TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 08:04:25 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 359 360 [361] 362 363 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410086 puta)
Mackolina
Gost
« Odgovor #9699 poslato: Decembar 27, 2008, 01:06:30 posle podne »

Mogla si mu naplatiti savete  ;D i Mishko je tako pocheo... pa sad 500$ na sat  ;D ;D ;D ;D

i ovako ga vecito derem za pare ;D   
Sačuvana
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #9698 poslato: Decembar 27, 2008, 01:01:18 posle podne »

Mogla si mu naplatiti savete  ;D i Mishko je tako pocheo... pa sad 500$ na sat  ;D ;D ;D ;D
Sačuvana

Mackolina
Gost
« Odgovor #9697 poslato: Decembar 27, 2008, 12:58:50 posle podne »

Ja se secam kad sam prvi put trazhio caletu pare za protein... on kao da da,evo odma izvoli  :D ti si sportista,valja to,zdravo je...  :D car  :)

taj rad :)   da sam musko,bilo bi i meni tako...ovako cale je u fazonu "pa sta ce ti proteini,ti si zensko bla bla" ali zato mi daje da kupujem od hrane sta zelim,pa tako unosim iz ishrane sasvim dovoljno za zensko... :)  a bas on hoce da uzme neki protein..trebalo bi mu par kg misica jos...uvek je tezio da bude mrsaviji zbog srca,ali sada ce mozda jos par kg misica pretezno da nabaci (sve sam ga savetovala sta da jede ;D )
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9696 poslato: Decembar 27, 2008, 12:55:37 posle podne »

Ma ne sjekirajte se zbog skole, sve ce vam to jednog dana biti smijesno  ;) Ne bilo mi viseg probema od skole...

Relax
Sačuvana
I don't give a fuck
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9695 poslato: Decembar 27, 2008, 12:52:56 posle podne »

Ja se secam kad sam prvi put trazhio caletu pare za protein... on kao da da,evo odma izvoli  :D ti si sportista,valja to,zdravo je...  :D car  :)
Sačuvana

Mackolina
Gost
« Odgovor #9694 poslato: Decembar 27, 2008, 12:52:20 posle podne »

Nina nerviram se zbog debila, znam da cu popraviti, nego nemam volje.

Gledam ove moje ortake, evo ortak ima 13 keceva (od 16 predmeta), i lik ce proci godinu, sve ce popraviti. Tako je i u prvoj i u drugoj godini.

Stisni zube,zajebi debile,i popravi... ;)

I kod mene ima jedan takav slucaj...nema blage veze s mozgom,sve sami kecevi,posle mu na vecu sve poklone dvojke,obore ga na dva popravna,ostalo mu poprave...
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9693 poslato: Decembar 27, 2008, 12:51:31 posle podne »

Pa to  ;D ja ovakav rad mogu da nacrtam samo u kucnim uslovima  :D :D ne mogu da se opustim u shkoli hhhhh
Sačuvana

Mackolina
Gost
« Odgovor #9692 poslato: Decembar 27, 2008, 12:49:55 posle podne »

@Mackolina i kod mene je slicna situacija samo shto mi je i brat profesor istorije a ja najgori od sve dece  ;D al opet kazhem,hvala bogu shto nisu toliko strogi.. josh moji razvedeni pa ja sam sa kevom i burazom koji nikad nije tu  :) party all the time  8)

blago tebi...uzivancija ;D

nisu ni moji nesto preterano strogi,samo ono,po pitanju skole su takvi...npr daju mi da  idem sama gde god hocu,ne daju mi neka ogranicenja u fazonu "do 22h da si kuci"...znam ja i sama kada treba da se vratim kuci..evo sinoc smo imali u skoli zurku do ponoci,posle sam jos i ostala malo duze sa drustvom napolju,njima sam javila da cu jos malo ostati,i nikakv problem....
 ali mi recimo cale bas dosta vodi racuna o zdravlju i zdravom zivotu,tako da mi sigurno ne bi zabranio zdravu ishranu i teretanu (izuzev sad ovo na kratko zbog polugodista,ali na duze vreme nikako) ...dok bi mi recimo mama zabranila teretanu samo tako...ja slusam taticu ;D ;D   
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #9691 poslato: Decembar 27, 2008, 12:49:51 posle podne »

Momci pomazete mi puno, cenim vasu podrsku...
Kontam da me razumete...
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
urkee
AAS is the answer !!!
Napredni član
Van mreže Van mreže

Arsenal FC--zauvek !!!

