TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403926 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 30, 2025, 05:05:48 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BeastMode: ON!  (Pročitano 41810 puta)
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #116 poslato: Februar 06, 2014, 06:16:03 posle podne »

Meni se izbor namirnica nikada ne menja :D Ne bitno da li sam na masi ili na definiciji tu su uvek : ovsene , jaja , meso , pirinac , krompir ... Kad sam na dijeti samo smanjim kolicine UH-a iz ovsenih , pirinca , krompira ostalo ostaje otprilike isto , i ubacujem malo vise povrca , i naravno ne cheatujem u tom periodu uopste (ne zato sto nemam prostora nego zato sto tad ne zelim da cheatujem i gledam da to budu 100% kvalitetne kcal) ... A kad sam na masi tu onda dolazi u obzir svasta :) Video sam tvoju ishranu u nekoj drugoj temi , meni tako ne bi odgovaralo nikako :P
Ohh kako kazes ,pa znam ja jedem ono sto mi odgovara i ono sto moram nismo svi isti :) bolje da ti ne stavljam od pon do sub kako jedem :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Februar 06, 2014, 06:14:41 posle podne »

Meni se izbor namirnica nikada ne menja :D Ne bitno da li sam na masi ili na definiciji tu su uvek : ovsene , jaja , meso , pirinac , krompir ... Kad sam na dijeti samo smanjim kolicine UH-a iz ovsenih , pirinca , krompira ostalo ostaje otprilike isto , i ubacujem malo vise povrca , i naravno ne cheatujem u tom periodu uopste (ne zato sto nemam prostora nego zato sto tad ne zelim da cheatujem i gledam da to budu 100% kvalitetne kcal) ... A kad sam na masi tu onda dolazi u obzir svasta :) Video sam tvoju ishranu u nekoj drugoj temi , meni tako ne bi odgovaralo nikako :P
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #114 poslato: Februar 06, 2014, 06:00:25 posle podne »

Hahaha , ja kad sam na masi "cheatujem" svaki dan ako mi se jede , ali naravno pored toga tu je osnova (meso , jaja , pirinac , ovsene ... uglavnom ) ... Imas nazad kreni od pocetka teme pa ces videti koliko sam napredovao :) A sad u ponedeljak pocinjem sa dijetom i naravno tu cu se truditi da ubacujem slike svake druge nedelje makar :D

- Uzimao sam pre 10 meseci mozda , pa nema tu sta da se oseti , uglavnom dobro je za celokupno zdravlje organizma :) po 2-3 kapsule dnevno pozeljno :D

Vazi nacicu ,nego da te pitam ovsene nisam jeo jedem samo car an dar i musli jel mogu ovsene za cutting ? a ovo sto si nabrojao ovu hranu to ti je za bulking ili mozes cutting posto ja to nisam jeo :) javi se u inbox poslacu ti sta sam ja jeo ,ako te zanima :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Februar 06, 2014, 05:58:11 posle podne »

Hahaha , ja kad sam na masi "cheatujem" svaki dan ako mi se jede , ali naravno pored toga tu je osnova (meso , jaja , pirinac , ovsene ... uglavnom ) ... Imas nazad kreni od pocetka teme pa ces videti koliko sam napredovao :) A sad u ponedeljak pocinjem sa dijetom i naravno tu cu se truditi da ubacujem slike svake druge nedelje makar :D

- Uzimao sam pre 10 meseci mozda , pa nema tu sta da se oseti , uglavnom dobro je za celokupno zdravlje organizma :) po 2-3 kapsule dnevno pozeljno :D
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #112 poslato: Februar 06, 2014, 05:53:38 posle podne »

Nego da te pitam jel si uzimao nekad riblje ulje -fish oil  mozda pocnem da ga koristim zanima me tvoje misljenje ?
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #111 poslato: Februar 06, 2014, 05:52:31 posle podne »

Ne mora da znaci da moras da imas salo sve zavisi od ishrane brate ,ta prva slika sa leve strane tu sam bio buckast ,a 4 meseca pre toga sam imao 89kg ne pitaj kako sam debeo izgledao i onda sam ubacio 3 puta trcanje sa folijom 3 puta po 4km na dan + brzi hod + setanje 4km Skola kuca i sve tako + cardio kod kuce i gym svasta sam radio imao sam odlicnu dijetu pa sam onda resio ozb da napravim routine i eto rezultata sa desne strane sad imam 76 kg idem na 85  pa posle cu cutting again da vidim na sta ce da ispadne :)

