TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 10:40:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: KAKO DA SKINEM VISAK KILAZE SA STOMAKA???  (Pročitano 6075 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Januar 26, 2014, 04:59:12 posle podne »

Reci nam šta jedeš,kada,koliko? Tu ti se taloži višak koji ćeš skinuti samo pravilnom ishranom :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #14 poslato: Januar 26, 2014, 11:51:10 pre podne »

Kardio trening radi  2 puta nedeljno po sat vremena sa 65 % od max hr,1 nedeljno 35 min sa 75% od max hr I1 nedeljno interval 3x3 min ukupno 20 min 1 I 4 zona kombinovano na anaerobnom pragu 85 % od max hr.
Sačuvana
Sandra20
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Januar 26, 2014, 11:32:32 pre podne »

Cao svima :) Ovako,imam 20 god, visoka sam 175cm imam 62 kg. Problem mi je stomak koji vec duze vreme ne mogu da smanjim. Je l imate neki savet ili preporuku nekih sagorevaca da to resim sto pre? Idem na aerobik 4x nedeljno,ali ne vidim neke specijalne rezultate,a morala bih sto pre da smrsam u tom delu jer mi je bas urgentno zbog posla kojim se bavim. Hvala unapred, pozdrav :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #12 poslato: Januar 26, 2014, 11:25:06 pre podne »

Nema ni jedan suplement od kojeg ćeš da trčiš duže ili intenzivnije. To se može izvesti samo sa treningom. Vremenom kako budeš ulazio u kondiciju tako ćeš moći i više da trčiš.

To naravno opet neće imati nikakve veze sa skidanjem sala sve dok ishrana ne bude u skladu sa svime ostalim što radiš tokom dana.

Ukoliko želiš savet na tu temu onda bi bilo poželjno da nam izneseš ceo svoj slučaj, jedino tako možemo pravilno da te savetujemo.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MEDO88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Januar 25, 2014, 11:28:10 posle podne »

za sada vozim samo biciklo,a sada planiram i da trcim...a glavni cilj mi je mrsanje,pa zato pitam za neki suplement koji bi mi dodatno pomogao na izdrzljivosti da za koji mjesec mogu da trcim od 40-45min a da pritome imam jos bar malo kondicije za dodatnih  desetak minuta
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: Januar 25, 2014, 08:37:34 posle podne »

Koju vrstu kardija radis,koji obim i intezitet?Sta zelis da postignes sa kardio treningom?
Sačuvana
MEDO88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 25, 2014, 08:00:00 posle podne »

Ok hvala u svakom slucaju.

E zanima me samo jos jedna stvar posto sam sada planirao da pocnem da trcim tj.hocu da radim bas dobar kardio zanima me neki od suplemenata koji bi mi vi preporucili???
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #8 poslato: Januar 25, 2014, 03:09:26 posle podne »

Zanima me da li mogu zajedno da se koriste protein i sagorevac?
Hvala

Zašto ne bi mogli? Nemaju nikakvu sličnost ili kontru jedan drugom.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #7 poslato: Januar 25, 2014, 03:08:05 posle podne »

ja na izgled uopste ne izgledam debel naravno kada uvucem stomak :) Iskreno na njemu imam najvise sala i malo na grudima a ovo ostalo je ok,ja bi narjadije da smrsam bas dobro pa tek onda da nabacim masu,al misicnu masu...tako da mi je sada glavni cilj mrsanje al glavni akcenat stavljam na skidanje sala sa stomaka...

Opet kažem neće salo odlaziti samo sa stomaka bez obzira kakv ti kacenat stavljao na to...

