TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:18:04 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u ramenu  (Pročitano 2817 puta)
Mihajlo07
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 16, 2013, 05:30:19 posle podne »

Takodje da kazem da je bol u gornjem delu ramena i da se nekako proteze na bocno rame. Ni sam neznam kako. Kao da je bol negde u onoj "uvali" gde se spajaju zadnje,bocno i prednje rame i da se odatle pruza na prednje rame.
Sačuvana
Mihajlo07
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 16, 2013, 02:04:43 posle podne »

Pozz :D.

Imam bol u prednjem delu levog ramena vec oko 6 nedelja. Povredio sam ga pocetkom jula kada sam pokusao da uradim nepravilan muscle up ili ti apsolutni zgib kada sam digao prvo levu pa desnu ruku i samim tim "iscimao" levo rame, tj svu tezinu sam prebacio na njega. Kad sam osetio da imam taj problem, pio sam andol i koristio fastum gel, smirivalo se, ali se opet vrati ( ne kad prestanem da uzimam, vec kada se vise opteretim ) i takodje nisam radio direktno prednje rame jedno 2 nedelje posle. Ne planiram da prestanem sa treningom barem jos mesec dana, dok ne dokusurim ovaj shock therapy i mass fusion. Tada idem na eskurziju. Inace imam bezmalo 18 godina, idem godinu dana u teretanu :D.

Sada da preciziram kada me boli, a kada ne.

Grudi - Kada radim prvu seriju benca, tada me najvise boli, na skali od 1 - 10, 3. Vec kada idem drugu seriju, gotovo da bol nestaje. Potisak mi ne predstavlja problem, a ni pek dek ili propadanja. Maksimum je mozda 1 od 10. Radim do 92,5kgx4.
Ledja - Kada radim jednorucno veslanje, kad se oslanjam levom rukom, mozda 1 od 10. Nigde vise.
Noge - Nemam problem.
Ramena - Kada radim potisak sa cela ume da me boli, ali ako radim sa bucicama, maksimum je 2 od 10, i to takodje samo dok se ne zagrejem. Kad radim bocno i zadnje rame, nema bola.
Ruke ( Biceps triceps ) - Nemam problem tu.

Eto, nadam se da sam bio dovoljno prezican i da cu dobiti manje vise strucan odgovor :D

Takodje da napomenem, nisam koristio fastum ni andol redovno, ono 10 dana konstantno, nego mozda po 3 dana zaredom maksimum, jer nisam imao velik bol pa sam prestajao.
Jos da kazem da se solidno zagrevam pre vezbanja, istezem se i idem na traku pre bilo kakvog dizanja tegova ( Traka 5-6 minuta brzi hod, malo trcim, par minuta, da zagrejem telo) .
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2013, 02:07:44 posle podne od strane Mihajlo07 » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.