TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 11:31:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problem sa Vratom  (Pročitano 7553 puta)
Marko29
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Oktobar 22, 2014, 08:31:09 posle podne »

Evo veceras sam radio malo sklekova i opet se pomalko vraca to skljocanje u laktu.Ali ozbiljna je stvar to sto sve ovo izgleda dolazi od kicme evo vecaras sam osjetio kao struju u rukama povremeno a trnjenje imam povremeno u toku ova dva tri mjeseca.A evo i cjelokupnih simptoma koji potkrepljuju ovu moju tvrdnju.Imam skljocanje u grudima ovo sve sto mi se desava sa vratom i takodje mi se izmedju lopatica kad ih skupim cujem zvuk kako kad zgazis grancice li lisce i povremeno pukne u potiljku i vratu A kad udahnem duboko cujem nekio pokretanje u grudnom dijelu kod grudne kosti. :-\kad skupim lopatice vecaras su mi se i rotatori ramena poceli pobolijevati i sklojocati ukljucujuci i lakat i pucktenaje u potiljku jaceg inteziteta nego prije tako da je ovo nesto tipa okostavanja.To su svi simptomi Pedja oprosti sto ja ovako davim sa svom ovom pricom ali ovo okostavanje grudnog dijela kicime i ostali simptomi postali su neizdrzivi tako da omagaj ne znam vise sta bih radio bas od grudnog dijela kicme mi je to i laktovi moguce i sve to pa etoo pomagaj.
Sačuvana
Marko29
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Oktobar 22, 2014, 04:36:16 posle podne »

Skljocanje je pri opruzanju ruke znaci kad je neko vrijeme saviojena kad pisem ili radim nesto e onda kad je oruzim skljocne nekad a ponekad imam kao neko zatezanje u laktu pa je podignem u vazduh kao kad radim vjezbu za triceps i onda skljocne,Skljocanje u desnoj ruci je nekad na kostanom ispupcenju a neka na spoljnoj strani lakta dok je na lijevoj uvijek na spoljnoj strani lakta. ;) Pri sklekovima i stojecem bicepsu
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Oktobar 22, 2014, 09:41:20 pre podne »

istezanje za podlaktice
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 22, 2014, 09:34:30 pre podne »

istezanja za podlaktice
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Oktobar 22, 2014, 09:30:29 pre podne »

A simptomi su slicni barem koliko sam ja citao kao neki epikondilitis skracenje tetive ovo sto ti kazes pa me interesuje ima li lijeka tome tj hocu li se moci vratiti normalnim treninzima i hoce li to sklocanje prestati i koje vjezbe da radim da se te tetive vrate u neko normalno stanje ukoliko je to moguceza to i da li led ili neke gelove da upotrebljavam za lakat P.S Vrat mi je mnogo bolje od kako primjenjujem ove vjezbe medjutim eto sad ti laktovi Oprosti sto sam preopsiran ali eto sve tegobe da opisem da bi otprilike ti znaao sta je u pitanju.
da moglo bi biti neka vrsta epikondilitisa, tj skraćenost mišića podlaktice.... skraćeni mišići preskaču preko kosi pri savijanju lakta....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Oktobar 22, 2014, 09:26:23 pre podne »

pri kojim pokretima škljoca lakat?
pri kojim vežbama se javlja škljocanje?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Oktobar 22, 2014, 09:23:00 pre podne »

Istezanja na kraju treniga radim redovno narocito ramena i laktove njima posvecujem puno paznje pa skljocanje se javlja recimo kad radim sklekovie  onda stojeci biceps onda mi se desi kad hocu da istegnem ruku posto iosjecam zatezanje u njoj pa je opruzim ovako da je istegnem e onda jako pukne na desnoj i ponekad me posle toga skljoca zaboli http://img.webmd.com/dtmcms/live/webmd/consumer_assets/site_images/articles/health_tools/RA_exercises_slideshow/webmd_photo_of_trainer_stretching_elbow.jpg  lijeva isto skljoca ali ona najvise boli ujutru posto ustanem iz kreveta i onda istegnem laktove i oni jako puknu e onda se bol postepeno smanjuje strujanje i utrnulost nakon skljocanja ne osjecam a bol u latovima je u ovom predjelu http://www.reha.hr/cms/wp-content/uploads/golferski-lakat..-270x204.jpg  i u ovome http://www.ordinacija.hr/repository/images/_variations/5/0/50acad50ce4cff6b051d12602f9b579d_content_large.jpg u desnoj ruci mi se bol ponekad javlja i malo ispod lakta u podlakticnom dijelu dok na lijevoj ruci sam osjecao u bol malo iznad lakta u toku treninga i desna ruka mi skljoca u podlakticnom dijelu
nisam razumeo sasvim:
- da li je škljocanje sa unutrašnje strane lakta? (u predelu koštanog ispupčenja sa unutrašnje strane lakta?) ili pozadi lakta?
- da li je škljocanje pri savijanju ruke oko 90 stepeni?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Oktobar 22, 2014, 09:08:35 pre podne »

za vrat radi:
- vežbe koje si radio + istezanja koja si sada dobio

javi kako ide...
Sačuvana
Marko29
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 21, 2014, 01:29:14 posle podne »

Ovo kao za triceps radim a ova nisam do sad ali sad cu da pocnem.A ovo za lakat hocu li i tu istezanja samo da radim gelovi neki led i to:Hvala za ovo teraoiju za vrat sad cu da pocnem pa javljam kako je :D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Oktobar 21, 2014, 11:24:08 pre podne »

istezanja za vrat ne radiš na cimanje (kao i druga istezanja), nego sa zadržajem u položaju zatezanja...
povučeš glavu polako napred (brada ka grudima), kolko može dok ne osetiš da vrat zateže. u tom položaju ostaneš 1min, onada povučeš glavu napred 2-3cm, pa ponovov zdaržiš 1min... to ponoviš nekoliko puta....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 21, 2014, 11:14:14 pre podne »

istezanje za trapez i bočne mišiće vrata.... glava treba da je okrenuta prema suprotnom ramenu (ne onom koje se isteže), brada je na tom ramenu...
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2014, 11:16:21 pre podne od strane Ognjen Pedja Tutorov » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Oktobar 21, 2014, 11:07:17 pre podne »

istezanje za vrat, ovde povlačiš glavu blago u stranu (tj pod uglom), za razliku od prethodne, gde je glava u srednjoj liniji tela i povlačiš je prema napred...
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2014, 11:09:12 pre podne od strane Ognjen Pedja Tutorov » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Oktobar 21, 2014, 11:04:58 pre podne »

istezanje za vrat, treba da radiš posle vežbi koje radiš za vrat (glava je u srednjoj liniji tela i povlačiš je prema napred...)
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2014, 11:11:04 pre podne od strane Ognjen Pedja Tutorov » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 21, 2014, 10:29:39 pre podne »

da li radiš ova istezanja
Sačuvana
Marko29
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 20, 2014, 08:48:41 posle podne »

Evo danas sam radio ramena i stomak i podlaktice i primijetio sam da mi vrat najvise puca pri ovim vjezbama u potiljku i vrat kad skupim lopatice posle treninga najvise emi je pucao na ove vjezbe http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/f9/43/fef943d7707ecc8b634e033a34481066.jpg
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 17 upita.