TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:34:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ko rano rani....s mukom je u teretani :)  (Pročitano 3702 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Novembar 29, 2013, 11:30:48 pre podne »

Ma da,dobro je :) Samo jedi dobro,a ne šačicu oraha i meda :D
Sačuvana
ronaldo9
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Novembar 29, 2013, 10:23:46 pre podne »

Odradio i drugi trening i sve bilo ok :) Bice da sam imao problem zato sto sam pojeo malo vise meda :) Jer ne verujem da bi se ovako brzo privikao da nije bilo to u pitanju....samo izbacio med, ubacio banane i ispalo dobro.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #14 poslato: Novembar 28, 2013, 10:40:21 pre podne »

Trening za celo telo....tezine 70-75% od max, 8 ponavljanja 5 serija za svaku od ukupno 7 vezbi...i ranije sam radio sve to....

Iskreno ako ti je posle oakvog treninga bilo muka onda si samo kilav. Očvrsni malo ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #13 poslato: Novembar 27, 2013, 03:13:08 posle podne »

Ne jedem puno pre treninga. Najvise mi odgovara da popijem caj i pojedem orahe i med u jednoj ciniji omanjoj. Ovo sam cesto praktikovao i niakd nisam imao slican problem. Pre ce biti da je to sto mi organizam nije navikao u to vreme na fizicku aktivnost. Ne pamtim kad sam zadnji put ustao pre 8, a kamo li vezbao u to vreme.
Minimum sat vremena pre treninga moras imati obrok bogat slozenim ugljenim hidratima i proteinima .
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Novembar 27, 2013, 02:14:10 posle podne »

Meni se to dogodilo kada sam doruckovao pred trening. Najbolje ti je da jedes 30 minuta pre treninga. Nego, koliko si imao sna pre toga?
Nije najbolje da jede pola sata pre treninga. 2 sata pre je neko ok vreme za jesti. Tebi dosta krvi ode u želudac za vreme varenja i pritisak malo padne tako da trening neće biti nikakav jer ti je organizam u procesu varenja. 90min ti je plafon. Zavisi naravno i kako i šta jedeš al generalno govoreci..
Sačuvana
ronaldo9
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Novembar 27, 2013, 01:41:36 posle podne »

Ne jedem puno pre treninga. Najvise mi odgovara da popijem caj i pojedem orahe i med u jednoj ciniji omanjoj. Ovo sam cesto praktikovao i niakd nisam imao slican problem. Pre ce biti da je to sto mi organizam nije navikao u to vreme na fizicku aktivnost. Ne pamtim kad sam zadnji put ustao pre 8, a kamo li vezbao u to vreme.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Novembar 27, 2013, 12:44:45 posle podne »

Ko zna šta je pravi razlog.Mislim da nema puno veze to što si spavao 6h,mada drugačiji su nam organizmi. Koliko si jeo pre treninga i koliko puno?
A i može biti da je razlog taj što ti telo jednostavno nije naviklo na fizičku aktivnost u to doba....Ja bih samo usputno spomenuo jedno istraživanje sprovedeno na sportistima gde oni koji su trenirali rano ujutru imaju kraći životni vek,ali samo zato što kada ustaneš ujutru ,potrebno je da proĂ°e 3h dok tvoje srce ne dostigne maksimalnu aktivnost (ajde tako da nazovem).
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Novembar 27, 2013, 11:47:00 pre podne »

nikad nisam bila jutarnji tip...  odradicu trening i ujutru ako je to jedina opcija ali to mi nije to... jednostavno poslepodne ili uvece najbolje treniram, oduvek
Sačuvana
ronaldo9
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Novembar 27, 2013, 11:19:00 pre podne »

Trening za celo telo....tezine 70-75% od max, 8 ponavljanja 5 serija za svaku od ukupno 7 vezbi...i ranije sam radio sve to....
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #7 poslato: Novembar 27, 2013, 11:13:54 pre podne »

A kakv si trening radio to jutro i šta si doručkovo?

Testosteron skače negde oko 4 sata ujutro, tako da ta logika u treningu nema nikakve logike. Uostalom testosteron nije jedini odgovoran za napredak u mišićnoj masi...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
CoaVa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Novembar 27, 2013, 11:10:04 pre podne »

Pokusaj za sutra da spavas 8 sati, i barem 45 minuta pred trening da doruckujes. Ako ti ovaj jutarnji termin za trening ne odgovara, pomeri vreme treninga i to je to. :)
Sačuvana
ronaldo9
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Novembar 27, 2013, 10:57:11 pre podne »

Pa ako ovo potraje nekoliko nedelja....nema nista do treninga...
Sačuvana
aca777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Pobeda voli pripremu!

« Odgovor #4 poslato: Novembar 27, 2013, 10:47:37 pre podne »

Ja i drug svako jutro treniramo od 8, doruckujemo u 7. U prvih nekoliko nedelja takvog treninga imao sam iste probleme ali vremenom se organizam navikao. Kazu da je nivo testosterona u jutarnjim satima najvisi pa bi po nekoj logici i trening trebao da bude efikasan....
Sačuvana
ronaldo9
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Novembar 27, 2013, 10:47:17 pre podne »

Moguce je da je do sna nisam se nesto naspavao zaspao sam najranije oko pola 1. U 7 ustao posle 5 min. doruckovao.....mada i ranije se desavalo da nemam ni punih 6 sati sna pa nisam imao ovaj problem....pretpostavljam da ce organizam da se navikne brzo?
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2013, 10:48:59 pre podne od strane ronaldo9 » Sačuvana
CoaVa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 27, 2013, 10:40:33 pre podne »

Meni se to dogodilo kada sam doruckovao pred trening. Najbolje ti je da jedes 30 minuta pre treninga. Nego, koliko si imao sna pre toga?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 17 upita.