TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 11:10:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: WHEY GOLD STANDARD + Kre -alkayn*AAEFX  (Pročitano 6209 puta)
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Maj 15, 2014, 10:11:02 posle podne »

Tenk ju veri mac  ;D

Javim se, ako me jos nesto bude zanimalo ^_^ :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #29 poslato: Maj 15, 2014, 06:24:17 posle podne »

Možeš napraviti pauzu nakon potrošene kutije. Pošto se dvoumiš izmeĂ°u kofeina i taurina, možeš uzeti proizvod koji sadrži oba sastojka. :)

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-performansi/Stimulanti-na-bazi-kofeina-i-taurina/BI332-Power-Force.html
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Maj 14, 2014, 12:25:37 pre podne »

Da li se mora da napravi pauza od Krealkayn -a ( mesec dana do dva meseca, ) kao i od kreatina ( monohidrata )?

I da, odlucio sam se za Krealkayn + WHEY, nisam bas siguran da li ubacim jedan od ova 3 proizvoda koja cu dole navesti, dok budem na Krealkayn -u i Whey - u... a druga opcija koja sam kontao ( ako se mora praviti pauza od Krealkayn -a ) da onda uzmem jedan od ova 3  proizvoda posle Krealkayn -a? I da pitam, da li moze da se 1 od ova 3 koristi i tokom uzimanja Krealkayn -a?

Caffeine - http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-performansi/Stimulanti-na-bazi-kofeina-i-taurina/PL1189-Caffeine.html
Taurine - http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-performansi/Stimulanti-na-bazi-kofeina-i-taurina/SN962-Taurine.html
Tyrosine - http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-performansi/Ostalo/SN112-Tyrosine.html

Sta bi mi ti preporucio? Kad bi uzimao nesto od ovog, ja bi onda nekako vise bio za "Caffein ili Taurin"
« Poslednja izmena: Maj 14, 2014, 12:38:33 pre podne od strane MB » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #27 poslato: Maj 11, 2014, 01:26:23 posle podne »

Omega 3 uzimaj uz obroke, nekoliko grama (kapsula) dnevno. Nemaš tu neko striktno doziranje - niti ćeš se predozirati, niti je nešto štetno. Na primer, možeš po jednu kapsulu uz svaki obrok. Pogledaj naš izbor ovih masti na ovom linku.
http://www.pansport.rs/Esencijalne-masne-kiseline.html

Citat
da li bi bila dobra opcija sto se WHEY -a tice, da unesem jednu mjericu odmah nakon treninga ( sa tegovima ) i onda nakon pola sata jos jednu mjericu? Il je to nepotrebno, hmmm ?

Nema potrebe za tom drugom dozom. Kad stigneš sa treninga, odmah spremaj obrok i jedi.

Citat
Sve vise sto citam o "NoReaktorima" sve vise mi paznju privlace... i koliko sam skontao, NoReaktor bas prosiruje vene ( tokom uzimanja ) sta ce biti kada prestanem? 

To je samo privremeni efekat, koji traje možda sat-dva, a ne konstantan. Zato se ništa neće desiti kad prestaneš sa korišćenjem. To je taj efekat "pumpe", jedan deo priče zbog kojeg se ovi preparati i uzimaju.

Ja bih uzeo kombinaciju whey + NO, ali onda ispada da je sav ovaj trud objašnjvanja KreAlkalyna bačen niz vodu. :D :D
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Maj 11, 2014, 12:07:56 posle podne »

Da, upravu si druze :) al kontam da bi imao bolje rezultate kad bi dnevno unosioi 1500mg pre treninga i 1500mg posle treninga, nego 750mg pa opet 750mg, al ae, mozda se i zavaravam.

