TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398503 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 04:49:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moc Hemije preca do sna?  (Pročitano 52205 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #244 poslato: Septembar 23, 2007, 03:28:48 posle podne »

Pa posto nije znao kako da pije i kako da se zastiti bogme jeste.

Ne mislim skroz naravno,ali ostetio jeste.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #243 poslato: Septembar 23, 2007, 03:27:37 posle podne »

pa nije od jedne kure winija sjebo jetru Hans :).....
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #242 poslato: Septembar 23, 2007, 03:17:15 posle podne »

Polako.. Kao prvo, sta pricate, kao "klinci oce da se naduvaju da dobro izgledaju preko leta, na bazenima i sta ti ja znam gde jos" .. Pa mene nije briga kada me neko vidi sta ce mi reci, uopste se ne opterecujem time, niti bih uzeo zbog toga hemiju.. Vec mi treba jer za 3-4 god idem u Zandarmeriju.. Konkurs.. Za to moram da se maksimalno fizicki propremim.. I kao drugo, pa ja ne znam, nisam odlucio to uzeti odma.. Dao sam primer.. Dobro, metan ne valja.. Sta valja za prvu kuru kada uzmem od AAS ? (Dakle prvi put kada uzmimam) ? Naravno uz to uzecu neki dobar Whey i Creatin..

Ja mislim da je glupo,a i ne smemo mi da ti ovde dajemo predloge,kad naucis sve o aas i izucis koji ti sta u kojoj kombini daje,ujedno ces i biti zreo za njihovu upotrebu.
A to uzimacu whey i kredzu.....ne ne,ako zelis da imas pravi uspeh od upotrebe aas moras da jedes kao mecava,da imas vrh suplementaciju i onda tek navali na sterose.Dotad,uci.Osim ako ne zelis da uradis ciklus i da mesec dana po zavrsetku ciklusa izgledas gore nego kad si poceo,samo zato sto neznas kako da sacuvas dobijeno.

E ta zandarmerija,moj ortak jos prodje te neke testove i sranja i prime ga(Nije to odma zandarmerija nego neka policija pri tako nesto) ali cilj mu je zandarmerija.
I uzme on iz neznanja naravno,winstrol.Kaze "Cujem on je dobar za definiciju".Sto je najveca zabluda ikad,nece se niko od aas samo, izdefinisati.I sta reci,sad ima isto kila samo sto je sebi sjebao jetru....
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #241 poslato: Septembar 23, 2007, 02:00:50 posle podne »

pa cekaj, zandarmerije vise nema... tj ne popunjava se, bar je tako doskora bilo
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #240 poslato: Septembar 23, 2007, 11:15:30 pre podne »

brate sta ce ti zandarmerija >:( jel si razmisljao da li ces ostati zdrav ti tih 3-4 god sa aas
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #239 poslato: Septembar 23, 2007, 10:28:30 pre podne »

Polako.. Kao prvo, sta pricate, kao "klinci oce da se naduvaju da dobro izgledaju preko leta, na bazenima i sta ti ja znam gde jos" .. Pa mene nije briga kada me neko vidi sta ce mi reci, uopste se ne opterecujem time, niti bih uzeo zbog toga hemiju.. Vec mi treba jer za 3-4 god idem u Zandarmeriju.. Konkurs.. Za to moram da se maksimalno fizicki propremim.. I kao drugo, pa ja ne znam, nisam odlucio to uzeti odma.. Dao sam primer.. Dobro, metan ne valja.. Sta valja za prvu kuru kada uzmem od AAS ? (Dakle prvi put kada uzmimam) ? Naravno uz to uzecu neki dobar Whey i Creatin..
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #238 poslato: Septembar 22, 2007, 05:34:09 posle podne »

ja razumem da nema da pise,kako treba
pocinjao sam 93 godine da se takmicim i morao sam da se dopisujem pismima sa takmicarima oko ishrane i dodataka..
svu hemijukoju  sam probao, morao sam da sam ekpsrimetisem, i mnogo gresio, nije imao ko da nam objasni, mnoge moje kolege su sada izresetani po jetri kao sundjer, u tim eksprimentisanjima.
srecom dugo sam imao strah od njih pa sam ostao na malim dozama.

sto se mene tice neka uzme, njegov izbor, sto se svi uzbudjujete, neka bude jos jedan od onih koji nisu hteli da poslusaju, pa ce onda da kucaju na private, jao imam akne sta da radim, rastu mi sise, moze li to nolvadex da resi, nisam se povecao kako sam hteo , puca mi glava..

u sustini jeftin lek a unistava te isto cak i vise od nekog prakticnijeg ciklusa

eto nadam se da nisam jos jedan od onih koji ce da potrosi reci na nekoga svojim savetom, ako je vec oducio da to uradi, neka uradi  i da naravno da ce pogresiti  :)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #237 poslato: Septembar 22, 2007, 03:31:55 posle podne »

I ono najvaznije ako si pametan i resio si da uzmes aas urose,do jaja je glupo da ti se prvi ciklus sastoji od takvog sranjeta kao sto je dianabol.Prvi ciklus aas ti je kao prvi put na kreatinu...neponovljiv.Al ti se zajebavaj,sta da ti radim.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #236 poslato: Septembar 22, 2007, 01:21:53 posle podne »

