TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 10:52:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Hocu da moja ledja budu ovakva !?  (Pročitano 4088 puta)
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 11, 2014, 10:33:57 posle podne »

Kao što je Alen napisao ne možeš protiv svoje genetike. Postoji dosta smešnih priča u bb tipa "workout for V Type body" ali u suštini ako nemaš genetski uzak struk i taj raspored božićne jelke nebitno koliko jako trenirao,menjao hvatove i slične priče...Jedino što možeš je da to što imaš podigneš na viši nivo i koliko toliko da ga istakneš,i da budeš realan...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #5 poslato: Januar 08, 2014, 08:47:18 pre podne »

...I da,zaboravio sam da te pitam,koje vezbe najvise pogadjaju taj deo lejda tj sire taj deo lejda :D ?

Najbolja vežba za latove je jedna od ove dve varijacije:

ili

Rotacija šaka nije bitna, pozicija laktova je najbitnija kod aktivacije latisimusa. Oni moraju da idu što više uz telo kada se želi staviti akcenat na latisimus.

PS: Ne obraćaj pažnju na negativne komentare po forumu...jbg takav je internet. Ukoliko još imaš nekih pitanja ili dilema slobodno pitaj, ja sam tu svaki dan ;)
« Poslednja izmena: Januar 08, 2014, 08:49:09 pre podne od strane Alen Radošević » Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stefan L.
Gost
« Odgovor #4 poslato: Januar 06, 2014, 07:47:36 posle podne »

Znam,znam za to...ma on je majstor kakv se jedno radja :D

Ali niko nije prineti Ronaldinju :P
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Januar 06, 2014, 02:24:19 posle podne »

Pozdrav i odmah da ti kažem da nisi u pravu što misliš da je neka tajna u pitanju. Taj Ronaldo o kojem pričaš se sigurno ubijao od rada u teretani jer to je jedini način da napreduješ u mišićnoj masi.

Lat mašina neće izgraditi široka leĂ°a, a to što hvataš šipku široko nema nikakve veze. U stvari što ju šire uhvatiš manje ćeš raditi latisimus, jer njegova funkcija je da u poluluku dovede ruku iz položaja gde se ona nalazi skroz iznad glave do položaja gde se lakat nalazi skroz iza leĂ°a. Ovo znači da je hvat u širini ramena sa rukama u supinaciji (pothvat na šipci) najbolji za latisimus. Pokret sa rukama široko će uraditi gornji spoljašnji deo leĂ°a kao što su teres, zadnji deo ramena itd...

Isto tako nikad nećeš imati leĂ°a kao ovi ljudi. To je njihova genetika i dok možeš da postigneš istu snagu i obim nikad neće izgledati kao kod njih.

Ovaj Ronaldo je profi fudbaler ako se ne varam i njihov trening se svodi na vrlo limitiran broj vežbi gde je uvek uključena neka forma olimpijskih vežbi koje verovatno najviše razvijaju leĂ°a od bilo kog drugog pokreta koji se može izvoditi u teretani ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2 poslato: Januar 06, 2014, 02:17:20 pre podne »

široki zgibovi sa opterecenjem.
Sačuvana
goran96t
Gost
« Odgovor #1 poslato: Januar 06, 2014, 12:04:51 pre podne »

E ovako treniram godinu dana u teretani zadovoljan sam sa onim sto sam uradio za taj preriod,ali kad sam gledajuci klipove mog omiljenog fudbalera,inace treniram i fudbal,ostao sam bes teksta sirinom njegovih ledja i velicinom njegovih "lats"misica pa sam hteo da vas pitam kojim vezbama se moze postici ovako nesto ja "radim"ledja 1 nedeljno i to po 5 vezbi cim sam video ovakva ledja sipku na latu hvatam sto sire moguce i vide se neki rezultati ali kako da poboljsam jos svoja ledja tj da dostignem nesto ovako jer ne verujem da Ronaldo radi "razbija"svoja ledja vezbanjem vec ima neki nacin tj spoj vezbi ili izvodjenje neke vezbe na drugi nacin,Hvala unapred!!!! :D http://www.ronaldo7.net/extra/body/cristiano-ronaldo-body-building-muscled-body.jpg , da ne bude samo Ronaldo http://i40.photobucket.com/albums/e201/sexynikeman/BruceLee_Lats3.jpg
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 18 upita.