TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 07:38:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 938 939 [940] 941 942 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1409880 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1014 poslato: Maj 27, 2007, 10:55:37 posle podne »

MiKi VeLiKi gledao sam te na KANALU 9 u emisiji ,, biber '' pogledao sam celu emisiju  bas sam uzivao dok sam slusao sve te teme o kojima ste razgovarali i nisam znao da si se prijavio za VELIKOG BRATE i da obozavas astronomiju . Kad budes ucestovao u nekoj drugoj emisiji posalji mi poruku da mogu da je pogledam  :):):) , hvala unapred .

Sad sam postao tvoj number one fan ,  najozbiljnije .

Hvala na lepim recima zaista prijaju. Pazi dva puta na TV u jednom danu pa to je na nivou ovih iz Grand-a!?!!?! Salim se ma kakav Grand!?

Bila je to emisija na TV KANAL 9, BIBER +, bice jos repriza ove nedelje saznacu pa javljama.

Emisija je bila kratka da bi sve aspekte mojih interesovanja predstavili gledaocima no imam obecanje voditeljke Jelene da cu u nekim narednim mesecima biti ponovni gost.

Iskreno se nadam da sam svojom pricom opravdao tvoje poverenje kao i vecine poklonika ovog sporta u nasem gradu a i sire.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #1013 poslato: Maj 27, 2007, 10:46:20 posle podne »

neki ljudi moraju i da uce  :P :P :P
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1012 poslato: Maj 27, 2007, 10:44:00 posle podne »

jel bio neko na adi danas ?  ???

...ja sam video samo vukasina...  :)

...ustvari ja nikoga drugog i ne znam ... :-\ :-[
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
TashaBG
Gost
« Odgovor #1011 poslato: Maj 27, 2007, 10:12:16 posle podne »

Koji je to kanal 9?
Ja sam gledala emisiju na Mostu, i voditelj mi je  >:(
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1010 poslato: Maj 27, 2007, 07:52:22 posle podne »

MiKi VeLiKi gledao sam te na KANALU 9 u emisiji ,, biber '' pogledao sam celu emisiju  bas sam uzivao dok sam slusao sve te teme o kojima ste razgovarali i nisam znao da si se prijavio za VELIKOG BRATE i da obozavas astronomiju . Kad budes ucestovao u nekoj drugoj emisiji posalji mi poruku da mogu da je pogledam  :):):) , hvala unapred .

Sad sam postao tvoj number one fan ,  najozbiljnije .
Sačuvana
Jedino sto se ceni u zivotu je pozrtvovanost !!!
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1009 poslato: Maj 25, 2007, 12:06:47 pre podne »

E momci i devojke idem spavati sutra je trening... ne mogu ja tako ko vi!?!

Laku noc!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #1008 poslato: Maj 24, 2007, 11:16:06 posle podne »

Ma i sam sam "stvarao" neke od tih gluposti....Ura ura ura
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1007 poslato: Maj 24, 2007, 11:12:44 posle podne »

Stevane stevane,imas li nekih novaca? Milion maraka!!!

hahah , ladno si gledao

Daj lampu da zalecim   8)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #1006 poslato: Maj 24, 2007, 11:03:23 posle podne »

Stevane stevane,imas li nekih novaca? Milion maraka!!!
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1005 poslato: Maj 24, 2007, 10:52:43 posle podne »

pozdrav svima , evo mene opet  :o :D ;) 8)

:-*

Pola zivota vec je iza mene, ja jos nisam sreo oci kao njene;
pola zivota vec je iza mene, ja jos nisam sreo oci kao njene;
Bog mi je svedok da sam je voleo i da je nisam jos preboleo;
s' njenih bi usana vatru da gasim, kraj nje da zivim, s' njom da se skrasim;
NJene me oci jos i danas prate , andjele molim da se meni vrate;
njene me oci jos i danas prate , andjele molim da se meni vrate;
Bog mi je svedok da sam je voleo i da je nisam jos preboleo...

...odbrojavanje je pocelo,drugaru je 18.  3. Juna... ima da se pocepam od alkohola, probudicu se u nekom jarku ili kraj neke bandere...a mozda i u stanici...a mozda se i ne probudim...
« Poslednja izmena: Maj 24, 2007, 10:57:17 posle podne od strane CTEBAH » Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #1004 poslato: Maj 23, 2007, 12:15:56 pre podne »

Znam taj klip...mali je debil
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1003 poslato: Maj 16, 2007, 09:19:35 posle podne »

znaci niko nece da mi da neki savet u vezi kreatina kako da ga koristim , e razocarali ste me sad ;) :) i ako je nekom dosadno nek pogleda na www.youtube.com i ukuca ,, angry german kid - counter strike '' ako to neko pogleda nek da ovde neki komentar u vezi toga . :)
Sačuvana
Jedino sto se ceni u zivotu je pozrtvovanost !!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1002 poslato: Maj 16, 2007, 11:39:10 pre podne »

pozdravcic za sve na forumu, stiglo se iz jevrope sa natalozenim duplim Mc cizburgerima.....juce sam malo odmarala a sad evo uz dorucak da iscitam sta ste sve lepo kuvali pa na trening i mnoooooogo bajsa...... :-*

Pozzzz...  ;)   Ma bitno da si se ti nama lepo provela,a za ostalo ne brini jer sve ce to doci na svoje mesto.
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1001 poslato: Maj 15, 2007, 09:29:41 pre podne »

pozdravcic za sve na forumu, stiglo se iz jevrope sa natalozenim duplim Mc cizburgerima.....juce sam malo odmarala a sad evo uz dorucak da iscitam sta ste sve lepo kuvali pa na trening i mnoooooogo bajsa...... :-*
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1000 poslato: Maj 14, 2007, 10:26:11 posle podne »

i da umalo da zaboravom MIKI VELIKI gledao sam te u emisiji na kanalu MOST , veoma dobro se razumes u proteine , sistem vezbanja u teretani , aerobik i tako to ...... . Jedino mi se nije svidelo kod tebe to sto govoris puno strucnih imena :) npr: neki lik je trazio ja mislim sistem vezbanja u teretani kako da smrsa i tako to , a ti krenuo neke reci da govorsh pola te ja nisam razume a kamoli taj lik , prvi put cujem te reci a idem vec 3 god u teretanu . Ono nesmeta mi tako da objasnjavas ljudima neko samo odlucno reci to i to treba da radis i u k... netreba puno da komplikujes stvari :):):)

Hvala na sugestijama, no pored samih saveta emisija mora da ima i pomalo edukativno karakter pa se trudim da vam malo usadim i nesto novog znanja.

Sa druge strane emisija ima i komercijalni karakter i deo je moje licne reklame pa je vrlo pozeljno da se ljudi jave nesto kasnije da im se pojasne ti izrazi da u situaciji kada ja imam vise vremena na raspolaganju eventualno sa tim ljudima napravim deo poslovnog dogovora oko zajednickih treniniga!?

Izraze koje pominjes su deo svakodnevne terminologije poznate medju svim iole obrazovanim trenerima i one nisu naucene u nekoj od teretana vec nesebicnim zalaganjem na visoj skoli i fakultetu. Sa druge strane profesija me obavezuje da koristim takve izraze iako si i sam mogao cuti da sam neke od izraza i "prevodio" tokokm emisije.
« Poslednja izmena: Maj 15, 2007, 04:31:33 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
Stranice: 1 ... 938 939 [940] 941 942 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 17 upita.