TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 12:18:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1389851 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13089 poslato: Jun 28, 2012, 11:26:10 posle podne »

Drugari forumasi i vezbaci :D ;D

Jel zna neko ok teretanu u Budvi,idem na more za par dana pa da mi neko preporuci neku teretanu? :)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13088 poslato: Jun 26, 2012, 01:56:06 posle podne »

hahhahahaha...:D A ispod cinija sa lukom ! :D
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #13087 poslato: Jun 26, 2012, 12:35:14 posle podne »

Dijeta dan 2

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #13086 poslato: Jun 18, 2012, 08:40:22 pre podne »

Kuvano je jedino po meni pravo resenje,ali kada dodje period opustanja onda moze i peceno.Mada iskreno toliko sam na kuvano navikao da mi je to dobro uz malo zacina samo.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13085 poslato: Jun 17, 2012, 05:04:33 posle podne »

Ljudi koje se bave folklorom,ali ozbiljno se time bave i dobri su u tome imaju odlicnu kordinaciju...
Sačuvana
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13084 poslato: Jun 17, 2012, 04:47:33 posle podne »

ovo kao folklor :D
Sačuvana
Jedem munje, serem gromove.
Terorisem ovce i kokoske.
Borisman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13083 poslato: Jun 17, 2012, 03:10:20 posle podne »

E, hvala ti, tako nesto me je interesovalo. Nesto cu iskombinovati vec, ne mogu da omanem u svakom slucaju jer do sada tako nesto nisam radio, sem trcanja uz stepeniste dok sam trenirao kosarku...  :) sad igram fucu dosta cesto, i mnogo se iznerviram kad nemam dovoljno brzine pri menjanu pravca, nekako su mi noge teske ... ovo bi moralo pomoci
Sačuvana
Even if you fall on your face, you're still moving forward
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13082 poslato: Jun 17, 2012, 01:27:48 posle podne »

Jedno pitanje. Stefane kolko pratim forum mislim da si ti fudbaler, jel tako ? Zanima me jel znas neke dobre vezbe da poboljsam rad nogu, tj njihovu brzinu reagovanja na malom prostoru? postoji li neki program za tako nesto  ???
Naravno da postoji,to su ti vezbe kordinacije pokreta i o tome moze da se napise nekoliko knjiga jer je jako kompleksno,pocev od metoda treninga,preko periodizacije treninga,pa do tehnike izvodjenja i ostalih finesa vezanih za to. Ono sto je neka osnova su ti razne vrste skipova,trcanja...na malom prostoru,preko prepona,preko merdevinica...ovako nesto...  http://youtu.be/B_bbBglPGHA 

E sad,ja ti ne mogu reci koliko serija da radis,kako da napravise periodizaciju treninga za sebe,itd.,prvo jer bi morao da te testiram,a drugo jer nisam dovoljno strucan za to,ipak nisam trener vec samo neko ko je to radio kao fudbaler takmicar,pa ti mogu preneti svoja iskustva i misljenja... 

Ja radim 12 razlicitih vrsta prelaza preko merdevina (12 razlicitih nacina,tj. skipova,trcanja i ostalo...) a svako radim 2 puta za redom to mi dodje kao jedna serija,broj serija zavisi od toga da li mi je kordinacija zagrevanje,ili je deo treninga (tad radim recimo skip preko merdevinica sa sprintevima...) ili nesto sasvim trece...Pord ovoga imas i nekoliko nacina trcanja,skakanja...uz stepenice,pa onda imas kordinaciju sa loptom...i jos nekoliko razlicitih nacina rada na kordinaciji,recimo rad na okretnosti itd...ima toga bas dosta.