« Odgovor #9690 poslato: Decembar 27, 2008, 12:47:32 posle podne »

Urke ma nece opushteno... previshe droge ima u mojoj shkoli,navikli su  :D ;D ;D ;D
@Stefy ma stistni brate,popravi i dp{dovidjenja prijatno}  ;D
;D e pa onda ti je ladovina... :D reci joj profesorka toliko ste me iznervirali da sam morao par crtica da povucem da bi mogao lepse da crtam :D :D :D
Sačuvana
* GANG LAND *
Sta ti mogu kada si tako jak !!!
urkee
AAS is the answer !!!
Napredni član
Van mreže Van mreže

Arsenal FC--zauvek !!!

« Odgovor #9689 poslato: Decembar 27, 2008, 12:45:24 posle podne »

Ma ja sam se zajebavao, mogu ja da popravim ocene, nije to (veliki) problem, ali brate, fora je sto su oni umobolnici, i ti to njima ne mozes objasniti.
To stoji svi su takvi... Misle da ce sankcijama da postignu nesto... A ustvari samo dobijaju kontra efekat...

Ja sam rekao. Ako mi ne vrate teretanu, necu ni ici u skolu.
To ti pricam... Tako sam i ja rekao mojima dok sam isao u skolu... Oni meni kao sve ti je zabranjeno i teretana, ja reko sve mi dirajte ali teretanu ne ;D ako ne mogu u teretanu necu ici ni u skolu i oni su naravno popustili... ;D
Sačuvana
* GANG LAND *
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9688 poslato: Decembar 27, 2008, 12:45:13 posle podne »

Urke ma nece opushteno... previshe droge ima u mojoj shkoli,navikli su  :D ;D ;D ;D
@Stefy ma stistni brate,popravi i dp{dovidjenja prijatno}  ;D
Sačuvana

stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #9687 poslato: Decembar 27, 2008, 12:43:49 posle podne »

Nina nerviram se zbog debila, znam da cu popraviti, nego nemam volje.

Gledam ove moje ortake, evo ortak ima 13 keceva (od 16 predmeta), i lik ce proci godinu, sve ce popraviti. Tako je i u prvoj i u drugoj godini.
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
urkee
AAS is the answer !!!
Napredni član
Van mreže Van mreže

Arsenal FC--zauvek !!!

« Odgovor #9686 poslato: Decembar 27, 2008, 12:43:03 posle podne »

Veruj mi da jeste,zato sam i hteo da je prebijem... jer bukvalno ali bukvalno mentoli od dece iz razreda znachi bolidi su donosili neke radove a vidi se sa meseca da ih nisu oni nacrtali... i ona kao 5... ja sve cutim poshto ja nisam u tom fazonu brate.. ja ako ne znam,ne znam i to je to... Ne volim to puskice i sranja,to mi je nekako za jajare... al sad kad sam video da ide tako... Nema veze,opushteno... I josh ako bude krenula neshto ti to nisi nacrtao.. ja cu reci ja sam kuci uzeo slichicu lsd a i doshla mi inspiracija i nacrtao sam.... pa da viidmo ko ce koga zajebati  >:(
Hahahahahahahaa pa ako joj kazes da si uzeo slicicu bice cao zdravo iz skolice brate :D nemoj da se zezas... ;D
Sačuvana
* GANG LAND *
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9685 poslato: Decembar 27, 2008, 12:42:54 posle podne »

@Mackolina i kod mene je slicna situacija samo shto mi je i brat profesor istorije a ja najgori od sve dece  ;D al opet kazhem,hvala bogu shto nisu toliko strogi.. josh moji razvedeni pa ja sam sa kevom i burazom koji nikad nije tu  :) party all the time  8)
Sačuvana

Stranice: 1 ... 359 360 [361] 362 363 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.3 sekundi sa 17 upita.