TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:06:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Iskrenut zglob  (Pročitano 3562 puta)
rosh9
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2015, 02:15:57 posle podne »

Pozdrav
Pre oko 3-4 nedelje igrajuci kosarku iskrenuo sam levi skocni zglob (iskrenuo sam ga na unutra, spoljna strana zgloba je stradala). Zglob je otekao u roku od 10 minuta i poplaveo, pa sam ga cim sam se vratio kuci tretirao ledom i steznicima... Bol nije bio jak ali nisam mogao da hodam dan, dva, a nakon toga poceo sam da hodam i bol se postepeno smanjivao. Nakon par dana zglob mi je malo poplaveo, i to je proslo u roku od 2-3 dana. Od tada sve je krenulo na bolje, bol i otok su se smanjivali, ali mi se cini da je to stalo u jednom trenutku.

Od tada, pa evo vec 2-3 nedelje povremeno mi je zglob malo otecen, osecam bol pri trcanju i jakom skakanju, ponekad malo i pri hodanju. Kad se smirim cini mi se da otok splasne... Ne osecam nikakav bol tokom cucnjeva ili izdizanja na prste, prilikom ostalih vezbi za noge, ali za trcanje je vec druga prica... Evo vec polako krecem da se plasim posto vec dosta vremena ne vidim nikakav napredak, i pitam se moze li to ostaviti neke trajne posledice?! Sta treba da radim da sebi pomognem, i koliko dugacak period mogu da ocekujem do prestanka svih bolova i otoka ?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.097 sekundi sa 17 upita.