| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #26 poslato: Novembar 17, 2014, 08:48:20 posle podne » |  | 

Ne mora neka ekstremna pauza dovoljno je da polako spustiš teg,treba ti pola sec da ga umiriš na grudima i gore bez nekog preterivanja u pauzama. Ja se danas malo glupirao na treningu i sa 100kg odradio pauzu 10sec   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nenad.LJ 
								Član     Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #25 poslato: Novembar 17, 2014, 06:35:55 posle podne » |  | 

to sa zadrskom ujedno je valjda i jedina validna kilaza koju dizemo
 na takmicenjima nema odbijanja i polovicnih pokreta
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Aziz Shavershian 
								Zainteresovan član      Van mreže 

Don't tell people your dreams, show them!

| 
								|  | « Odgovor #24 poslato: Novembar 17, 2014, 06:31:16 posle podne » |  | 

Ja nemam problema sa grudima ali ako kazete da je tako bolje sto da ne    Znaci spusti se sipka na grudi stane se 1-2 sec pa se podigne? to je to zar ne? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard. |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #23 poslato: Novembar 17, 2014, 10:58:33 pre podne » |  | 

Bolje je po grupama... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #22 poslato: Novembar 17, 2014, 10:54:34 pre podne » |  | 

Stavim za oko mesec dana. Krenuo sam sa treningom po grupama, pa da uporedim (ne)napredak...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #21 poslato: Novembar 17, 2014, 07:53:59 pre podne » |  | 

Suv si bubnjar, sad još da nastaviš da vežbaš, i da budeš u kal.suficitu, msm da ćeš biti mačka. Jaki treninzi, suficit i odmor. Ovo za benč da zadrškom potpisujem. Ja nemam problem sa grudima ali sam hteo da promenim nešto pa sam ga ubacio. Negativno ponavljanje mi traje 3 sekunde, i zadržim bućice dole oko 2 sekunde. Otkoštava!!! Stavi još slika Srðane...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #20 poslato: Novembar 17, 2014, 12:15:59 pre podne » |  | 

OK  Probao sam bio sa 40kg. Široki mogu bez problema 6 puta, a uski 9+10-i put uz pomoć...  Znači OK je i 6? Stalno mi je u glavi 8-12, pa prema tome "podešavam" težinu...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #19 poslato: Novembar 17, 2014, 12:09:46 pre podne » |  | 

Povecaj na 40kg pa broj nekih 6 pon da radiš u trecoj ili cetvrtoj seriji   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #18 poslato: Novembar 16, 2014, 11:52:14 posle podne » |  | 

167-8-9...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Pecha | 
								|  | « Odgovor #17 poslato: Novembar 16, 2014, 11:45:23 posle podne » |  | 

Zeljko hvala na sugestiji. Moracu da probam.
 Srki koliko si visok ?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Panta rei, panta res. |  |  | 
	| 
			| 

| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #16 poslato: Novembar 16, 2014, 11:42:50 posle podne » |  | 

Pa ne znam... :/ Konkretno sa moje 52 kile radim sa 35 kila; dišem pravilno, spustim da mi šipka dodirne bradavice, i sve laganim tempom 12-10 puta; kada koliko mogu...  Ne očekujem neke ekstra grudi, ali kontam da za godinu dana sve dodje na svoje mesto...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #15 poslato: Novembar 16, 2014, 11:35:13 posle podne » |  | 

OK, hvala. Radim tako od sada ako ima efekta...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #14 poslato: Novembar 16, 2014, 11:07:07 posle podne » |  | 

Misli na to da kad spustš teg na grudi naraviš pauzu jednu-dve sec pa tek onda da pogdigneš teg. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| srdjan82 | 
								|  | « Odgovor #13 poslato: Novembar 16, 2014, 10:52:48 posle podne » |  | 

Pa, valjda treniram jače...  Sada kada sam prešao na trening po grupama, u četvrtoj seriji neke vežbe nisam mogao ni 8 puta da odradim... Kontam da mi je naporan trening. I dalje ne kontam kakav je to benč... :/  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Pecha | 
								|  | « Odgovor #12 poslato: Novembar 16, 2014, 10:46:57 posle podne » |  | 

za grudi pauzirani benc svima preporucujem xDDD ne znam nikog kome su grudi slaba partija a stalno radi sa zadrskom
  Ozb ? Moram da probam. A sta ga to cini toliko boljim, ta stalna tenzija ili ?   Srki najprostije receno, treniraj jace!!! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Panta rei, panta res. |  |  | 
	|  |