TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:25:41 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problemi sa levim zglobom kad radim bench.  (Pročitano 2043 puta)
zivlaks
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 11, 2015, 07:07:34 posle podne »

Pozdrav svima. Retko postavljam na ovaj forum, ali neko mi je rekao da vredi pokusati potraziti savet pa da probam  :) .

Pre jedno sest-sedam godina sam osetio bol prilikom bencha (radio sam sa oko 60 kila) i to samo u levoj ruci. Kupio sam bio bandaz i prestajao i pocinjao sa  treniranjem milion puta u tih nekoliko godina. U zadnjih 5-6 meseci sam krenuo da tako kazem "malo ozbiljnije" da se bavim ovim i pazim i na ishranu i treninzi su mi veoma konzistentni, a nisu bili godinama. Radim sa relativno malim tezinama (70-80kg) tako da to sigurno nije uzrok problema.

Trudio sam se da serije zagrevanja radim bez bandaza da ne bih imao totalno slab zglob i izazvao jos veci problem sebi jednog dana. Poslednji put kad sam radio bench tokom poslednje serije zagrevanja se javio bol u onoj milisekundi kada se vraca sipka na bench gde zglob nije kriv, ali je cela ruka malo pod uglom. Takodje imam iznad zgloba neko kao "kostano zadebljanje" koje je opipao fizijatar i rekao da to "nije nista", iako je mozda uzrok svih ovih problema. Slikao sam levu i desnu ruku u 3 ugla da bi ste videli razliku: tiny.cc/slike_ruke

Hvala vam ako ste dovde stigli i molim vas da ostavite bilo kakvu ideju koju imate koja bi mozda dovela do resenja problema.

-Stevan
« Poslednja izmena: Mart 11, 2015, 07:16:55 posle podne od strane zivlaks » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 17 upita.