=======================================

Da li bi mogao samo da odgovoris na pitanje sa prosle stranice, sto sam postavio u vezi "ribljeg ulja" ili ti "omega 3" evo kopiracu ga ponovo ovde:

"Citam sad po netu, nisam znao da je "riblje ulje" toliko dobro, kojih ribljih ulja sve ima? Jel najbolje uzimati "omega 3" il ih ima jos vise? Navedi mi koja je najbolja opcija i kada uzimati to riblje ulje ili ti omega tri, ujutru, popodne, pre spavanja? Pre trcanja ili posle jutarnjeg trcanja? Pre treninga ( sa tegovima ) ili posle treninga ( sa tegovima )? Iiiii koliko puta dnevno da uzimam?
Sad dok sam citao, nisam mogao da verujem, da je to riblje ulje ili ti omega 3 toliko dobro, pa cak i za gubljenje masti, pre nego sto sam procitao sad o tom riblju ulju/omega 3, kontao sam, ULJE = pa to ce samo da deblja bez veze i da nabacuje masti, medjutim, izgleda da sam grdno pogresio, jel to istina? Da li da ubacim onda to neko riblje ulje i koje tacno? Posto se ne razumem oko ovog ribljeg ulja, pa zato pitam i da li da kupim u apoteci ( ako ga ima ) ili u PanSportu i itd...?"

Sto se ishrane tice, imas gore iznad poruku, prva poruka na ovoj stranici, kad sam Miletic Dusanu odgovarao, u kojem periodu unosim hranu sad dok sam na definciji... ishrana mi se najvise svodi na jaja, sir, pilece meso ( il neko drugo ), tunu ubacim, ma da sam sad vise poceo da konzumiram sardine, krompir, riza, razno povrce, takodje i voce ( al samo preko dana unosim povrce ) i da, preko dana gledam da unosem dovoljan broj ugljenih hidrata i kalorija ( al ne preteran ) takodje malo masti, a na proteine nikad ne pazim, sto ih vise unesem to je bolje, dok vec navece kada dodjem sa treninga, tad nikako ne zelim da unosem ugljenih hidrata, masti, kalorija, al naravno unesem ih, al veoma malen broj, a sto se proteina tice, tad idem na to, da sto vise proteina kroz ishranu unesem ( sa d kad budem pojacao to i sa WHEY -om, mislim da ce jos bolje biti )... Vecernja hrana posle treninga ( sa tegovima ) inace se svodi na sir ( na 100g --- > 0,5 masti /  12 proteina / 2g ugljenog hidrata / 61 kalorija ) pojedem ga inace od 300g do 500g... uz to ubacim kombinaciju kuvana jaja il meso neko, povrce, uglavnom trudim se da bas sto kvalitetniju hranu unesem... Student sam, pa to malo zna ponekad da se okrene :D nemas vremena, ucenje i slicno, inace i pare znaju ponekad da te ogranice, pa ne mozes bas svasta ponekad da jedes, al skontam ja uvek nesto koliko toliko dobro.

I zanima me, da li bi bila dobra opcija sto se WHEY -a tice, da unesem jednu mjericu odmah nakon treninga ( sa tegovima ) i onda nakon pola sata jos jednu mjericu? Il je to nepotrebno, hmmm ?

Da minimiziram, ono sto zelim, jeste, da mi vene bas dodju do izrazaja i da povecam koliko god mogu misicnu masu tokom ove moje definicije ( i da, naravno uvek znam da je ISHRANA na prvom mjestu, ali hocu sad da ubacim i neke suplemente, dosao sam do nekih para, pa zbog toga najvise hocu, da utrosim u nesto, sto ja volim i u moj cilj da ulozim i zelim da ga nenormalno je*eno ostvarim, motivacija mi je do  maksimumu ) pogotovo na bicepsu ramenima ( i na celu, ona vena serulja da mi dodje do izrazaja XDD hahaha salim se :D :D :D ) salu na stranu, i naravno da sredim trbusnjake do maksimuma sto mogu za ovo ljeto, a do sledeceg ljeta ce oni ( trbusnjaci ) ako Bog da srece i zdravlja, da izgledaju najsavrsenije sto mogu...   Sve vise sto citam o "NoReaktorima" sve vise mi paznju privlace... i koliko sam skontao, NoReaktor bas prosiruje vene ( tokom uzimanja ) sta ce biti kada prestanem?  

