TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:52:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Miloš Šarčev - jedan jedini  (Pročitano 61869 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #71 poslato: Septembar 07, 2008, 11:16:16 pre podne »

Milose,drago mi je da si sa nama na forumu i zelim ti sto brzi povratak na scenu,
a to da si pukao sa ugovorima je smesna prica,jos nisam upoznao nekoga u ovom sportu ko nema reci hvale za tebe u svakom pogledu,a ovakvi negativni komentari nemoj da te iznenade jer kod nas se uspeh tesko prasta.
Ja ti iskreno i od srca zelim da se sto pre vratis na binu i hvala ti na dosadasnjim savetima i pomoci.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Septembar 07, 2008, 10:33:45 pre podne »

Nisi jedini  ;D
Sačuvana
I don't give a fuck
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #69 poslato: Septembar 07, 2008, 08:27:11 pre podne »

aaaaaaaa......ovo su vise nego sjajne vesti..... Ne mogu da opisem koliko sam srecan sto je medju nama Milos Sarcev! :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Septembar 07, 2008, 05:37:03 pre podne »

aha takmicice se na kukavo leto , pukao ugovor sa weiderom , pukao ugovor sa Flexom , suspendovan sa takmicenja , ko zna da li ce ga ikada vratiti , ja mislim da mu nece ni ukidati suspenziju , retko ko od IFBB takmicara hoce da mu on bude trener zbog ovih dogadjaja

Markoni,

Vidi, vidi...kako si ti samo upucen...?
Pukao ugovor?

Mozda moj izbor reci nije bio najbolji (nakon sto su mi rekli da ukoliko ne potpisem izvinjenje za Paul Cuu - koje su mi pripremili - moj ugovor ce biti pod velikim znakom pitanja...)
Posto sam rekao Robinu Cengu (Weider) da im ponestaje WC papira u najblizem Toiletu - i da ce i zvanicno izvinjenje i moj ugovor biti mnogo korisniji tamo - ukoliko ih isprintuju na mekanom papiru...jer ja ne nameravam da stavim svoj potpis ni na jedan od tih papira...

Ja sam odlucio da ugovor ne potpisem...nije mi ugovor "pukao"...

Zasto sam ja suspendovan?

Da li uopste znate?
Pogotovu ti Markoni?

Ja nikada nisam radio nesto zato sto se to od mene ocekuje...Nego jedino ukoliko ja to odlucim i ukoliko verujem da radim pravu stvar.

Ja se nikada nikakvih posledica nisam plasio - jer znam da govorim istinu, da se borim za bildere (ovog puta su bili moje kolege iz Azije - za koje sam podturio sopstveni vrat i zbog cega sam trenutno suspendovan...)

Da li se kajem sto sam to uradio?

Nikada.

Uvek bi uradio istu (citajte PRAVU) stvar - jer imam dovoljno ponosa i snage da svima kazem u lice - sramota je sto radite...i nemojte pomisliti da vas necu prikazati upravo onakvim kakvi jeste...

Uskoro cete svi znati o cemu je rec...

pa znam sve , citao sam , mislim znam onoliko koliko sam procitao , ja sam mislio da ti nije ponudjeno produzenje zato sto nisi hteo da potpises unapred pripremljeno izvinjenje   , eto pogresno sam razumeo izgleda

Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #67 poslato: Septembar 07, 2008, 03:27:51 pre podne »

uuuuuuu ... sjajne vesti :D ... ne znam odakle da pochnem .. siguran sam da je svima drago shto cuju da pricha o takmichenjima nije gotova ..ali posle gomile povreda i gluposti  ljudi krenu da se plashe i da sumnjaju ... naravno mislim na ljude koji bi voleli da te ponovo vide na bini ...

a shto se tiche nekih online seminara ili bilo kakvog vida tvog aktivnog ucheshca ... mislim da je komentar suvishan .. ne mogu da zamislim osobu ovde koja ne bi zelela da cuje tvoje mishljenje .. ako si mislio na neshto tipa

http://www.dailymotion.com/related/5096879/video/x2st3r_milos-sarcevs-seminar-pt1_extreme

bilo bi odlichno .. al opet kazem svaki tvoj komentar ovde ce biti vishe nego cenjen (bar sa moje strane .. shto vishe pishem imam utisak da pishem u ime svih :// WTF .. rano je .. ne mari :D  ) josh ako se uzme u obzir koliko bi to ,,koshtalo u nekim drugim uslovima :)) ''

poz i hvala unapred :D

BTW : kontam da je robija udario shlog kad je video :D :D ...hhhhhhhhhhhh

« Poslednja izmena: Septembar 07, 2008, 03:30:26 pre podne od strane Lokk1 » Sačuvana
Milos Sarcev
IFBB PRO LEGEND
Član početnik
Van mreže Van mreže

www.milossarcev.com

www.milossarcev.com
« Odgovor #66 poslato: Septembar 07, 2008, 01:44:51 pre podne »

Najnovija slika - mozda pre dve nedelje...

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Milos Sarcev
IFBB PRO LEGEND
Član početnik
Van mreže Van mreže

www.milossarcev.com

www.milossarcev.com
« Odgovor #65 poslato: Septembar 07, 2008, 01:44:09 pre podne »

aha takmicice se na kukavo leto , pukao ugovor sa weiderom , pukao ugovor sa Flexom , suspendovan sa takmicenja , ko zna da li ce ga ikada vratiti , ja mislim da mu nece ni ukidati suspenziju , retko ko od IFBB takmicara hoce da mu on bude trener zbog ovih dogadjaja

Markoni,

Vidi, vidi...kako si ti samo upucen...?
Pukao ugovor?

