TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 07:11:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1409791 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #12084 poslato: Oktobar 12, 2010, 12:24:13 pre podne »

Тарантула, ако ти се није свидела шарада смрада у Београду, зашто ниси уништавао свој град, него сте сви са периферија и прерија дошли у Бг и заједно са тим болесницима, направили још већи хаос, који ћемо МИ БЕОГРАЂАНИ да платимо, а не становници Србије! Прави Београђанин је тај дан остао код куће или побегао из града, из простог разлога јер смо знали шта ће се десити, тако да масован, али миран контра-митинг није долазио у обзир!

Ханс, не ДА ЋЕ, већ су хапшења увелико у току!

rhythm_of_life , зашто?! Већ рекох - искомплексирани помодари жељни медијске пажње! Потврда лежи у неусаглашености "захтева за параду" и онога што су лупетали на скупу! "Љубав је људско право!", ""Јел треба можда да вам захвалимо?", "Успели смо, успели"... ?!?! Какве то има везе са дискриминацијом и борбом за права?!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #12083 poslato: Oktobar 11, 2010, 08:21:22 posle podne »

Na kraju ispade parada protiv Beograda,a ne parada protiv pedera...a kako su samo grozni,ona baba sto je vikala "svi smo LGBT" (?? a strejt? ),zivot mi se smucio kad sam ih videla... nije mi jasno zasto imaju toliku zelju da paradiraju,da nam svima stave do znanja da spavaju sa istim polom..kao da to bilo koga zanima... ::)

Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12082 poslato: Oktobar 11, 2010, 08:20:26 posle podne »

hahahaha.pa ti si mi jak nesto u pm pa nece ti pomoci ni 10 kila steroida kad te dohvati grupa od 50 ljudi samo se zezaj.lud i jak vidim.branices sutra Srbiju kad izbije sranje najjaci sil.zezaj samo zezaj
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12081 poslato: Oktobar 11, 2010, 08:18:07 posle podne »

Hajde bre nemojte da serete sta krivite navijace.verujete placenim medijima koji uticu na sve.taj mamograf to je b92 sam uradio niko od navijaca nije to izlupao.sam b92 vodi hajku protiv navijaca.tako da ne serite ovde niste bili dole.peder seta ulicom za koji mesec hoce da se vencavaju u crkvama.i ovim cemo dokazati da nam ne treba djavolska evropa.i nije tacno da samo cekamo da izlupamo beograd.ugasite televizor izadjite na ulicu.pogledaj koja je korupcija svuda gde stignes ljudi nemaju sta da jedu nemaju za hleb danas zive kao psi.ova parada je jos jedna stvar koja je odrzana u nizu da se odvuce paznja od nemastine korupcije lopovuka.pa politicari su pokrali jedno 100 puta nego sto su ovi platili policajce.koliko njih ceka na birou ne mogu da nadju posao samo se laze laze laze laze preko medija.hoce sve da zataskaju a nas narod samo cuti gledaj svoja posla.evo im .l. i njima i pederima.cekamo ih o5.isti su oni lupali Beograd pre 10 godina kad su terali slobu sad im mi krivi.

jedino bitno u celoj prici je,da ce murija lepo jednog po jednog malog krembila koji je pravio nerede da hapsi :D :D :D MUAHAHHAHAHA koliko mi je jebeno drago zbog toga :D a voleo bih da svim navijacima deca budu gej :D bas bi bilo extra :D ono,bas super max ironija :D

p.s.nadam se da se ne primecuje da sam besan sto su vandalisali :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12080 poslato: Oktobar 11, 2010, 08:11:53 posle podne »

Jer lepo receno ako ne mozemo da stignemo do pedera lupacemo grad.i onako placa ce cela Srbija sve pare idu u Beograd jer tamo najveci kriminal.sta je to milion evra kad su pokrali dosad 100 puta vise.
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #12079 poslato: Oktobar 11, 2010, 07:56:36 posle podne »

@tarantula
da,da,da...samo vi lupajte grad...to ce sigurno sve probleme ove drzave resiti  ::)
pa boli tebe uvo jer nisi iz Bg-a...mislim da vas i nije toliko briga za pedere, dosli ste ovde da nam lomite grad!  Dosta vas koji su lomili,palili i krali patike juce nije iz Bg-a...lako je unistavati tudje...
kako bi ti regovao da ti dodju momci iz nekog drugog grada ili sela i uniste glavne ulice Lazarevca i naprave stetu koju cete naravno vi,stanovnici Lazarevca,platiti?

p.s. mamograf je 100% unistila b92 televizija...  ;D kako da ne... ni ja ih ne volim,ali to sto pricas zaista nema nikakvog smisla...

Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12078 poslato: Oktobar 11, 2010, 06:32:59 posle podne »

Hajde bre nemojte da serete sta krivite navijace.verujete placenim medijima koji uticu na sve.taj mamograf to je b92 sam uradio niko od navijaca nije to izlupao.sam b92 vodi hajku protiv navijaca.tako da ne serite ovde niste bili dole.peder seta ulicom za koji mesec hoce da se vencavaju u crkvama.i ovim cemo dokazati da nam ne treba djavolska evropa.i nije tacno da samo cekamo da izlupamo beograd.ugasite televizor izadjite na ulicu.pogledaj koja je korupcija svuda gde stignes ljudi nemaju sta da jedu nemaju za hleb danas zive kao psi.ova parada je jos jedna stvar koja je odrzana u nizu da se odvuce paznja od nemastine korupcije lopovuka.pa politicari su pokrali jedno 100 puta nego sto su ovi platili policajce.koliko njih ceka na birou ne mogu da nadju posao samo se laze laze laze laze preko medija.hoce sve da zataskaju a nas narod samo cuti gledaj svoja posla.evo im .l. i njima i pederima.cekamo ih o5.isti su oni lupali Beograd pre 10 godina kad su terali slobu sad im mi krivi.
« Poslednja izmena: Oktobar 11, 2010, 06:47:19 posle podne od strane tarantula » Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12077 poslato: Oktobar 11, 2010, 04:55:32 posle podne »

Ај попе, попеее...  :D :D
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12076 poslato: Oktobar 11, 2010, 04:46:01 posle podne »

http://usnimi.me/slike/80785bgpop.jpg

ahahahahhaha
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12075 poslato: Oktobar 10, 2010, 11:00:43 posle podne »

Mislim da će biti problema. Izbiće veliki nemiri i opet ćemo biti glavna tema evropskih i svetskih medija. Voleo bih da grešim...

Nažalost, moja prognoza se obistinila. Nisam znao šta se dešavalo jer sam celo popodne i veče bio u Boru ali, kad sam se vratio, imao sam šta da pročitam na netu. Užas!
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #12074 poslato: Oktobar 10, 2010, 07:47:39 posle podne »

Parada kretena.... Pare izbijene bzv.... Provokacije upalile.... MOBILNI mamograf sa B92 natpisom sasvim slucajno ostavljen tu, nije mogao da se pomeri sta ?  BUdala uvek ima i uvek ce ih biti to je neminovno.. A ovakve parade i glupiranja samo izvlace iz ljudi najgore...
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #12073 poslato: Oktobar 10, 2010, 06:51:45 posle podne »

Hehheeheheehhehe

"Dok nas iznutra grickaju crvi,
hocemo sveze crvene krvi..."

:D :D :D :D

@Hans, umes li ti bar malo da cutis?? Taman sam sutra hteo da bacim iskru neizmerivog flejma na pedju i ostale i zakuvam corbu da pobridi jezik od vrucine :P
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12072 poslato: Oktobar 10, 2010, 06:42:54 posle podne »

@ BBBbbb - Тачна и тужна чињеница, али то је потпуно друга и много озбиљнија тема...

@ Biochemo - Богами, ја хоћу, јер знам да нема шансе да ме ико убеди у оправданост ове шараде и хаоса који је настао због исте!

Поред тога што су ментоли поразбијали град, оштетили аутобус са мамографом,... неоправдано се запостављају друге чињенице - на ову шараду потрошено је 11 милиона динара(!!!), ангажовано је 5.000 полицајаца/жандарма и ко зна колико инспектора у цивилу, а то све кошта, направљена је штета од милион еура, коју ћемо ми рођени београђани да плаћамо, а све због периферијских идиота (част изузецима)! Да скренем тему са финансија, ето бројност на шаради - 1000 људи! Али колики је број припадника геј популације?! На свим снимцима осим "популарних геј њушки", приметио сам већи број људи који то нису! Или јесу, али се фолирају у јавности?! Ок, нека буде број од 500 припадника геј популације... То је, верујем, 1-10% од правог броја! Зашто и остали припадници геј популације нису били данас тамо? Да, одређен број није толико глуп да се излаже ризику, а остатак зато што нису искомплексирани! Зато ми је жао што ови данашњи нису пребијени, јер су знали шта ће се десити, а опет битније им је било њихово дупе од повређених полицајаца и разбијеног града!

Ajde ostavi još koji post da ostavim još koje "X2".
DHEA za predsednika. :P hahahah
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12071 poslato: Oktobar 10, 2010, 06:24:06 posle podne »

@ BBBbbb - Тачна и тужна чињеница, али то је потпуно друга и много озбиљнија тема...

@ Biochemo - Богами, ја хоћу, јер знам да нема шансе да ме ико убеди у оправданост ове шараде и хаоса који је настао због исте!

Поред тога што су ментоли поразбијали град, оштетили аутобус са мамографом,... неоправдано се запостављају друге чињенице - на ову шараду потрошено је 11 милиона динара(!!!), ангажовано је 5.000 полицајаца/жандарма и ко зна колико инспектора у цивилу, а то све кошта, направљена је штета од милион еура, коју ћемо ми рођени београђани да плаћамо, а све због периферијских идиота (част изузецима)! Да скренем тему са финансија, ето бројност на шаради - 1000 људи! Али колики је број припадника геј популације?! На свим снимцима осим "популарних геј њушки", приметио сам већи број људи који то нису! Или јесу, али се фолирају у јавности?! Ок, нека буде број од 500 припадника геј популације... То је, верујем, 1-10% од правог броја! Зашто и остали припадници геј популације нису били данас тамо? Да, одређен број није толико глуп да се излаже ризику, а остатак зато што нису искомплексирани! Зато ми је жао што ови данашњи нису пребијени, јер су знали шта ће се десити, а опет битније им је било њихово дупе од повређених полицајаца и разбијеног града!
Sačuvana

Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12070 poslato: Oktobar 10, 2010, 05:41:36 posle podne »

@DHEA
Doduše, neću skakati lastu sve i da nam objasne paradox. ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.119 sekundi sa 17 upita.