Što se treninga tiče radi po bilo kojem rasporedu tebi odgovara, to je manje bitno. Daleko je bitnije koliko intenzivno ćeš da treniraš. Ovde na Pansport sajtu u tekstoteci imaš mnoštvo tekstova koji obraĂ°uju baš tu temu. Preporučujem ti da iščitaš sve što te interesuje na tu temu pa onda slobodno pitaj ako te nešto buni ;)

Sačuvana
Djurkanana
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 25, 2014, 12:02:29 pre podne »

Zanima me da li mogu zajedno da se koriste protein i sagorevac?
Hvala
Sačuvana
MEDO88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 24, 2014, 11:24:49 posle podne »

ja na izgled uopste ne izgledam debel naravno kada uvucem stomak :) Iskreno na njemu imam najvise sala i malo na grudima a ovo ostalo je ok,ja bi narjadije da smrsam bas dobro pa tek onda da nabacim masu,al misicnu masu...tako da mi je sada glavni cilj mrsanje al glavni akcenat stavljam na skidanje sala sa stomaka...
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 24, 2014, 11:16:57 posle podne »

Skidanje masnih naslaga sa stomaka se rešava u kuhinji,ne u treningu,Tu su ljudi najčešće u zabludi.Da li ti želiš još da mršaviš ili samo stomak da središ? :)
Sačuvana
MEDO88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 24, 2014, 10:38:16 posle podne »

tacnije ugoio sam se naglo za vreme studiranja,a tezina je varirala od 130-133kg,i uvjek sam jeo mnogo tjestenine,al evo posllednja 3 mjeseca nisam isao u teretanu krenuo sam krajem decembra jer sam od polovine novembra pa do polaska u teretanu izgubio 8kg jer sam samo smanjio hlem i ne jedem mnogo uvece za razliku od pre...pa ubravo zbog toga sam krenu u teretanu jer kontam kada sam vec bez teretane za nepuna 2 mjeseca izgubio 8kg u teretani ce sigurno rezultati biti jos vidljiviji,a naravno i planiram i da uvedem kardio treninge 3-4 puta sedmicno da trcim...pa me samo zanima kakve vjezbe da radim u teretani radim onaj standardni program 3 dana radim jedan pauziram(1.dan grudi-biceps....2.dan ledja-triceps...3.dan ramena noge i jos plus svaki trening voznja bicikla 10min pre i 10 posle treninga i trbuznjaci naravno).E sada me zanima samo broj serija i broj ponavljanja sta bi bilo najbolje da radimi dali bi mi vi preporucili neke suplemente da uzimam....
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2014, 10:34:39 pre podne »

Pozdrav i odma na početku da ti kažem da nema ni jedan program koji pomaže u skidanju sala sa stomaka. Skidanje sala se radi sa dobro isplaniranom ishranom i jakim treninzima, a salo će da se skida sa celog tela onako kako to naša genetika nalaže.

Muškarci uvek više sala skupljaju na stomaku, dok žene više dobijaju na butinama i zadnjici. Tako se i salo kod muškaraca dosta teže skida sa stomaka. Pre ćeš izdefinisati noge i ruke, a tek onda torzo i stomak. To je tako i fakat se ne može promeniti.

Koliko dugo držiš taj višak kila na sebi? Jer ako si te dve godine svo vreme imao toliko sala na sebi onda će ti i trebati više vremena da skineš višak koji imaš.
Sačuvana
MEDO88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 23, 2014, 05:35:29 posle podne »

pozdrav ljudi...imam 25god. visok sam 202cm i tezak 123kg...u teretanu idem ima oko 2 godine al sa prekidima od oko 9-10 mjeseci..E sad zamolio bih nekoga ko je strucan i ko se dobro razumije u ove stvari da mi odgovori na nekoliko pitanja,a prije svega tj kako da skinem salo sa stomaka,jer gradjen sam super(NARAVNO KADA UVUCEM STOMAK) sa obzirom koliko imam kilograma i cak sam zadnjih mjesec dana smrsao 8km al cini mi se sa stomaka nisam ni jedan gram skinuo pa mi molio nekog da mi preporuci neki program...HVALA UNAPRED
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.143 sekundi sa 18 upita.