Reci mi sad, koja bi bila bolja opcija ---> NoReaktor + Whey   il    Krealkayn + Whey    il    Krealkayn + Kofein + Whey ?  Ne mogu ponuditi jos opcija, tipa NoReaktor+Krealkayn+Whey, jer pare nedaju :( ali nema veze, ti ( a i ostali clanovi koji citaju ovu temu, neka mi navedu, ako su bili korisnici ovog i slicno... ) meni navedi sve moguce opcije, ako ti ne bude tesko barem 3-4-5 ^_^ opcija, pa cu ja skontati sta i kako...   I naravno, dok budes naovodio opcije, navedi mi jednu od najboljih mogucih opcija ( i da jos jednom napomenem, na definiciji sam, zelim vene da dodju do izrazaja i da sredim trbusnjake i naravno sa tim da povecam koliko god mogu misicnu masu ) da bi sredio ovo sto zelim, jer imam nenormalnu ogromnu zelju da ovo sredim i ostvarim :)

« Poslednja izmena: Maj 11, 2014, 12:29:17 posle podne od strane MB » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #25 poslato: Maj 11, 2014, 09:50:29 pre podne »

Lb = libra. 5 libri = 2.3 kg.

Merna jedinica. :)

Mislim da se mnogo komplikuje oko ove jednostavne kombinacije kreatina i proteina, i da ćeš, što dublje odmiče ova priča, biti sve više zbunjen.
Na kraju ideš toliko daleko da razmišljaš u miligramima, a to zaista neće napraviti nikakvu razliku. Bukvalno se sve svede na 1-2 dozera wheya dnevno i 2 kapsule KreAlkalyna, a mi ovde trošimo i drugu stranu teme na priču o tome. :D
Nadam se da sa tolikom pažnjom pristupaš i priči o ishrani jer, ako nije tako, sva ova diskusija o dozama kreatina nema svrhe. :) Ishrana je osnova, ovo su samo dodaci, tj. finese.

Evo, na kraju opet da ti dam konačnu preporuku:

1 kapsula KreAlkalyna pre treninga i 1 kapsula odmah nakon treninga.
1 dozer wheya posle treninga (zajedno sa KA), a drugi dozer bilo kada u toku dana ako ima potrebe za njim.

Sada predlažem da preĂ°emo na priču o ishrani. Da vidimo kako izgleda tvoj plan i kakve korekcije su potrebne. :)

Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Maj 11, 2014, 12:33:06 pre podne »

Znaci kofein preko tih kapsula, pa da izaberem... hmmm, navedi ti neki?

Zasto da povecavam dozu "Krealkay -na"? pa Robert mi gore sledece rekao:

Eo quotovat cu Robertovu poruku
Ako posle nekog perioda ne osetiš ikakav efekat, onda možeš povećati ukupan unos na 3-4 kapsule po danu.

Znaci ako sam ga dobro razumeo, mislio je da, ako nekon nekog perioda konzumacije obicnog Krealkay -na 1 kapsula ( 750mg ) pre treninga i 1 kapsula ( 750mg ) posle, da onda povecam, na 3-4, sto znaci, 2 pre treninga ( sa tegovima ) 2 posle... Pa se ja sad nenormalno omisljam oko ovog obicnog Krealkay -na i KrealkaynPro jer preko obicnog Krealkay -na cu uneti ( 90g kreatina, al manja je konzumacija, 750mg, sto znaci dnevni unos bi mi bio 1500mg ), a dok bi preko ovog KrealkaynPro ( uneo 72g kreatina, al je veca konzumacija po kapsuli, 1200mg, pa bi mi dnevni unos bio 2400mg )

Druze da se ne ponavljam, procitaj moju zadnju poruku u vezi pitanja za Krealkay -na, pa ces videti sta mi nije jasno i zasto i sta pitam i slicno... Pa ako mozes, daj mi i ti neki adekvatan odgovor, hvala  8)

Jos jedno dodatno pitanje, nije mi jasno ovo, naisao sam na ovo, gde pise:

- "100% Whey Protein Gold Standard 2,3 kg" cena 134,10KM

i na ovo

- Kao neka akcija, "Optimum Gold 5LB + Creatin 200g" cena 134,90KM ( ovde dobijes 1 kreatin fakticki za dzabe, u cemu je sad caka? )

Ne kontam sta znaci ovo " 5LB " ?

