TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398295 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 01:20:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 41 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Fanatik  (Pročitano 122479 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #545 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:04:32 posle podne »

zoli zelim ti najbolju formu sto si imao do sada...pored marka i gorana verujem da ces je i ostvariti ako ne sad u smederevu onda na nekom takmicenju sledece godine

Hvala Vuksa.
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #544 poslato: Oktobar 08, 2009, 04:52:47 posle podne »

zoli zelim ti najbolju formu sto si imao do sada...pored marka i gorana verujem da ces je i ostvariti ako ne sad u smederevu onda na nekom takmicenju sledece godine
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #543 poslato: Oktobar 08, 2009, 04:08:12 posle podne »

Napredovao toliko da sam prebacio kategoriju,nisam slutio da ce bas tako dobro raditi  ;D
Ok..zadovoljan sam jer ispalo je ok...sada cu videti kako i sta dalje.Svakako posle drzavnog prvenstva (ako budem izasao) ide duza pauza da se sve odradi jos bolje.

:) :) a šta to radi? Dark side BB  ? :)

Recimo da je bio jedan mali test u saradnji sa Goranom Ilicem  ;D  da budem iskren jako je dobro ispao,mozda i suvise dobro pa sam prebacio kategoriju sto mi i nije bio cilj.
Ovom prilikom se i javno zahvaljujem Goranu Ilicu na svoj pomoci! Hvala puno Gorane!
A sada...uspeo sam uz savet Marka Dimitrijevica i njegov sistem rada zadnje nedelje da se poprilicno stesem bas za moju kategoriju pa cu najverovatnije izaci u Smederevo!
Veliko hvala Mare!
Nema na cemu,vidimo se u Smederevu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #542 poslato: Oktobar 08, 2009, 03:15:52 posle podne »

Ima vremena   ;)
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #541 poslato: Oktobar 08, 2009, 03:13:59 posle podne »

[/quote]
Recimo da je bio jedan mali test u saradnji sa Goranom Ilicem  ;D  da budem iskren jako je dobro ispao,mozda i suvise dobro pa sam prebacio kategoriju sto mi i nije bio cilj.
[/quote]

Pa svi su zadovoljni sa TESTOM :)
Otkriće ti Goranče još tajni ne se sekiraj  ;) ima da narasteš ko "DIGO" kvasac   ;D
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #540 poslato: Oktobar 08, 2009, 02:19:00 posle podne »

Napredovao toliko da sam prebacio kategoriju,nisam slutio da ce bas tako dobro raditi  ;D
Ok..zadovoljan sam jer ispalo je ok...sada cu videti kako i sta dalje.Svakako posle drzavnog prvenstva (ako budem izasao) ide duza pauza da se sve odradi jos bolje.

Ovom prilikom se i javno zahvaljujem Goranu Ilicu na svoj pomoci! Hvala puno Gorane!
A sada...uspeo sam uz savet Marka Dimitrijevica i njegov sistem rada zadnje nedelje da se poprilicno stesem bas za moju kategoriju pa cu najverovatnije izaci u Smederevo!
Veliko hvala Mare!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #539 poslato: Oktobar 05, 2009, 05:13:09 posle podne »

TAKO TREBA!sve najbolje i te noge da oshines sad punom parom :) batali i drzavno po meni..sledece nece pobeci nigde a ni bilo koje takmicenje!
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #538 poslato: Oktobar 05, 2009, 01:59:19 posle podne »

Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #537 poslato: Oktobar 05, 2009, 12:07:04 posle podne »

Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #536 poslato: Oktobar 05, 2009, 07:09:53 pre podne »

Bas mi je juce Goran Ilic pricao da si napredovao u masi sto iz ovih slika sad i vidim,svaka cas kolega samo gruvaj veliki pomak ;)
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #535 poslato: Oktobar 05, 2009, 07:00:35 pre podne »

Oo Bogami vidno veci nego na proslim takmicenjima :)
Sačuvana
two more...no matter what...!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #534 poslato: Oktobar 04, 2009, 11:25:20 posle podne »

tako i treba...I MOLIM TE to uradi...znaci batali mesec masa pa 2 meseca def..pa onda taman krenes masu pa odlucis neko takmicenje....upropastava to...a em onda nemozes normalno dijetu da zavrsis pa bude na pola...sto vise mase budes imao lakse ces klesati,poz i sve najbolje! po meni nisi ni trebao da se kleses posle ovih zadnjih slika nego da nastavis da tuces samo tako jer su bile vrh...realno da si ne isecen izasao pojeo bi ih sve  :D ;D

Da znas da ima istine oko jedenja jer imao sam veliku masu i bio OGROMAN! :)  Ali opuseno...sada znamo kako neke stvari rade za veselu nam buducnost koja dolazi hehe....
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #533 poslato: Oktobar 04, 2009, 10:38:52 posle podne »

tako i treba...I MOLIM TE to uradi...znaci batali mesec masa pa 2 meseca def..pa onda taman krenes masu pa odlucis neko takmicenje....upropastava to...a em onda nemozes normalno dijetu da zavrsis pa bude na pola...sto vise mase budes imao lakse ces klesati,poz i sve najbolje! po meni nisi ni trebao da se kleses posle ovih zadnjih slika nego da nastavis da tuces samo tako jer su bile vrh...realno da si ne isecen izasao pojeo bi ih sve  :D ;D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #532 poslato: Oktobar 04, 2009, 08:28:23 posle podne »

Nisam,ali dolazim u Smederevo.Vidim po slikama da dobijas na masi,naravno forma mora biti bolja to i sam znas.Kao sto ti je Nitro rekao,napravi pauzu od takmicenja i napravi plan za naredni period.

To mi i jeste plan.Ali ovoga puta bice onako kako treba ili necu ni izlaziti na takmicenja.
Hvala svima na podrsci.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #531 poslato: Oktobar 04, 2009, 08:24:46 posle podne »

Nisam,ali dolazim u Smederevo.Vidim po slikama da dobijas na masi,naravno forma mora biti bolja to i sam znas.Kao sto ti je Nitro rekao,napravi pauzu od takmicenja i napravi plan za naredni period.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 41 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 18 upita.