TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399864 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 11:13:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Glutabolic???  (Pročitano 6716 puta)
Hunter55
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jun 09, 2014, 03:56:22 posle podne »

kao sto sam vec napomenuo za dorucak ovsene, a za rucak meso uglavnom, il piletina, junetina, divljac, a nekad i svinjetina, a za veceru ili to meso sto ostane od rucka, ili tunjevinu  ;D za uzinu uzmem voce neko ili bademe i orase...

pa da, hteo bih da dobijem maalo na misicima, pa me zanimalo sta bi mi najbolje bilo, al samo misic da dobijem necu ni gram sala  ;D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #11 poslato: Jun 09, 2014, 03:44:20 posle podne »

s obzirom na to da želiš više mišića kao što kažeš, koliko proteina unosiš dnevno?

jer po ovome što si napisao proteina nigde :)    kako ti izgleda jedan tipičan dan što se klope tiče, nisam tu stekla neki utisak kako se hraniš?

definitivno od suplemenata protein, ako ga već toliko malo unosiš.... glutamin bi ti prijao za oporavak, ali glutabolic tu nije ništa specijalan ako mene pitaš... možeš bilo koji čist glutamin, kao i BCAA ako si u finansijskoj mogućnosti...

definitivno za početak to, kao i nešto od osnovnih stvari- tipa vitamini, minerali, omega 3 riblje ulje...
Sačuvana
Hunter55
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 09, 2014, 03:34:02 posle podne »

???  ::)  ::)  ::)
Sačuvana
Hunter55
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 06, 2014, 11:52:03 pre podne »

da li mi mozete preporuciti neki drugi preparat slican ovome po karakteristikama (podstice razvoj misicne mase i sagoreva masno tkivo)  ::)

Koliko imaš godina i koliko dugo treniraš? Želiš da smršaš ili nabaciš masu? Možeš li ukratko opisati kako trenutno izgleda tvoja ishrana?

Nakon tih odgovora znaćemo bolje šta bi ti najbolje odgovaralo. :)

treniram fudbal vec 5 godina, u teretanu idem 3 meseca (u poslednje vreme 3x inseniti i 2x nedeljno teretana)... visok sam 185 a imam 84 kile... izdefinisan sam solidno, ali bih jos to da popravim malo, al bih i da dobijem malo misica... zato mi se Glutabolic ucinio najprimamljiviji po karakteristikama koje pisu... sto se tice ishrane pazim sta jedem, ne jedem hleb (jedem tonus), sokove ne pijem uopste, ne jedem masno, dorucak mleko ovsene banana i med, a slatko tu i tamo nekad pojedem :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #8 poslato: Jun 06, 2014, 11:23:41 pre podne »

da li mi mozete preporuciti neki drugi preparat slican ovome po karakteristikama (podstice razvoj misicne mase i sagoreva masno tkivo)  ::)

Koliko imaš godina i koliko dugo treniraš? Želiš da smršaš ili nabaciš masu? Možeš li ukratko opisati kako trenutno izgleda tvoja ishrana?

Nakon tih odgovora znaćemo bolje šta bi ti najbolje odgovaralo. :)
Sačuvana
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 06, 2014, 11:08:16 pre podne »

Ostaviću kolegama da ti preporuče neki drugi suplement...a čim bude mi ćemo javiti, za sada nemamo tačnu informaciju od proizvoĂ°ača
Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #6 poslato: Jun 06, 2014, 10:30:16 pre podne »

da li mi mozete preporuciti neki drugi preparat slican ovome po karakteristikama (podstice razvoj misicne mase i sagoreva masno tkivo)  ::)

To je samo reklama.
Sačuvana
Hunter55
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 06, 2014, 09:36:39 pre podne »

kada bih od prilike trebalo da dodje ?
Sačuvana
PANSPORT UREDNIK
Gost
« Odgovor #4 poslato: Jun 06, 2014, 08:56:26 pre podne »

Nažalost, trenutno na stanju nemamo ovaj suplement.
Obavestićemo vas kada stignu nove količine iz uvoza.
Sačuvana
Hunter55
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 05, 2014, 08:25:43 posle podne »

Dok sam citao karakteristike ucinio mi se vrlo zanimljiv  :o Podstice razvoj misicne mase i sagoreva masno tkivo  ;D
malo me je zbunilo to sto ga nema nigde, pa sam se malo i uplasio da nije mozda povucen iz prodaje il ko zna sta  ???
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Jun 05, 2014, 08:20:44 posle podne »

Pozdrav i tebi! Dobro došao na naš forum. :)

Glutabolic je glutaminski kompleks, odnosno skup više vrsta glutamina. Ako ti je cilj nešto bolji oporavak i jačanje imuniteta, dobro će ti doći takav proizvod. Kao i druge glutaminske proizvode, možeš ga uzimati više puta dnevno.

Videću da li ga negde imamo na stanju ili kad će ga opet biti, pa ti javljam. :)
Sačuvana
Hunter55
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 05, 2014, 08:09:47 posle podne »

Pozdrav drustvo  ;D

zanima me da li ima neko iskustva sa ovim preparatom i kakve je dao rezultate? Pio bih da posle treninga, ali problem je sto ne mogu nigde da ga nadjem, u NS ga nema ni u jednoj prodavnici, da li mi neko zna reci sta je problem, da li se ne proizvodi vise ili sta  >:(
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.095 sekundi sa 18 upita.