« Poslednja izmena: Maj 11, 2014, 02:35:21 pre podne od strane MB » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Maj 10, 2014, 09:36:53 pre podne »

Za kofein su ti najefikasnije kapsule koje imaš u ponudi Pansporta. Što se kre-alkalyna tiče,zašto hoćeš da dupliraš preporučenu dozu?
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Maj 10, 2014, 02:48:14 pre podne »

Ma ne pitaj :D evo smejem se :D nisam skontao kako :D zablokirao mozak, dzabe :D

Sto se tice kofeina, da li, da ga uzimam preko sta ja znam, zelenog caja pre treninga ili nekih kapsula/praska/kafe/kapucina :D haha i itd... :D? Navedi mi par solucija...

Nemam sad pojma koji da uzmem i da li bi mi bila bolja opcija Krealkayn il KrealkaynPro ?

Sta sad izabrati i uzeti :D ?

- Da li je dovoljno unositi obicnog Krealkayn -a,  2x po 750mg - znaci ovako bi dvevni unos bio na 1500mg ( gore si naveo ako ne osetim nikakvu promenu dok sa ovim obicnim Krealkayn -om unosim ( 750mg pre treninga, pa onda posle treinga ) da povecam onda kapsule 2 pre treninga, 2 kapsule posle treninga, sto znaci onda bi isao 1500mg pre treninga i 1500mg posle, sto iznosi 3000mg dnevno...

- Il ovaj "KrealkaynPro", jer sa njim bi unosio 2x po 1200mg? I dostigao bi onda dvevni unos od 2400mg ( da nije mozda ovaj od 1200mg previse, ako nije, reci mi da znam ), ne razumem se, pa zato pitam...

* Kad sagledam nekako, rekao si mi ako ne osetim nikakav pomak/promenu tokom unosa obicnog Krealkayn -a za 1 dan 1500mg, da onda povecm ove od 750mg na dve kapsule pre treninga ( to bi bilo 1500mg ) i 2 posle, znaci isao bi na dvevni unos od 3000mg i isao bi na 1500mg pre treninga, sto znaci ovde uopste nije vazno tj. nece mi nista biti ako mi unos pre treninga bude 1500mg i ako mi dnevni unos bude na 3000mg...

Jer kontam, kad bi ove KrealkaynPro uzimao 2 kapsule pre treninga ( to bi bilo 2400mg pre trenigna ) i 2 kapsule posle treninga, to bi dostiglo na 4800mg... pa kontam da bi ova opcija bila preterano mnogo?

Ovo me najvise buni, zato sto kroz obican "Krealkayn" unesem 90g kreatina ( po kutiji ), a kroz KrealkaynPro ( po kutiji ) unesem 60g kreatina, hmmm, a obicni Krealkayn ( jedna kapsula 750mg ), a KrealkaynPro ( jedna kapsula 1200mg )... sta, kako, gde, kuda, ovo, ono... izvinite sto ovoliko pitam, al volim sve tacno u detalje da ispisem i pitam sto me zanima, jer volim da se edukujem i da znam sto vise, unapred hvala na odgovorima.

« Poslednja izmena: Maj 10, 2014, 02:52:00 pre podne od strane MB » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #21 poslato: Maj 09, 2014, 09:56:51 posle podne »

Citat
Kako ti to racunas Cheesy? Posto ne vidim nigde kolicinu, koliko se u jednoj kapsuli Krealkayn -a ( tog navodnog kreatina ) sastoji? Sad sam se zbunio, rekao si da se u obicnom Krealkayn -u ( 120 kapsula ) po tvom,  nalazi ( 90g kreatina ) a taj Krealkayn u jednoj kapsuli ima 750mg, a u ovom KrealkaynPro ( 60 kapsula ) po tvom, nalazi se ( 72g kreatina ) a taj KrealkayPro u jednoj kapsuli ima 1200mg

Sve si sam postavio, ali kako na kraju ne umeš da izračunaš? :)

120 kap x 0.75 g = 90 g kreatina
60 kap x 1.2 g = 72 g kreatina
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Maj 09, 2014, 09:28:25 posle podne »

Nije, reč je o 1.200 mg čistog kreatina po kapsuli, bez "čajeva". :)
Što se tiče obično KreAlkalyna, počni sa 1+1 kapsula i prati stanje. Ako posle nekog perioda ne osetiš ikakav efekat, onda možeš povećati ukupan unos na 3-4 kapsule po danu.

