TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:27:03 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomocc  (Pročitano 2033 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #10 poslato: Februar 19, 2008, 11:55:25 posle podne »

You wanna be a total package-you gotta give each group its own day....
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Februar 19, 2008, 08:37:05 posle podne »

Pa sad,malo je i jednom nedeljno...treba svakih 5 dana otrpilike
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #8 poslato: Februar 19, 2008, 08:28:08 posle podne »

Zaista u pocetku ne bi trebalo vise od 3-4 puta nedeljno. Moj savet je da ti neko pomogne u savladjivanju pravilne tehnike vezbanja i da te savetuje neki dobar trener -ako ga imas u blizini. 
I savet za ubuduce kad budes uznapredovao, jednu misicnu grupu samo jednom nedeljno, a ne po 2-3 puta kao sto to neki rade da bi sto pre dobili rezultate... u suprotnom nema oporavka
Sačuvana
Bokiii
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 19, 2008, 01:58:11 pre podne »

Ok, hvala svima na pomoci, potrudicu se da se korigujem prema tome, a ako jos neko ima neki savet.. svaki je dobrodosao..
Sačuvana
Uros1982
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 18, 2008, 02:01:15 posle podne »

Za pocetak osnovne vezbe i 3-4 puta nedeljno max...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #5 poslato: Februar 18, 2008, 09:35:07 pre podne »

Pa nije mnogo ako ne preteruje na treningu ....
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 18, 2008, 09:09:57 pre podne »

Znam da sam verovatno hiljaditi covek koji trazi pomoc od vas, ali cu se ipak nadati da ce se neko od starijih kolega smilovati i pomoci.
ovako.. krenuo sam u teretanu idem 6 dana sedmicno i radim grudi/biceps ledja/triceps ramena/noge, provodim tamo prosecno 2 sata dnevno i bas se trudim, krenuo sam sa proteinskom dijetom i uveo 5 obroka dnevno, zanima me da li je toliko vezbanje dobro.. i o cemu bih trebao da vodim racuna.. hvala unapred..

Mnogo je 6 puta nedeljno u teretani. Ako ti je cilj masa, moras unositi sve gradivne materije. Trening maksimalno treba da ti traje oko 60min ili nesto duze. Vodi racuna o pravilnim tehnikama izvodjenja vezbi, ishrani i odmoru(dovoljo se odmaraj).
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 16, 2008, 08:59:07 pre podne »

Probaj ovakav split.

pon: grudi (3 serije, 2 potisci bucicama ili sipkom, i jos jedna pomocna, ukupno 12 radnih serija)-stomak-listovi

uto: ledja-trapez (4 vezbe za ledja, ukupno 14-16 radnih serija, plus 3-4 za trapez)

sre: odmor

cet: kvadriceps-zadnja loza (4 vezbe za kvadriceps 14-16 radnih serija, plus 2 vezbe za zadnju lozu ukupno 8 serija)

pet: triceps-biceps-srednje i zadnje rame(3 vezbe za tric, 3 vezbe za bic, po deset radnih serija za svaki, ukupno 20, plus 2 vezbe za ramena po 4 radne serije)

sub:odmor

ned:odmor

Previse ti je 2 sata u teretani, gledaj da zavrsisi za sat vremena, to je optimalno.
« Poslednja izmena: Februar 16, 2008, 09:05:16 pre podne od strane Zabotija » Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Februar 16, 2008, 02:57:15 pre podne »

Nije dobro...mnogo treninga je to,za pocetak 4 puta nedeljno,razdvoj ramena i noge,razmak izmedju pojedinih grupa nije dobar...sve imas o tome na forumu...Proteinska dijeta ne pomaze ako ne jedes i sve ostalo u pravoj meri.bez odmora misici nece rasti a ti im ne dajes dovoljno odmora.Biceps dan pre ledja ne valja,Ramena dan pre ledja ili grudi ne valja,triceps dan pre grudi ne valja....
« Poslednja izmena: Februar 16, 2008, 02:59:55 pre podne od strane Hans » Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Bokiii
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2008, 02:36:52 pre podne »

Znam da sam verovatno hiljaditi covek koji trazi pomoc od vas, ali cu se ipak nadati da ce se neko od starijih kolega smilovati i pomoci.
ovako.. krenuo sam u teretanu idem 6 dana sedmicno i radim grudi/biceps ledja/triceps ramena/noge, provodim tamo prosecno 2 sata dnevno i bas se trudim, krenuo sam sa proteinskom dijetom i uveo 5 obroka dnevno, zanima me da li je toliko vezbanje dobro.. i o cemu bih trebao da vodim racuna.. hvala unapred..
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 17 upita.