TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:25:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1390431 puta)
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #11574 poslato: Septembar 23, 2009, 11:27:24 pre podne »

hahahah da da kako je ovo dobro i meni je uvek smesno iako sam gledao 100 puta hhhhhhhhhhhhhhhh  :D  :D  :D
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11573 poslato: Septembar 23, 2009, 11:16:32 pre podne »

Ok idemo dalje http://www.youtube.com/watch?v=fAYBKVSXAfA
uvek se iskidam kad gledam.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #11572 poslato: Septembar 23, 2009, 11:13:49 pre podne »

sorry ali BEZ politickih tema!!!
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11571 poslato: Septembar 23, 2009, 02:01:05 pre podne »

Za navijaca Tuluza stvarno sramota to sto se desilo ali bice kaznjeni,za invalide no coment a posebno ratne.A za pedere jao mene,samo jednog da dohvatim da mi objasni kako mu je lepse ,musko dlakavo dupe od zenskog oblikovanog namazanog (18+)........... elem kakav god da je odgovor dobice batine jbg mora se!!!
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2009, 11:14:25 pre podne od strane PANSPORT UREDNIK » Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #11570 poslato: Septembar 22, 2009, 10:33:32 posle podne »

Лично немам ништа против њих (геј популације) и сматрам да је "парада" више била провокација и мазање очију јавности, него реална идеја, али због чега се сви "гурају" да би их тукли?! Зашто нико не пребија наркомане, педофиле, садисте,... који су много веће зло по заједницу?! Зашто се нико није понудио да пребије оне мороне што су укаљали имиџ БГ-а, пребивши француске навијаче?! Да се не лажемо, то што геј популација лупета о дискриминацији, пребијању, итд. су ср@ња! Прво, ако су они дискримииисани, шта ћемо са ИНВАЛИДИМА који у главном граду немају превоз (да, да, имају... 3 возила), да не причам о могућности за запослење или прилазак одређеним зградама, институцијама,... Друго, када сте задњи пут чули да је пребијен припадник геј популације?! Ја нисам скоро, али зато свакодневно слушам како се обичан народ и бије и убија! Тако да, ако немају ваљане разлоге за демонстрацију (значи за кукање испред Владе, не за парадирање!), боље нека ћуте и буду неприметни као и до сада!

« Poslednja izmena: Septembar 23, 2009, 11:15:09 pre podne od strane PANSPORT UREDNIK » Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #11569 poslato: Septembar 22, 2009, 01:01:37 posle podne »

BATINA JE IZ RAJA IZASLA!!! Ovde kod nas izgleda djavoli zabranjuju batine  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #11568 poslato: Septembar 22, 2009, 11:16:30 pre podne »

i moj stav
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11567 poslato: Septembar 21, 2009, 02:11:30 posle podne »

Ja sam ipak za to da se izlemaju malo jer zlo samo batina moze da istera!Setimo se "crne reke"tamo su popovi bili ove narkomane i onda je to neko prijavio i normalno "demokratija"je to zabranila.A roditelji tih narkomana placu i mole da se ponovo pokrene "crna reka"jer je bilo vise napretka nego na ovim klinikama za odvikavanje.

Ps:to je samo moj stav!
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #11566 poslato: Septembar 21, 2009, 02:05:58 posle podne »

Ja sam se zgranula kada sam cula da 200 pandura samo iz KS-a moraju da krenu u BG zbog njihove gluposti i svega.A gde su drugi gradovi,svi ti troskovi i sve da bi oni samo proparadirali i promovisali to sto oni rade...aman,pa to je katastrofa

Ja nemam nista protiv njih niti sam za to da se biju i maltretiraju,ali oni sami traze djavola.Cak sam imala par situacija da su me ribe startovale,i to je njihovo pravo,mislim da pokusaju OK.Fino sam ih odbila kao sto bih i tipa za kojeg nisam zainteresovana,bez psovki i agresija...Ali bas da paradiraju i promovisu kao da jo to sad nesto normalnije nego biti hetero,i po cenu tolkiih rizika i troskova,pa stvarno je to bolesno totalno...
Sačuvana
Be Happy!!!
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #11565 poslato: Septembar 20, 2009, 10:36:47 posle podne »

Pravi ugrozeni ljudi su INVALIDI i njima treba pomoci da ostvare svojA PRAVA.. a ne trositi hiljade evra na obezbedjenje sexualno devijantnih likova koji cak nisu ni UGROZENI vec traze paznju...

Dobili su THE DICK !! :D

Ti si u 1389? Ili ih samo podrzavas?
Gore jasno pise kakav je moj stav a nisam spominjao doticnu grupu.. Ne poznajem njihov rad
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #11564 poslato: Septembar 20, 2009, 05:24:05 posle podne »

A gde lezi problem u vezi 1389?

Nigde, super su oni, sa vremena na vreme idem na njihov sajt da citam humoristicke tekstove kojei tamo kace.
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11563 poslato: Septembar 20, 2009, 05:04:07 posle podne »

A gde lezi problem u vezi 1389?
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #11562 poslato: Septembar 20, 2009, 04:43:04 posle podne »

Pravi ugrozeni ljudi su INVALIDI i njima treba pomoci da ostvare svojA PRAVA.. a ne trositi hiljade evra na obezbedjenje sexualno devijantnih likova koji cak nisu ni UGROZENI vec traze paznju...

Ti si u 1389? Ili ih samo podrzavas?
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #11561 poslato: Septembar 20, 2009, 03:36:23 posle podne »

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #11560 poslato: Septembar 19, 2009, 08:37:17 posle podne »

Ma da, a i sta bre oni to hoce da promovisu, neku diskriminaciju, kao ugnjetavani su i muceni jadni od nas divljaka??? Pa kada ste zadnji put culi da je neki gey pretucen samo zato sto je gey? Ja iskreno NIKADA osim na proslom pokusaju parade srama... Znaci zakljucak je da oni zele da promovisu svoju bolest i da zarazavaju sto vise normalnih ljudi sa time kako je to normalno, a kako smo mi nenormalni... Ja iskreno nemam ama bas nista protiv njih, niti mi smetaju niti ih primecujem, niti bi ih ikada tukao bez razloga, ali da mlada deca gledaju te budale kako paradiraju i kako je to "normalno", i da promovisu svoje sexualno opredeljenje kao normalno, e protiv toga vala imam mnogo razloga da budem protiv i tada bih ih i ja tukao!!! Posle ovoga danas mislim da je svima jasno sta su ustvari hteli...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Stranice: 1 ... 234 235 [236] 237 238 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 17 upita.