TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:32:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Neravnomerno razvijene grudi ili nešto drugo?  (Pročitano 4735 puta)
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 20, 2014, 03:15:53 posle podne »

I ja sam razmišljao o skoliozi, ništa, najlakše mi je da odem kod lekara opšte prakse po uput, oni će najbolje znati, samo ako je skolioza, nadam se da se može ispraviti!
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #7 poslato: Jul 20, 2014, 12:56:21 posle podne »

Vidi,gledajuci sliku, hm, mozda gresim, ali mi se cini da imas neki deformitet kicme, koji moze da utice na oblik tvog grudnog misica a i grudnog kosa...cini mi se da je u pitanju skolioza...mozda kifo-skolioza...

Skolioza (kriva kicma) je deformitet kičmenog stuba, posmatrano otpozadi, koji se uglavnom javlja tokom rasta dece, a najviše u pubertetu (od 10. do 17. godine) i po završetku rasta ona se ponekad delimično stabilizuje. Usled naglog rasta neki ledjni mišici ostaju kraci sa jedne strane, a sa druge strane su duži, sto prouzrokuje da se kičma savija i krivi celom duzinom ledja, formirajući krivine u obliku slova S. Sto dovodi do telesne asimetrije...

Inace, savetujem da forsiras, najprostije receno, sve one vezbe u kojima svaka strana tela radi posebno...dakle, bucice, pek-dek masinu, sajle...prati svoj pokret i pravilnost izvodjenja vezbe u ogledalu, potrudi se da korigujes sve nedostatke...

Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 18, 2014, 05:06:43 posle podne »

Mislio sam na desnu stranu da ostavim težinu sa kojom inače radim, a na levoj nešto manju, čisto da bih imao koordinaciju pokreta.
Evo i slika da pogledate.
« Poslednja izmena: Jul 18, 2014, 05:28:35 posle podne od strane nenadzaga » Sačuvana
Nikola Najdanovic
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Personalni trener FISAF International

Fitness Portal
« Odgovor #5 poslato: Jul 18, 2014, 04:39:26 posle podne »

Kako mislis da  ce ta slabija desna strana podneti vecu tezinu od leve bolje razvijenije i jace??

Izvodjenje vezbi ti je lose! Moras imati vise koncentracije dok izvodis te pokrete i da mislis na ono sto radis.

Bucice da.
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 18, 2014, 04:02:34 posle podne »

Mogu da probam par meseci i to, da izbacim sipku iz programa, ali da li onda da stavljam veću težinu na desnu stranu?
Sačuvana
Nenad.LJ
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 18, 2014, 03:39:48 posle podne »

a da izbaci sipku i krene sve vezbe da radi s bucicama?

tako svaka strana gura za sebe
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 18, 2014, 06:28:21 pre podne »

Moguce je da ti je jedna strana razvijenija, ali u kojoj meri je to stvarno, to ne znamo. Pogotovo sto kazes da imas m.naslaga preko njih. Imam drugara koji ne vezba, ali je zbog prirode posla kojim se bavi jako razvio desni lats, da ga je doktor na sistematskom bas cudno gledao. A vidis i sam kod sportista, Nadal kakvu ima levu a kakvu desnu ruku. Isto je i kod kuglasa. Ja sam jednom pogledao snimak na YT da je lik zbog problema kao ti radio na smitu benc press jednom rukom,(radio je obe strane-pojedinacno,da me bolje razumes) pa je malo vise forsirao slabiju stranu dok se nisu izjednacile. Dace ti neko jos neki predlog sigurno.
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 18, 2014, 02:28:45 pre podne »

Pozdrav, pre svega da se prestavim, ja sam Nenad, imam 18 godina, treniram oko godinu dana u teretani.
Primetio sam da je levi grudni mišić razvijeniji od desnog, eh sadaa. Na grudima imam sala, ne puno, ali ima ga, da li može da bude do toga, ili su mi grudi stvarno nejednake? Inače sam levoruk, ako su stvarno nejednake, a nije zbog masti, molio bih za savet koje vežbe izbaciti, da li stavljati vece opterećenje na desnu stranu? Bilo šta što bi pomoglo, hvala unapred svima. Molim bez ismevanja, ovde sam da bi mi pomogli! :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 17 upita.