TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404056 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 05, 2025, 09:21:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Prvi uspesi :)  (Pročitano 6943 puta)
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #4 poslato: Januar 20, 2014, 12:44:43 posle podne »

E ovako da vam ispricam o visku i gejneru.  Kad sam bio mali (7-8) god bio sam krupniji i imao sam velik stomak. Kako sam rastao u visinu tako sam doso u kilazi na 67kg i tu stao na duze vreme. Kako sam se izduzio nije mi se primecivalo salo toliko (kod sedenja jeste) mada sam imao. Kad sam poceo trenirati nisam uzimao nista prvih mesec dana otprilike samo trening i bolja ishrana. Tako mi se povuklo malo salo (nnije skroz) pa sam odlucio da napredujem malo i kupio sam gejner i kreatin da bih dobio masu i povecao kilazu bar do 76-7kila. Sada planiram preci na whey umesto gejnera i mozda ubaciti 1 kardio trening nedeljno

Jedan kardio nedeljno ti nista nece pomoci. 3x nedeljno ima merljivog efekta
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2014, 07:36:59 pre podne »

E ovako da vam ispricam o visku i gejneru.  Kad sam bio mali (7-8) god bio sam krupniji i imao sam velik stomak. Kako sam rastao u visinu tako sam doso u kilazi na 67kg i tu stao na duze vreme. Kako sam se izduzio nije mi se primecivalo salo toliko (kod sedenja jeste) mada sam imao. Kad sam poceo trenirati nisam uzimao nista prvih mesec dana otprilike samo trening i bolja ishrana. Tako mi se povuklo malo salo (nnije skroz) pa sam odlucio da napredujem malo i kupio sam gejner i kreatin da bih dobio masu i povecao kilazu bar do 76-7kila. Sada planiram preci na whey umesto gejnera i mozda ubaciti 1 kardio trening nedeljno
« Poslednja izmena: Januar 20, 2014, 07:42:47 pre podne od strane BioTech » Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 20, 2014, 12:55:59 pre podne »

Pozdrav,

samo nastavi ka cilju, ima mesta za napredak. Mene je privukla suplementacija koju koristis i to sto kazes da si skinuo visak dok si to koristio - tu nesto nije kako treba. Necu ovde kvariti temu, ako budes imao pitanja mozemo prodiskutovati u delu foruma o suplemntaciji ( i /ili ishrani ).
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #1 poslato: Januar 19, 2014, 10:46:32 posle podne »

Pozdrav svima, hteo bih da podelim sa vama svoje rezultate. 5 meseci treninga , od suplementacije sam koristio gejner,kreatin i dextrozu, a ishranu sam se trudio da bude sto bolja. Sada planiram preci na whey i pojacati unos UH. Evo par slika sto sam pravio (neke nisu bas dobre jel sam ih sam pravio). Mozda nije veliki napredak ali ja sam zadovoljan. Skinuo sam nesto sala sa stomaka sto mi ostalo od pre , ramena sam dosta pojacao , grudi nesto pojacao ,bicepse malo povecao ,ledja isto napredovala. Pre sam izgledao grozno i u odnosu na pre sad sam mnogo bolji :)
Evo i slika :

Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 13 upita.