hrane za dijetu tj za neki vremenski period koliko ce da mi traje pa cu ubaciti ovde par slika sta sam sve uzeo i detaljno objasnjenje za sve ponaosob , takodje cu i objasniti kojom logikom cu da se hranim / treniram i jos puno toga :>
Ja imam profesionalnu kameru mislio sam da snimim kao oni fitness freakovi a day in my life kako se hranim sta jedem i sta radim ne znam samo da li bi to kod nas neko gledao mozda snimam 40min workout full body :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Februar 06, 2014, 06:43:15 posle podne »

Pa to , ovih dana bi trebalo da odem u nabavku hrane za dijetu tj za neki vremenski period koliko ce da mi traje pa cu ubaciti ovde par slika sta sam sve uzeo i detaljno objasnjenje za sve ponaosob , takodje cu i objasniti kojom logikom cu da se hranim / treniram i jos puno toga :>
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.053 sekundi sa 13 upita.