TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404366 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 13, 2025, 01:05:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: BeastMode: ON!  (Pročitano 42032 puta)
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Avgust 23, 2013, 07:34:20 posle podne »

Dobra ledja! Fale ti grudi i noge.. Ali s obzirom da si jako mlad, mislim da mozes da napravis odlicne rezultate u ovom sportu kroz narednih par godina. I pripazi na stomak, bas je poceo da se masti, spojleri ti ne trebaju.  ;)
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Avgust 23, 2013, 05:35:04 posle podne »

Oko 3200-3500 kada jedem kvalitetno , mada ne opterecujem se brojkama , u glavi znam otprilike koliko cega bi trebalo da unesem i kada , znam kako mi stomak i telo reaguju kada preteram ili unesem nedovoljno hrane , tako da se vodim tim principom , slusam svoje telo i po tome se prilagodjavam ...
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #9 poslato: Avgust 23, 2013, 12:40:06 posle podne »

BeatMode glupo pitanje vidim da si fino napredobo  pa me interesuje koliko kalorija odprilike uneses u toku dana :D
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Avgust 19, 2013, 01:22:59 pre podne »

Nemojte da se brinete za trbusnjake izgubio sam vidljivost istih za 70% a i na slici sam naliven vodom :D
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Avgust 19, 2013, 01:20:55 pre podne »

Update : 'clean bulk' pao u vodu , i dalje puno se hasa piletine , jaja , mesa , krompira , testenina , pirinca itd itd ali i ubacim junk kad mi se jede sta hocu kad god hocu pa mi i kalorije odu i do 4500-5000 kcal kad bas preteram , ali sva sreca ne desava se toliko cesto ( jedanput u 2 nedelje ? :D ) , poboljsao ramena (zadnje rame najvise ) , triceps u celini dosta , noge poprilicno , ledja unapredio (najbolje napreduju) , grudi najmanje (imao sam povredu ramena 3 nedelje sam trenirao grudi bez velikih kilaza i uopsteno nisam mogao da radim sa sipkama trening /samo bucice i masine/ ) , ono sto mi je trenutno najslabiji deo su listovi na njima moram da poradim najvise , takodje ramena u celini , grudi .. ima dosta toga :D Sto se tice snage poceo sam da usporavam polako ...

1RM :
DL - 175
BP - 90 (opao sam posle povrede na 85 pa sam uspeo da ga vratim na 90 i sad ce ici valjda gore ponovo :) )
SQ - 130

Kilaza : 80,5 kg ujutru na prazan stomak merenje
Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 23, 2013, 11:37:03 posle podne »

Mali update nakon 4 nedelje bulka ... Nisam se fotkao ali nadam se da ce biti uskoro :D

Telesna Tezina : 77,8kg

Obimi pre i sada: Struk: 78cm - 82cm ; Biceps: 36cm - 37,5cm ; Kvadriceps: 53,5cm - 56cm; Podlaktica: 27,5cm - 31,5cm !!!

1RM

Bench Press : 90kg
Deadlift: 170kg
Squat: 120kg
Push press : 70kg (bez promene)

Sačuvana
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 05, 2013, 06:47:05 pre podne »

Beast mode ti je još uvek na off :D ali na dobrom si putu. Diži malo više tegova i pojedi više mrvih životinja ;)

Hehe , ma jedem ja zivotinja dosta , samo pojacavam malo onaj deo od koga se zapravo raste :D Po 100g pirinca , 400g krompira , 100g ovsenih i 100g testenina , trenutno mi je to neka norma koju ispunjavam lagano :) Mada osecam da bih mogao da podebljam za jos jedno 20% sve UH :D Ali reko da ne preterujem , odlucio sam na malo sporiji a ''cistiji'' put (sto se tice telesnih masti) :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #4 poslato: Jun 04, 2013, 10:45:34 pre podne »

Beast mode ti je još uvek na off :D ali na dobrom si putu. Diži malo više tegova i pojedi više mrvih životinja ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 03, 2013, 11:55:17 pre podne »

Hvala , fokusiram se sad bas na noge i na ramena najvise (srednje i zadnje) , to treba malo da doteram da bih bio skroz proporcijalan :) Od danas kao sto sam rekao pocinjem sa clean bulkom i pocinjem sa kre-alkalynom (prvi put uzimam bilo koji oblik kreatina) pa cu videti kako budem reagovao , a kad zavrsim sa kre-alkalynom mozda samo nastavim sa nekim monohidratom bez punjenja - mislim da mi nece ni trebati ako odma predjem s' jednog na drugi ;)
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 02, 2013, 11:36:31 posle podne »

Gornji deo odlican, samo jos noge da doteras. :)
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 02, 2013, 09:49:26 posle podne »

Pozz svima ... Ovako , neko vreme sam vec na forumu aktivan i to sve pa sam mislio da je red i da se predstavim ;)
Zovem se Aleksandar , imam 16 god (ove godine punim 17) , visok sam 182cm , u teretanu idem oko 12 meseci ali da kazemo u kontinuitetu vec 8 meseci ... Za tih 8 meseci nisam propusio ni jedan trening i nikad nisam pomislio da odustanem :) Mogu slobodno da kazem da mi je teretana trenutno strast i svakim danom jedva cekam trening ...

Vec neko vreme sam mislio da se predstavim ali nisam imao fotke itd pa nisam :) A od sutra sam ponovo na clean bulku pa sam se fotkao veceras pre nego sto pocnem ponovo :)

Bench press : 85kg
Deadlift: 160kg
Squat : 110kg
Push press : 70kg (poceo sam od skoro da ga praktikujem , ranije sam uglavnom radio sedeci military )
Trenutna kilaza mi je 73kg ... Slobodno ostavite utiske , primedbe , sugestije ... Ako nekog nesto zanima slobodno neka pita  ::)

« Poslednja izmena: Jun 02, 2013, 09:52:06 posle podne od strane BeastMode » Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 14 upita.