Ako se dvoumiš, izračunaj koliko grama kreatina ima kutija običnog KreAlkalyna, a koliko PRO verzija, pa odlučiš (kofein ionako možeš sam da dodaš ako želiš).  KreAlkalyn pakovanje od 120 kapsula ima ukupno 90 g kreatina, dok KreAlkalyn PRO ima 72 g kreatina. Ostaje ti još da im uporediš i cene, pa ćeš lako doneti odluku. :) Za svaki proizvod postavljaj sličnu računicu, mnogo će ti olakšati izbor.

Kako ti to racunas :D? Posto ne vidim nigde kolicinu, koliko se u jednoj kapsuli Krealkayn -a ( tog navodnog kreatina ) sastoji? Sad sam se zbunio, rekao si da se u obicnom Krealkayn -u ( 120 kapsula ) po tvom,  nalazi ( 90g kreatina ) a taj Krealkayn u jednoj kapsuli ima 750mg, a u ovom KrealkaynPro ( 60 kapsula ) po tvom, nalazi se ( 72g kreatina ) a taj KrealkayPro u jednoj kapsuli ima 1200mg

Sto se tice kofeina, da ga uzimam preko sta ja znam, zelenog caja pre treninga ili nekih kapsula/praska/kafe/kapucina :D haha i itd... :D?

Nemam sad pojma koji da uzmem i da li bi mi bila bolja opcija Krealkayn il KrealkaynPro?

- Da li bi mi bilo dovoljno uneseno Krealkayn -a, kad bi uzeo obican Krealkayn sa ( 750mg ) 2x dnevno, jednom pre treninga, pa onda posle?

- Il, da li bi mi onda bila bolja opcija da uzmem ovaj KrealkaynPro, jer kao sto ti kazes, tu jednom dozom unesem odmah 1200mg, sto znaci dve doze bi bile 2400mg...

Sta sad izabrati i uzeti :D ? Da li je dovoljno unositi 2x po 750mg il 2x po 1200mg ( da nije mozda ovaj od 1200mg previse ) jer bi onda dostigao dnevni unos na 2400mg Krealkay -na, ne razumem se, pa zato pitam...

S prednje strane kutije može da piše šta god hoće, kakva god reklama, ali relevatno je ono što stoji sa zadnje strane, tj. tabela sa sastavom. :)

Hoces reci, da onaj papir sto bude nalepljen i sto na njemu pise ne mora uvek sve tacno da bude, tacno je ono sto je na kutiji? Aaaaaa pa da, ta tabela, po njoj uvek i gledam sastojke :)

Ovo sam mislio: 10eura je malo para. Ali ako neki whey kosta 10eura a drugi 20eura onda je u toj prici tih dodatnih 10e mnogo vise :) Malo sam iskarikirao al nadam se da kapiras poentu...

Skontao sam, npr. plava kesa kosta 10e, e sad crvena kesa iste kilaze i isto sve u bocu, kosta 20e, pa je razlika u 10e i to je bez veze, jer je to onda bacenih 10e, ako si na to mislio :D
« Poslednja izmena: Maj 09, 2014, 09:32:00 posle podne od strane MB » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #19 poslato: Maj 09, 2014, 07:40:14 posle podne »

S prednje strane kutije može da piše šta god hoće, kakva god reklama, ali relevatno je ono što stoji sa zadnje strane, tj. tabela sa sastavom. :)
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #18 poslato: Maj 09, 2014, 07:28:21 posle podne »

Hmmm, znaci zablokirao mi mozak, sta si mislio sa "ako je ona 20% cene onda je to druga prica" ?

Ovo sam mislio: 10eura je malo para. Ali ako neki whey kosta 10eura a drugi 20eura onda je u toj prici tih dodatnih 10e mnogo vise :) Malo sam iskarikirao al nadam se da kapiras poentu...

