TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 05:59:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Stomacne tegobe?  (Pročitano 2598 puta)
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 23, 2014, 12:12:48 posle podne »

Verovatno je neki virus protutnjao. Da je od vode, mnogo bi se brze ispoljili simptomi ( da ne kazem odmah ) i bilo bi dramaticnije, a problem bi imali svi koji piju tu vodu.
Sačuvana
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 21, 2014, 06:41:43 posle podne »

Proslo je sve.

Samo jedno pitanje za dr Goranu,da li je moguce da sam ostetio stomak sa vodom sa cesme,a da su se simptomi javili tek posle 5 dana ili vise ? Da li je moguce da toliko vremena prodje,do simptoma ? (jer i brat ima iste simptome kao i ja,ali je on u drugom gradu,a posao je odavde pre 5-6 dana)
Sačuvana
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 21, 2014, 12:33:01 pre podne »

Mozda je i neki virus protutnjao. Nista cudno da se kod muskaraca koji po pravilu imaju jaci imunitet tako polovicno manifestuje. Gasovi su propratna pojava, nista cudno!:-)

Flonivin je dobar, nisi ga morao menjati. Ako je viroza u pitanju, tegobe ces imati dok virus ne zavrsi svoje, bez obzira na to sta pijes od lekova. Mozes uzeti Rehidran ili neki slican rastvor za nadoknadiu tecnosti i elektrolita ako se nastave ove prolivaste stolice ( ili postanu ucestale ).

Moguce,inace i pijem multi/vitaminski complex,omega 3,pa mi je mozda imunitet jaci kao sto rekoste...nisam jos promijenio,ali imam jos 2 tablete Flonivina pa cu njih nocas popiti ,a sjutra ako bude trebalo 1-2 Duobiotika...to bih mogao uzeti jer sam primijetio da sam malo dehidriran (usne se suse..)....nece valjda to,izgleda da se smirilo,jer sam sinoc od kad je pocelo imao 3-4 stolice,a danas se smirilo,samo da to ne bude jer mi nema nista gore na svijetu,ajde sve,i da imam temperaturu 40,da me grlo "ubija" ali da idem stalno na wc..uff... (ovaj virus koji sam imao prije pola godine-godinu,isao sam i po 4-5 puta tokom noci na wc,uz konstantnu temperaturu 38 i vise,tako je trajalo dobrih 5 dana,a svaki dan ucestale stolice,dobro sam to zapamtio,jedva je proslo :D)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 20, 2014, 11:54:52 posle podne »

Mozda je i neki virus protutnjao. Nista cudno da se kod muskaraca koji po pravilu imaju jaci imunitet tako polovicno manifestuje. Gasovi su propratna pojava, nista cudno!:-)

Flonivin je dobar, nisi ga morao menjati. Ako je viroza u pitanju, tegobe ces imati dok virus ne zavrsi svoje, bez obzira na to sta pijes od lekova. Mozes uzeti Rehidran ili neki slican rastvor za nadoknadiu tecnosti i elektrolita ako se nastave ove prolivaste stolice ( ili postanu ucestale ).

Sačuvana
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2014, 11:44:45 posle podne »

E sada ces znati za ubuduce, ne razmisljaj o takvim stvarima!:-)

kakvo je stanje sada? Znaci niema ni mucnine, ni slabosti, ni temperature?

Jesu li i tvoji uklucani pili tu vodu sa cesme? Da li jos neko ima slican problem?

Hehe :)

Nema nicega,ni mucnine,ni slabosti,ni temperature...stanje je dobro,nisam isao na wc od jutros,ali sada jesam,stolica takodje kao sto je bila jutros i sinoc,losa dosta,vodena..sumnjam da je od vode sa cesme jer su je  pili i ostali  ukucani...cujem da jos  neke ljude muci stomak (nisu u mojoj blizini) pa moguce da je to virusno,mada ne znam kako onda nemam temperature i ostale nus-pojave...a i cudno mi da sam negdje zakacio virus,jer zadnjih 10 dana sam bas slabo izlazio u grad (odmaram od skole i fudbalskih treninga ),danas sam preskocio teretanu...e napomenuo bi da sam juce tokom dana,prije nego sto se sve ovo javilo imao strasne gasove :D...a i danas tokom dana su se javili pa postepeno iscezli...

Mada,vjerovatno nije nista,procice :) ....presao sam na Duobiotik.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 20, 2014, 11:29:40 posle podne »

E sada ces znati za ubuduce, ne razmisljaj o takvim stvarima!:-)

kakvo je stanje sada? Znaci niema ni mucnine, ni slabosti, ni temperature?

Jesu li i tvoji uklucani pili tu vodu sa cesme? Da li jos neko ima slican problem?
Sačuvana
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2014, 03:09:37 posle podne »

Naime od juce imam problema sa stomakom (a bas se mislim juce kako me nikad nije zabolio stomak,izuzev jednog stomacnog virusa prije pola godine,crnjak)

Znaci juce,oko 7 sati posle podne,krene meni polako da fiska stomak,znaci ne boli konstantno,nego u naletima,neko fiskanje,onda pocinju crijeva da krce,osjecam kako mi se voda muti u stomaku,nakon toga sam imao stolicu urednu...medjutim kasnije,sinoc oko ponoci,opet u wc naravno proliv,stolica skroz vodena,tokom noci sam se budio jednom,kad sam ustao jos sam jednom isao u wc,i sada opet jos jednom....cim pojedem nesto ili cak popijem vode posle pola sata odmah na wc.Stolica i dalje skroz vodena.

Da napomenem da se odlicno osjecam,niti imam temperaturu niti me uopste stomak boli (znaci nema bolova u stomaku),iskljucivo krcenje crijeva i s vremena na vrijeme osjecam neko snazno muckanje vode u stomaku. Popio sam sinoc 2 tablete Flonivina i sada opet 2 tablete.

Ne znam sto bi moglo biti,nisam jeo nista pokvareno,sumnjam na vodu sa cesme jer je prije 10 dana bila zagadjena (javili su na Radio),od sada pijem kupovnu vodu, a takodje sada kada razmislim koristio sam jedan Glutamin (pitao sam na forumu za savjet da li valja,otvoren je prije vise od 2 godine,a rok mu je do Januara 2014) medjutim popio sam ga svega 2-3 puta,ne vjerujem da bi on stvorio ovo iako mu je mozda rok istekao (Imam 17 godina :) )
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 17 upita.