TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 06:38:18 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1409714 puta)
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12069 poslato: Oktobar 10, 2010, 05:41:04 posle podne »

http://www.youtube.com/watch?v=tevNVjw6wfw&feature=player_embedded
Sačuvana
I don't give a fuck
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #12068 poslato: Oktobar 10, 2010, 05:36:43 posle podne »

Ma samo vices "Kosovo je Srbija" i radis sta hoces.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12067 poslato: Oktobar 10, 2010, 05:32:31 posle podne »

Овако, ово уништавање мог родног града НИКАКО не оправдавам, а морам истаћи да се геј популација провукла кроз хаос који су сами направили, јер они су "нормални" па су у складу са тим и "нормално" изразили своје незадовољство, весело парадирајући градом!?! Ако ми ико објасни овај парадокс, ја скачем "ласту" са Газеле! Сви лупетају како су они само вербално исказали своје мишљење! Онај ко се разуме у људску психологију, знаће да то везе нема са реалношћу већ са чистом провокацијом и безобразлуком! А порука "Је л треба можда да вам захвалимо" то и потврђује!

Полицији свака част на одличном послу, а у исти мах ми је и жао што су због истог они повређени, а не "чувана страна"... морао сам да ставим знаке навода, јер немам довољан фонд речи да опишем те (не)људе...

Sve si rekao, i ne mogu da izrazim koliko se slažem sa ovim.

Zivim u samom centru Beograda, paradu sam gledala kroz prozor...
i mogu vam reci da je bilo strasno! Samo smo cekali kad ce da nam razbiju prozore onim kamenicama kojima su se gadjali..   >:(  naneta je ogromna steta...komsiji ispod nas razbili dva prozora,a komsiji iznad razlupali staklo na kolima...razbijene su zardinjere,semafori,kante,saobracajni znakovi...gomila huligana kao da je jedva docekala da razbije pola Bg-a i predstavi nas u svetu kao stoku! Protiv sam parade,ali sam i protiv unistavanja grada...i oni su mi kao neke patriote,da su patriote ne bi unistavali sopstveni grad i pokrali Nike i Djak (skoro sve su pokrali...a cini mi se da je samo jedan decko uhapsen)...palili su kontejnere i zgradu DS-a...jedva smo disali od toliko dima...

Greota totalna, ali imajmo na umu da pored naoštrenih "patriota" koji su došli da osujete paradu ima i prosto lopova koji su samo da iskoriste momenat i dignu još koje patike. Još ako jednačini dodamo da je barem pola tih što su došli totalni vandali kad god im se ukaže prilika...
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #12066 poslato: Oktobar 10, 2010, 04:13:30 posle podne »

Zivim u samom centru Beograda, paradu sam gledala kroz prozor...
i mogu vam reci da je bilo strasno! Samo smo cekali kad ce da nam razbiju prozore onim kamenicama kojima su se gadjali..   >:(  naneta je ogromna steta...komsiji ispod nas razbili dva prozora,a komsiji iznad razlupali staklo na kolima...razbijene su zardinjere,semafori,kante,saobracajni znakovi...gomila huligana kao da je jedva docekala da razbije pola Bg-a i predstavi nas u svetu kao stoku! Protiv sam parade,ali sam i protiv unistavanja grada...i oni su mi kao neke patriote,da su patriote ne bi unistavali sopstveni grad i pokrali Nike i Djak (skoro sve su pokrali...a cini mi se da je samo jedan decko uhapsen)...palili su kontejnere i zgradu DS-a...jedva smo disali od toliko dima...
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #12065 poslato: Oktobar 10, 2010, 02:46:25 posle podne »

Овако, ово уништавање мог родног града НИКАКО не оправдавам, а морам истаћи да се геј популација провукла кроз хаос који су сами направили, јер они су "нормални" па су у складу са тим и "нормално" изразили своје незадовољство, весело парадирајући градом!?! Ако ми ико објасни овај парадокс, ја скачем "ласту" са Газеле! Сви лупетају како су они само вербално исказали своје мишљење! Онај ко се разуме у људску психологију, знаће да то везе нема са реалношћу већ са чистом провокацијом и безобразлуком! А порука "Је л треба можда да вам захвалимо" то и потврђује!

