TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:30:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: izgled misica (oblikovanje)  (Pročitano 40656 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #269 poslato: Avgust 18, 2015, 01:48:08 posle podne »

Tek sad vidim ovaj sou. :D

Ubice vas cortizol. :D Nista od mase bajo moj :D
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #268 poslato: Avgust 18, 2015, 12:31:51 posle podne »

Hahhahaha ti si se aktivirao za 2 meseca i nabio postove tako sto udaras jedan za drugim od teme do teme. Za tebe ne postoji opcija edit, nego samo reply.
Ti moji postovi koliko tooliko imaju smisla, dok ovi tvoji...
Cak si mi i na pm rekao da sam ljubomoran na tebe sto imas vise postova.
Aloo, pa ko koga ovde jebe decko?! :D
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #267 poslato: Avgust 18, 2015, 12:25:44 posle podne »

Retardiran je majke mi. Njega sigurno jasu u skoli pa ovde dodje da se izdrkava.
Nevaspitano djubre i boli nas sve redom kurac za tvoje porodicne probleme, nije mi uopste cudno sto zena tako reaguje kad si takav idiot.

Ova administracija nista ne radi, lik vec 2 meseca nabija postove i smara i niko ne reaguje.

ti za 2 meseca na forumu imas vise od 150 postova,ja za vise od godinu dana imam oko 640...kolko ces ti tek imati za godinu dana
razmisli sad ko ovde nabija postove  ;)
nisam ja bezobrazan vec ste vi sto provocirate,mada nemam pametnija posla nego da se svadjam sa vama
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #266 poslato: Avgust 18, 2015, 12:20:47 posle podne »

Retardiran je majke mi. Njega sigurno jasu u skoli pa ovde dodje da se izdrkava.
Nevaspitano djubre i boli nas sve redom kurac za tvoje porodicne probleme, nije mi uopste cudno sto zena tako reaguje kad si takav idiot.

Ova administracija nista ne radi, lik vec 2 meseca nabija postove i smara i niko ne reaguje.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #265 poslato: Avgust 18, 2015, 12:07:07 posle podne »

Pavac ti si debilcina, deaktiviraj nalog  bolje ti je.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #264 poslato: Avgust 18, 2015, 11:25:21 pre podne »

https://www.youtube.com/watch?v=PwCtKGC-aS0

znaci Zemun,al ovde sam rodjen  ;)
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #263 poslato: Avgust 18, 2015, 10:20:30 pre podne »

Da zanemarimo sto mi ides na ganglije i sto si veoma bezobrazan pokazujes i da si redak primerak kretena (izguglaj sta je) sa primesama degena(ako ne znas sta je ooet izguglaj).Ne postoji gora kombinacija od glupog bezobraznika...mozda samo bezobrazni glupak.Tvoj post u kome kazes da tvoji ukucani mogu samo da ti se sagnu mi govori ili da si u incestu ili da si debil(opet izguglaj da vidis sta je to) ili da si strasno nevaspitan i bezobrazan.Iako cinjenice idu u prilog ovoga prvog ipak mislim da je ovo drugo u pitanju.Jedini lek za tebe je jedna dobra vaspitna mera...kao sto rekoh a neko obrisa skini hulakopke i namesti se da ti izvucem usi .Sto pre shvatis da te tvoja glupost i bezobrazluk nr vode nikuda bice ti bolje...i vise nisam u zemunu ali reci ce ti vec mama gde sam...
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #262 poslato: Avgust 18, 2015, 09:46:37 pre podne »

tvoj odgovor jeste realan
a terorovi odgovori tipa: bezaces od mene kao pas,lajaces itd
hajde da se nadjemo negde
itd itd
nemam pametnije posla nego da se raspravljam po porukama
ja nisam nigde mirodjija i nijednu svadju nisam zapoceo prvi,upravo je teror mene prvi isprozivao
ucim ja ucim,evo sad idem na trening pa cu snimiti benc  :D
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #261 poslato: Avgust 18, 2015, 09:40:16 pre podne »