Sačuvana
Borisman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13081 poslato: Jun 17, 2012, 12:18:25 posle podne »

Jedno pitanje. Stefane kolko pratim forum mislim da si ti fudbaler, jel tako ? Zanima me jel znas neke dobre vezbe da poboljsam rad nogu, tj njihovu brzinu reagovanja na malom prostoru? postoji li neki program za tako nesto  ???
Sačuvana
Even if you fall on your face, you're still moving forward
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13080 poslato: Jun 16, 2012, 04:42:57 posle podne »

Kako spremate meso ? Ja sam do sad jeo samo bareno, i vec mi se smucilo, pa mi je palo na pamet da uzmem foliju i stavim u tiganj i onda na foliju meso i da se przi bez ulja, i grill mi je pao na pamet samo mislim da nije zdravo da jedem svaki dan grillovanu piletinu, sta vi mislite ? Kada przim u tiganju koje ulje da koristim ? Ja sam mislio maslinovo... Koje zacine mogu da koristim ?
Svako ulje kad je przenje u pitanju je smece...ali nece ti nista biti ako jednom nedeljno pojedes koju przenu sniclu.Rostilj je ok,samo gledaj da ti ne dosadi,menjaj u krug svaki dan razlicito,a imas i dinstanje kao varijantu spremanja...
So
Biber
Vegeta
Origano
Sačuvana
Coleman1
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13079 poslato: Jun 16, 2012, 02:00:47 posle podne »

Kako spremate meso ? Ja sam do sad jeo samo bareno, i vec mi se smucilo, pa mi je palo na pamet da uzmem foliju i stavim u tiganj i onda na foliju meso i da se przi bez ulja, i grill mi je pao na pamet samo mislim da nije zdravo da jedem svaki dan grillovanu piletinu, sta vi mislite ? Kada przim u tiganju koje ulje da koristim ? Ja sam mislio maslinovo... Koje zacine mogu da koristim ?
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13078 poslato: Jun 15, 2012, 08:07:50 posle podne »

Dugari i ja u Solunu pre par godina ulazimo u radnju da kupimo nesto da jedemo,i jeda klipan od drugara nadje da se pravi pametan,kao narucuje on na Srpskom,a ustvari seljober psuje tom coveku sve redom,covek cuti i gleda ga,kad je ovaj prekinuo sa psovkama covek ga pita:" Jesi zavrsio"?! :D Mi popadali,a taj klipan od sramote ode iz radnje u bus,zezali smo ga naredna 2 dana. :D
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #13077 poslato: Jun 15, 2012, 06:34:09 posle podne »

Vrlo cesto stranci koji dodju razumeju jezik, al se prave ludi (sto je odlicna stvar). Uglavnom se salju ljudi koji imaju iskustva sa tom drzavom ili barem regionom.

Inace to za prostakluke pred strancima je standardno.

Kupili hindusi neku nasu firmu i sad dosla delegacija da snimi stanje, idu tako njih 3-4 i nasih 5-6. Hindusi malo, malo pa vicu kako mi mnogo dobro zivimo, kako se razbacujemo i sl. Od nasih samo 2 pricaju engleski, ovi ostali idu sa njima i psuju hindusima sve po spisku konstantno.
Ulazi hindus u prodavnicu i kupuje 1 jabuku, a covek ispred njega kupio par kg jabuka, odmah pocinje da prica kako mnogo trosimo, kako je proizvodnja u Indiji jeftinija, a ovi nasi godovo simultano krecu:
"#$%&^%#$@# ti idi u Indiju onda, koji si q#!%@ dolazio ovde, @#$%$^^#@$!!!"

Inace ta kupovina firme je propala...
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #13076 poslato: Jun 15, 2012, 06:04:31 posle podne »

Uglavnom, podelicu sa vama jedno nezaboravno iskustvo.
Bila neka kineska delegacija i sad neki likovi i neka zena obilaze pogon sa nekim nasim glavonjama.
Samo se cuje, lik koj vristi iz sveg glasa, Carli sine, a karao bi je, dobra je ova kineskinja.
A Carli, krijuci se iza nekih kutija, kaze, cuti budalo! Ona je prevodioc.
Gahahah.plakao sam  kao dete. . .
« Poslednja izmena: Jun 15, 2012, 06:38:19 posle podne od strane ФИКИ » Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13075 poslato: Jun 12, 2012, 11:17:34 pre podne »

:D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 18 upita.