Полицији свака част на одличном послу, а у исти мах ми је и жао што су због истог они повређени, а не "чувана страна"... морао сам да ставим знаке навода, јер немам довољан фонд речи да опишем те (не)људе...
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12064 poslato: Oktobar 10, 2010, 02:18:33 posle podne »

lol
Au bre, ne mogu da verujem. Evo sad sam se probudio i ne verujem.
Ovo je neko fino zakuvao - da li politička opozicija ili ko drugi nznm. Ali i sam ĂDilas je lepo rekao "Ne mogu tek tako da grupe po 200 ljudi napadaju tempirano na različitim mestima"...
Katastrofa.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12063 poslato: Oktobar 10, 2010, 11:49:46 pre podne »

Богами, ово полако прелази у немире већих размера... Имате на Б92 и Б92 Инфо пренос сукоба полиције и демонстраната... Наводно се шарада завршила, а сукоби не јењавају. Нешто ми се чини да је ово више испит спремности полиције, која дуже време није имала овакво "окупљање". Сад видим да су поједини припадници "сељачина" напали аутобус са мобилним мамографом!!! Ало морони шта је с мозгом?!  :-[  :-X  >:(
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #12062 poslato: Oktobar 10, 2010, 11:38:33 pre podne »

Za sada 17 povredjenih policajaca i jedan civil.Mislim da je epilog gori jer gledao sam prenos live na pinku do malopre i veoma je kriticno.Pandura ima mnogo ali se navijaci zalecu na njih veoma hrabro.Leti sve na sve strane od kamenja do aparata za gasenje pozara.Bice tu jos mnogo povredjenih.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12061 poslato: Oktobar 10, 2010, 11:33:41 pre podne »

izasli samo idijoti navijaci koji samo vole da razbiajju beograd,jebem im mater kretensku polupali gomilu kola,kaldrme,trafike...idioti
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #12060 poslato: Oktobar 10, 2010, 09:39:38 pre podne »

Mislim da će biti problema. Izbiće veliki nemiri i opet ćemo biti glavna tema evropskih i svetskih medija. Voleo bih da grešim...

5 hiljada kornjaca na veoma malom prostoru, cisto sumnjam da ce iko moci da pridje paradi. Vise ce liciti na paradu policije.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #12059 poslato: Oktobar 10, 2010, 09:26:02 pre podne »

u koliko sati je parada? oce biti na nekoj televiziji live?  ::)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12058 poslato: Oktobar 10, 2010, 09:12:30 pre podne »

Mislim da će biti problema. Izbiće veliki nemiri i opet ćemo biti glavna tema evropskih i svetskih medija. Voleo bih da grešim...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12057 poslato: Oktobar 10, 2010, 04:54:20 pre podne »

Šta mislite kako će da proĂ°e ova parada danas?
Evo sad je oko 6 sati - pre jedno sat sam prošao pored skupštine i mogu samo da kažem da se sve plavi. Ni Asterix ne bi porazbijao sve one kornjače. :S
Glupa manifestacija, preveliki rizik od očekivanih ludaka, mnogo policije = ?
« Poslednja izmena: Oktobar 10, 2010, 04:58:27 pre podne od strane Biochemo » Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12056 poslato: Oktobar 09, 2010, 09:55:17 posle podne »

Ја те упозорио да ћеш се свачега наслушати, али да ће те овако кренути...  :D  ;D
Sačuvana

Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12055 poslato: Oktobar 09, 2010, 06:52:22 posle podne »

E bre bukvalisto! :D
ahahahahha
Sačuvana
Stranice: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 17 upita.