TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:48:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u vratu i donjem dijelu ledja!! :/  (Pročitano 8013 puta)
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 10, 2015, 03:22:11 posle podne »

Mozda si neku vezbu nepravilno radio, mozda si se naglo cimnuo, mozda si priklestio neki nerv... najbolje ti osetis da li si spreman za trening ili ne jos uvek. Meni se jednom desilo prilikom zagrevanja za mrtvo da se povredim, priklestio sam neki nerv u donjim ledjima, malo iznad dupeta sa leve strane, jedva sam se kretao. Cim sam namazao crvenu konjsku mast laknulo mi je, ali neko vreme sam osecao blagi bol prilikom naglih pokreta, nekih vezbi itd..
Sačuvana
Mikura
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 10, 2015, 02:47:15 posle podne »

Pozdrav

Prekuce sam isao u teretanu,rano ujutro..i radio sam ramena i noge. Medjutim posle zavrsetka treninga kada sam krenuo kuci,osjetio sam bolove u vratu i donjem dijelu ledja(skroz donjem). Nzm od cega mi je to posto nijednu vjezbu nisam radio za ledja..Mozda od sjedenja na klupi??
Sve u svemu..bol u vratu je skoro pa prosao..medjutim,bol u donjem dijelu ledja osjetim s vremena na vrijeme kada naglo ustanem ili se pomaknem posle duzeg vremena lezanja ili sjedenja. Vec 2 dana nisam isao u teretanu,jer sam u medjuvremenu zaradio i temperaturu,ali sutra bih vec trebao biti spreman za teretanu opet.
Zanima me prije svega,jel ovo nesto opasno? Mogu li trenirati..?
Hvala unaprijed na odg..:)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 18 upita.