Pa i Teror pomaze... a ako je surovo realan pa ti se ne svidja njegov odgovor to nije razlog da ga pljujes... Prestani da budes u svakoj corbi mirodjija i da odgovaras svakome, potrosi to slobodno vreme da citas o svemu ovome i da ucis, gledaj vezbe po netu kako se rade, ima tu dosta da se uci.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #260 poslato: Avgust 18, 2015, 09:34:20 pre podne »

Izvini Pedja,prema tebi nemam nista lose posto pomazes i sve to
a ovaj covek,od 35 godina oce da tuce jednog 16-godinjaka zato sto radi ,,cucanj u papucama''...
pretnje u privatnim porukama i ostalim glupostima me ne doticu i nemam pametnija posla nego za raspravu sa ,,terorom''
ja sam u poruci sve lepo rekao,da ne zelim nikome nista lose ali neki ljudi jednostavno teraju po svom
inace,da,tema je zrela za kljuc
Sačuvana
Пеђа
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #259 poslato: Avgust 18, 2015, 09:29:57 pre podne »

kako lepo preko noći rastu muda na internetu...  ::)
inace,sad kad je petarka banovan ovo moze biti slobodna tema  ;D

To verovatno misliš na sebe...

Možda ne znaš ali osoba sa kojom raspravljaš može otac da ti bude i njegovi komentari i ako ti se ne sviĂ°aju i deluju uivredljivo su apsolutno na mestu.

A ova tema treba da ide pod ključ.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #258 poslato: Avgust 18, 2015, 09:25:53 pre podne »

kako lepo preko noći rastu muda na internetu...  ::)
inace,sad kad je petarka banovan ovo moze biti slobodna tema  ;D
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #257 poslato: Avgust 18, 2015, 09:08:41 pre podne »

Pitaj mamu bila je skoro..
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #256 poslato: Avgust 18, 2015, 08:19:53 pre podne »

Koja bre tema...Obrisi sve ovo da neko novi ne bi citao ove gluposti..A i nije mi jasno da se ovoliko ceka ..pojedini ljudi su obrisali svoje naloge ili to planiraju...Par trolova pravi sou na forumu mesecima...napravite neki red i pravila kako ljudi ne bi nabijali postove svakakvim glupostima...Mislim da sve sto nije vezanio za trening i ishranu moze da stane u CAFE...Svaka druga riba sa youtuba ima svoju temu...Ludaci mesecima troluju o bolesnim kevama i treniraju 14 sati dnevno...Ovo na sve lici samo ne na forum o fitnesu...90 posto postova su teske gluposti koje nemaju nikakve dodirne tacke sa fitnesom...Ima nekoliko ljudi koje cenim na ovom forumu a sa kojima se ne slazem oko svega ali konstruktivna rasprava je valjda ono zasta sluzi forum ...a da raspravljamo o tehnici cucnja sa likom koji se nije udostoji da obuje patike na cucnju je van svake pameti...Sto pre ocistite forum ako mislite da normalan svet dolazi ovde...

svoje probleme resavaj sam
ne pokusavaj biti ironican ili sarkastican,od toga nema leba
kako je u Zemunu?  ;)
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #255 poslato: Avgust 17, 2015, 08:36:26 posle podne »

Koja bre tema...Obrisi sve ovo da neko novi ne bi citao ove gluposti..A i nije mi jasno da se ovoliko ceka ..pojedini ljudi su obrisali svoje naloge ili to planiraju...Par trolova pravi sou na forumu mesecima...napravite neki red i pravila kako ljudi ne bi nabijali postove svakakvim glupostima...Mislim da sve sto nije vezanio za trening i ishranu moze da stane u CAFE...Svaka druga riba sa youtuba ima svoju temu...Ludaci mesecima troluju o bolesnim kevama i treniraju 14 sati dnevno...Ovo na sve lici samo ne na forum o fitnesu...90 posto postova su teske gluposti koje nemaju nikakve dodirne tacke sa fitnesom...Ima nekoliko ljudi koje cenim na ovom forumu a sa kojima se ne slazem oko svega ali konstruktivna rasprava je valjda ono zasta sluzi forum ...a da raspravljamo o tehnici cucnja sa likom koji se nije udostoji da obuje patike na cucnju je van svake pameti...Sto pre ocistite forum ako mislite da normalan svet dolazi ovde...
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2015, 08:46:17 posle podne od strane Terror » Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 18 upita.