Citat
A da to nije slucajno povecana doza "mg" u ovim kapsualama KrealkaynPro zbog ovih dodatnih cajeva, il sam se sa provalio?

Što se tiče obično KreAlkalyna, počni sa 1+1 kapsula i prati stanje. Ako posle nekog perioda ne osetiš ikakav efekat, onda možeš povećati ukupan unos na 3-4 kapsule po danu.

Ako se dvoumiš, izračunaj koliko grama kreatina ima kutija običnog KreAlkalyna, a koliko PRO verzija, pa odlučiš (kofein ionako možeš sam da dodaš ako želiš).  KreAlkalyn pakovanje od 120 kapsula ima ukupno 90 g kreatina, dok KreAlkalyn PRO ima 72 g kreatina. Ostaje ti još da im uporediš i cene, pa ćeš lako doneti odluku. :) Za svaki proizvod postavljaj sličnu računicu, mnogo će ti olakšati izbor.
AMIN! :D
« Poslednja izmena: Maj 09, 2014, 07:30:07 posle podne od strane djoleeeee » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #17 poslato: Maj 09, 2014, 07:20:34 posle podne »

Citat
A da to nije slucajno povecana doza "mg" u ovim kapsualama KrealkaynPro zbog ovih dodatnih cajeva, il sam se sa provalio?

Ako se dvoumiš, izračunaj koliko grama kreatina ima kutija običnog KreAlkalyna, a koliko PRO verzija, pa odlučiš (kofein ionako možeš sam da dodaš ako želiš).  KreAlkalyn pakovanje od 120 kapsula ima ukupno 90 g kreatina, dok KreAlkalyn PRO ima 72 g kreatina. Ostaje ti još da im uporediš i cene, pa ćeš lako doneti odluku. :) Za svaki proizvod postavljaj sličnu računicu, mnogo će ti olakšati izbor.
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Maj 09, 2014, 07:05:09 posle podne »

@ Miletić Dušan

Ako mislis na jelo posle trcanja, da, imam OK hranu, trudim se da sto bolju hranu unesem posle trcanja, da unesem proteina i kalorija i ugljenih hidrata ( ne toliko preterano ) izbegavam masti, jer posle imam jos 1-2 pa cak i 3 obroka ( 1 iz razloga, ako slucajno ne stignem il nemam vremena ) al to se retko desava, sto znaci 1 obrok odmah nakon trcanja, 2gi je u toku dana, a 3ci je sat ipo pred trening i onda posle vecernjeg treninga jos 1 kvalitetan obrok.... Inace mi se dan svodi na minimalno 3 obroka, a idem i na 4 - 5 :)

OBROCI u danima kad trcim

Kad stignem sve kako treba, imam vremena i nisam zauzet, to izgleda ovako:
1 obrok - pre trcanja
2 obrok - posle trcanja
3 obrok - u toku dana
4 obrok - sat ipo pre vecernjeg treninga ( sa tegovima )
5 obrok - posle vecernjeg treninga ( sa tegovima )

Kad ne stignem, to izgleda ovako:
1 obrok - pre trcanja
2 obrok - posle trcanja
3 obrok - sat ipo pre treninga ( sa tegovima )
4 obrok - posle vecernjeg treninga ( sa tegovima )

OBROCI u danima kad NeTrcim

Ako ustanem ujutru:
1 obrok - 10/11h :D HAHAH bas mi je dobro jutro :D
2 obrok - 13/14h
3 obrok - 15:30h/16h ( ponekad i ne jedem ovaj obrok, zato sto sam bukvalno sit, jer jedem dok osetim da sam sit, pa necu da jedem nazor kao dok sam masu radio )
4 obrok - 17:30h
5 obrok - 22:30h

Ako ne ustanem ujutru:
1 obrok - 12h/13h
2 obrok - 15:30h/16h ( ponekad i ne jedem ovaj obrok, zato sto sam bukvalno sit, jer jedem dok osetim da sam sit, pa necu da jedem nazor kao dok sam masu radio )
3 obrok - 17:30h
4 obrok - 22:30h
« Poslednja izmena: Maj 09, 2014, 07:30:38 posle podne od strane MB » Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 18 upita.