TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399383 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 07:16:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 937 938 [939] 940 941 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410612 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #1029 poslato: Maj 28, 2007, 03:30:01 posle podne »

Kao sto je tajson kupio tigra kog je nabadao ...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1028 poslato: Maj 28, 2007, 02:33:02 posle podne »

Ma moj brat je degen ali ono nikad nebih mogao da ga mrzim . I TashaBG u pravu si u vezi ,, Sto se tice zlostavljaca zivotinja, taj bi to verovatno uradio i coveku kad bi imao ... '' hvala bogu da se to jos nikom nije desilo jer kad bi to neko uradio to bi stvarno bilo ..... nepostoje reci za takvo ponasanje :( .
Sačuvana
Jedino sto se ceni u zivotu je pozrtvovanost !!!
TashaBG
Gost
« Odgovor #1027 poslato: Maj 28, 2007, 02:25:50 posle podne »

[jer i ja kuci imam psa koga volim vise od svog rodjenog brata :) .
Citat

dal je ovo moguce, imam i ja psa, najbolju drugaricu kako volim da kazem, al da je volim vise od sestre, ma nema sanse
iako me pas nikada nije povredio, a sa njom sam imala neke razmirice
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1026 poslato: Maj 28, 2007, 02:24:28 posle podne »

E hvala ti MiKi stvarno si VeLiKi :)
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #1025 poslato: Maj 28, 2007, 02:13:03 posle podne »

Dobri moj Miki, kako ti mirno i stalozeno iz emisije u emisiju, objasnjavas ljudima da te ne zovu na mob. dok si u studiu. :)
Elem, procitah ovde da se bavis malo i astronomijom, nazalost ja nemogu naci Kanal 9 pa cu ostati uskracena za tu pricu.

Sto se tice zlostavljaca zivotinja, taj bi to verovatno uradio i coveku kad bi imao ...
« Poslednja izmena: Maj 29, 2007, 07:38:27 pre podne od strane TashaBG » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1024 poslato: Maj 28, 2007, 02:04:01 posle podne »

Razmisljao sam dosta koji protein da uzmem i tako to i dosao sam MiKi do zakljucka da zelim da uzmem Volumass 35 zato sto sam cuo da je najdelotvorniji tj. daje brze i odlicne rezultate ono ako zelis da dobijes na masi , jer su ga moji drugovi uzimali i bas su se ugojili od njega . Pa te sad molim za tvoje misljenje o svemu tome i ispravi me ako nisam tacan - cuo sam da Volumass 35 ima najgori ukus ?

VOLUMASS 35 je odlican proiizvod a ukus mu je odlican. Ako nesto na trzistu izdvaja firmu SCITEC iz ostale p[onudse to su sigurno fenomenalni ukusi koje ima za svoje proizvode. Dakle nema brige uzmi volumass 35 i uzivaces i u ukusu i u kvalitteu. Pored ovoga preposucujem da zuimas omega 3 od natrola i multivitaminski preparat takodje od natrola Take One
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1023 poslato: Maj 28, 2007, 01:48:59 posle podne »

Razmisljao sam dosta koji protein da uzmem i tako to i dosao sam MiKi do zakljucka da zelim da uzmem Volumass 35 zato sto sam cuo da je najdelotvorniji tj. daje brze i odlicne rezultate ono ako zelis da dobijes na masi , jer su ga moji drugovi uzimali i bas su se ugojili od njega . Pa te sad molim za tvoje misljenje o svemu tome i ispravi me ako nisam tacan - cuo sam da Volumass 35 ima najgori ukus ?
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1022 poslato: Maj 28, 2007, 01:37:37 posle podne »

da :) ono ako si koristio neke suplemente i ta s.... :) , da li mi nesto preporucujes ili tako to
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1021 poslato: Maj 28, 2007, 01:21:31 posle podne »

i hteo sam jos nesto MiKi da te pitam ali pitacu te drugi put . Pitanje je u vezi kako si se ti ugojio i tako to ...

Mislis kako sam nekada bio mrsav a sada sam eto "velik"
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1020 poslato: Maj 28, 2007, 01:15:02 posle podne »

i hteo sam jos nesto MiKi da te pitam ali pitacu te drugi put . Pitanje je u vezi kako si se ti ugojio i tako to ...
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #1019 poslato: Maj 28, 2007, 01:11:14 posle podne »

MiKi VeLiKi napisi kad ces biti ponovo na TV-u i ako znas ko ce sa tobom ucestvovati u emisiji , i zaboravio sam da napisem kako sam se nasmejao  kad je ova iz velikog brata ( zaboravio sam joj ime ) rekla da ,, zeli sve najgore onom liku sto je vezao psa za  auto i vukao po ulici dok nije uginuo '' pa bas i nije smesno , to su bas strasne stvari i ja zelim sve najgore tom tipu sto je to uradio jer i ja kuci imam psa koga volim vise od svog rodjenog brata :) .
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #1018 poslato: Maj 28, 2007, 11:51:09 pre podne »

ja sam na adi video stevu ;D propao covek skroz ;D nema ga ni 90kg :D

a i video sam neke drugare sa x3m foruma
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
TashaBG
Gost
« Odgovor #1017 poslato: Maj 27, 2007, 11:56:11 posle podne »

Odlicno ti to objasnjavas.Jednostavno da i mi "prosti" ljudi razumemo.
Gledacu reprizu na Mostu jer sam ceo dan bila na Dunavu, a nisam bila lenja, vec odradila trening.Super stvar, radis nesto  korisno i crnis.Bucice sam pravila od ispijenih flasica.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1016 poslato: Maj 27, 2007, 10:59:53 posle podne »

jel bio neko na adi danas ?  ???

...ja sam video samo vukasina...  :)

...ustvari ja nikoga drugog i ne znam ... :-\ :-[

Nisam otisao previse obaveza...klijenti na prvom mestu, odmah iza njih VI...a ima vas brate mnogo!
« Poslednja izmena: Maj 28, 2007, 12:11:51 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1015 poslato: Maj 27, 2007, 10:58:32 posle podne »

Koji je to kanal 9?
Ja sam gledala emisiju na Mostu, i voditelj mi je  >:(

Pa sad voditelja nisam birao ja, ipak ako neko zeli da proceni jos jedno sve to repriza je sutra u 2:15.

Tasha kako ti se cine sve ostalo: tema, prica, javljanja gledalaca, nazalost kratko vreme za emisiju, sugestije su dobro dosle!? Naravno i kritike!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 937 938 [939] 940 941 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.212 sekundi sa 17 upita.