Nije samo poenta u hemiji nego u njenom kvalitetu.....Ljudi misle uzecu metan za 2000 dinara sto je jeftinije od jednog X-panda,a 10000x stetnije od njega,ali jbg bolje radi.....Danas momci misle da je metan tako jednostavna i dobra hemija,a ustwari je najgore djubre koje moze da se nadje......I narawno anadrol,koji ti navuce vode kao cisterna,samo sto niko ne razmislja tako,jer se nikome ne daje po 70+ evra za neku bolju hemiju jer onda ide za to i protein i vitamini itd,pa posle kure mora da ide zavrsna kura kako bi se sto vise ocuvala misicna masa stecena pravilnom upotrebom i pravilnom ishranom i teskim treninzima,jedna kura povlaci drugu tj zavrsnu....A danas to niko ne shvata....
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #235 poslato: Septembar 22, 2007, 12:41:41 posle podne »

Niko od nas ovde ovo ne prica za dzaba vec ima razloga.Hemija nije za igranje i sa sobom nosi katastrofalne posledice!
Pogotovu kod veoma mladih ljudi koji to uzimaju napamet i bez lekarske kontrole.Zarad misica spremni su izgubiti zdravlje sto je katastrofalno.Naravno da svako od njih odlucuje sta ce i kako raditi u svome zivotu ali poenta pisanja ovde nije zato sto je meni dosadno ili nemam pametnija posla vec da ukazem na tu stetnost koja budite uvereni vremenom nosi debeo danak sa sobom.
I kada doticnim osobama dodje iz dupeta u glavu e tada je vec veoma kasno!
Sačuvana
Milan Kovacevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #234 poslato: Septembar 22, 2007, 12:30:24 posle podne »

Problem je,sto bi svi oni na brzinu da se urade,sto pre..Nema tu volje,zelje...Kao prvo tu uopste nema ljubavi prema sportu tom...TI klinci se krljaju hemijom,ne bi li to leto izgledali dobro na strandu,moru,adi,a posle sta ce biti nije bitno..Ovo je stvarno sport koji zahteva mnooogo truda i rada,odricanja,e pa njima hemija pomogne da preskoce pola tih stvari..Ljudi navise grese,a njemu je lako uzeo je hemiju,uopste nije lako,ljudi i  na hemiji moraju da se ubijaju od vezbanja,da jedu kvalitetno,odmaraju..Stvarno ne vidim uopste ni jedan nacin na koji spreciti mlade od uzimanja hemije..Ne znam zasto sam vam ovo ispricao...al ne skodi,,, :D
Sačuvana
Mess with the best,die like the rest...
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #233 poslato: Septembar 22, 2007, 08:45:07 pre podne »

odmah se vidi po poslednja 2 posta da ih salju momci koji znaju.
svaka cast blek i fanatik.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

European,Balkan,National champion - classic BB

« Odgovor #232 poslato: Septembar 21, 2007, 11:48:12 posle podne »

Fanatic je u pravu 100%. Mada, ti si resio i i niko vise ne moze da te odvrati od toga.

Evo reci cu ti gde ces biti za tri godine, odnosno u tvojoj tek dvadesetoj godini. Ili ses biti jos u istom fazonu ali sa 10000mg po kuri jer manje ti ne deluje ili ces da budes totalno van teretane proklinjuci dan kada si usao u nju posto si izduvan jer ne uzimas.

Treca varijanta ne postoji, mozemo da se kladimo u to.

Kao uzmes par kura pa necu vise, to nema pojma.

I ti ovo razumes sve dok citas ali ces ipak da uzmes.

Ne zameri mi na ovim recima, dobronamerno je sa moje strane. Od 100 ovakvih slucaja, svih 100 ovako prodje.

Imas neverovatno dobru figuru za svoje godine, ako imas love, sa preparatima ces haos da se napravis. A za neku godinu ako si ozbiljan sve ti je jos uvek na raspolaganju.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #231 poslato: Septembar 21, 2007, 10:19:42 posle podne »

@ Urose...Mislim da pravis veliku gresku ako se odlucis tako rano za hemiju.jako si mlad,u ravoju si..testosteron ti je na visokom nivou,nema potrebe za hemijom.Za suplementima da! I dobra klopa u tvojim godinama uz dobar rad mogu uciniti mnogo a zdravlje ce biti sacuvano.Ima vremena za hemiju veruj mi!
Naravno ko sam ja da ti delim savete i punim ti glavu kad ti znas najbolje i uradices kako zelis.Ja ipak pokusavam da ti spasim zdravlje, a  ako ikako uspem bicu zadovoljan.
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #230 poslato: Septembar 21, 2007, 10:07:44 posle podne »

Ahh.. Kralju, koliko ja imam mojih drugova koji su moje godiste, (90, 17 god) pa su uzimali te steroide.. Nista im nije bilo, trpali se metanima i naduvaju se ko kvasac.. Mene isto tako boli dupe, uzecu sad ne zimu metan, koliko je 1 kura tableta ? 180, ili 200 ? A pikamo Whey + Creatin + Glutamin + Metan 1 do 2 kure, videcemo.. :D
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 18 upita.