Znam sta hoces da kazes , naravno da ne moras da dobijas sala skoro uopste , sto kazes zavisi od ishrane i kolicine , ali po meni je bolje da se malo opustim na bulku (cheatujem otprilike kad mi se cheatuje ne suzdrzavam se ) i kalorije mi idu i previsoko vrlo cesto , ali tako nabacim i vise misica nego da gulim clean malo po malo , druga stvar - dosta je opterecujuca mentalno i ekonomski da stalno budes na clean hrani i u blagom suficitu  , zato to uvek sacuvam izkljucivo za dijetu :)
I ja volim da cheatujem to radim samo nedeljom to su krofne ili palacinke ubijem se kao da nisam jeo 20 godina obozavam taj osecaj.Shvatam sta zelis da kazes samo cepaj postavi slike da vidimo napredak :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Februar 06, 2014, 05:50:01 posle podne »

Ne mora da znaci da moras da imas salo sve zavisi od ishrane brate ,ta prva slika sa leve strane tu sam bio buckast ,a 4 meseca pre toga sam imao 89kg ne pitaj kako sam debeo izgledao i onda sam ubacio 3 puta trcanje sa folijom 3 puta po 4km na dan + brzi hod + setanje 4km Skola kuca i sve tako + cardio kod kuce i gym svasta sam radio imao sam odlicnu dijetu pa sam onda resio ozb da napravim routine i eto rezultata sa desne strane sad imam 76 kg idem na 85  pa posle cu cutting again da vidim na sta ce da ispadne :)

Znam sta hoces da kazes , naravno da ne moras da dobijas sala skoro uopste , sto kazes zavisi od ishrane i kolicine , ali po meni je bolje da se malo opustim na bulku (cheatujem otprilike kad mi se cheatuje ne suzdrzavam se ) i kalorije mi idu i previsoko vrlo cesto , ali tako nabacim i vise misica nego da gulim clean malo po malo , druga stvar - dosta je opterecujuca mentalno i ekonomski da stalno budes na clean hrani i u blagom suficitu  , zato to uvek sacuvam izkljucivo za dijetu :)
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #109 poslato: Februar 06, 2014, 05:44:00 posle podne »

Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Februar 06, 2014, 05:39:49 posle podne »

Haha znam kako je , niko te ne shvata za ozbiljno kada si na masi i pokusavas da nabacis par kvalitetnih kg ali uz to dobijes i sala , a onda kad se cuttujes ljudi ne veruju da si sve vreme imao toliko misica ispod :) Predpostavljam da je ova tvoja slika samo pre i posle cutta jel da ? :)
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #107 poslato: Februar 06, 2014, 05:35:40 posle podne »

Hvala druze trudim se ,samo sam radio cutting od sutra novi plan za bulking valjda ce dobro da ispadne :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Februar 06, 2014, 05:31:41 posle podne »

Samo cepaj svaka cast  :) :)

Hvala druze , i tvoja transformacija je super :)
Sačuvana
MarkoHTC22
Gost
« Odgovor #105 poslato: Februar 06, 2014, 03:33:24 posle podne »

Samo cepaj svaka cast  :) :)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Februar 02, 2014, 01:05:12 pre podne »

Ma da , ako budem nastavio da dobijam na snazi i kad krene dijeta bice to odlicno :) A ne vidim zasto ne bi , znam da je malo kontradiktorno ali imam tu srecu da mi je metabolizam takav da mi je odrzavanje oko 3500 kcal , tako da imam prostora za dosta UH tu :>

Evo i 2 fotke nakon tog treninga ledja , pod pumpom :)

Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #103 poslato: Februar 01, 2014, 10:58:48 pre podne »

Nije toliko loše :D da ti ovako svaki maksimum izgleda nećeš imati brige ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Jev
Gost
« Odgovor #102 poslato: Januar 30, 2014, 11:36:17 posle podne »

Ne znam da li mi se cini ali ovde si bas usao u malo vecu ekstenziju unazad.
Sto se forme tice, ne znam (znam koliko i ti haha), sto se mene tice je ok, samo si imao mali bend u startu, sto se da za ocekivati uzimajuci tezinu u obzir.
« Poslednja izmena: Januar 30, 2014, 11:38:34 posle podne od strane Jev » Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 13 upita.