Mozda moj izbor reci nije bio najbolji (nakon sto su mi rekli da ukoliko ne potpisem izvinjenje za Paul Cuu - koje su mi pripremili - moj ugovor ce biti pod velikim znakom pitanja...)
Posto sam rekao Robinu Cengu (Weider) da im ponestaje WC papira u najblizem Toiletu - i da ce i zvanicno izvinjenje i moj ugovor biti mnogo korisniji tamo - ukoliko ih isprintuju na mekanom papiru...jer ja ne nameravam da stavim svoj potpis ni na jedan od tih papira...

Ja sam odlucio da ugovor ne potpisem...nije mi ugovor "pukao"...

Zasto sam ja suspendovan?

Da li uopste znate?
Pogotovu ti Markoni?

Ja nikada nisam radio nesto zato sto se to od mene ocekuje...Nego jedino ukoliko ja to odlucim i ukoliko verujem da radim pravu stvar.

Ja se nikada nikakvih posledica nisam plasio - jer znam da govorim istinu, da se borim za bildere (ovog puta su bili moje kolege iz Azije - za koje sam podturio sopstveni vrat i zbog cega sam trenutno suspendovan...)

Da li se kajem sto sam to uradio?

Nikada.

Uvek bi uradio istu (citajte PRAVU) stvar - jer imam dovoljno ponosa i snage da svima kazem u lice - sramota je sto radite...i nemojte pomisliti da vas necu prikazati upravo onakvim kakvi jeste...

Uskoro cete svi znati o cemu je rec...

Sačuvana
Milos Sarcev
IFBB PRO LEGEND
Član početnik
Van mreže Van mreže

www.milossarcev.com

www.milossarcev.com
« Odgovor #64 poslato: Septembar 07, 2008, 01:19:14 pre podne »

Evo samo da vam se svima javim i srdacno vas sve pozdravim.

Takodje, moram unapred da vam se izvinim - jer u narednih nekoliko nedelja necu bas biti u mogucnosti da vas cesto posetim - iz jednostavnog razloga:  tempo zivota mi je momentalno u "sestoj brzini" (tj - prebrz i slabo mogu da stignem sve sto zelim da uradim...)

Sto je najvaznije - ukratko cu vam reci:

1) Ja definitivno nisam u penziji...Takmicarskoj ili bilo kojoj drugoj (Sto se tice bodibildinga kao takmicarskog sporta - svi vec znaju staru pricu: "jednom takmicar - zauvek takmicar..." Ovaj sport, vise od bilo kog drugog je NEZAVISTAN od godina starosti...
Pogledajte pobednika 1991 IFBB Niagara Falls Pro Invitational takmicenja (inace mog drugog takmicenja kao profesionalac).
Albert Bekles je pobedio sve nas - iako je na dan takmicenja svima nama pokazao njegov pasos - i datum rodjenja: 1930!!!!
Albert je pobedio sve takmicare - IFBB profesionalce u punoj formi iako je bio 61-godisnjak....
Albert, inace moj prijatelj je i dan danas u odlicnoj formi (sada ima 77 godina i jos uvek aktivno trenira...) a to mogu da kazem i za mnoge druge sampione...Frenk Zen (inace jedan od mojih omiljenih bildera, takodje licni prijatelj koji mi je u nekoliko navrata cestitao na formi i izgledu i koji je javno izjavio da sam ja po njemu "Zen devedesetih godina" (takmiceci se od 1991 do 1999 konstantno u formi kakvu on najvise postuje...bez obzira na to sto su sudije cenile MISICNU MASU vise nego bilo sta drugo....) - je u neverovatnoj formi...
Vince Taylor - u zivotnoj formi nakon 50-og rodjendana...Francis Benfato, Gary Strydom...etc

Juliette Bergman se vratila takmicenjima nakon 17 godina "penzije" i pobedila ni vise ni manje nego TITULU Ms. Olympia - sto joj nije poslo za rukom kada je bila mlada...Sta vise - pobedila je tri puta pre nego sto se opet (verovatno privremeno) povukla...

Ja sam vec godinama planirao da se vratim takmicenjima - ali nekako (visom silom) to se nije desilo...
Slike mog (neplaniranog) guest posinga iz Porto Rika zajedno sa Gustavom (koji nije ocekivao da mu se trener pojavi na bini tokom njegovog planiranog gostovanja) su na mom sajtu...Mozete videti moju 'svakodnevnu formu" iz 2005e godine...

Slika sa Jay Cutler-om iz moje hotelske sobe u Rumuniji - takodje su objavljene...
Mogu reci da mi je i dan danas zao sto nisam uspeo da stignem da obrijem ledja (jer upravo sam planirao da sve iznenadim i da tokom atletskog mitinga izvucem takmicarski broj...)
Arnold je to uradio 1980 u Australiji kada su svi mislili da je tamo isao kao reporter a ne kao takmicar...pojavio se na mitingu i izvukao broj...

Ja sam uspeo da obrijem noge i prednji deo tela i trebala mi je pomoc za ledja - medjutim telefon je zazvonio i ja sam pogresio - i podigao slusalicu...tek da cujem Jay Cutlera koji me je pitao da li bih bio toliko ljubazan i stavio mu vestacku boju na ledja...

Naravno, ja nisam hteo da mu kazem za plan...ali ipak kada sam mu otvorio vrata i zapazio me je u "posing suit"/gacicama - malo me je cudno gledao...

Znaci - ne pomisljajte da sam ja zavrsio sa takmicenjima...Napravio sam mali prekid...i to je sve

2) Moja suspenzija iz IFBB-a je jos uvek zvanicna...ali verujte mi - nece jos dugo...
Posto sada nemam nameru da se takmicim - nisam ni insistirao da mi se uspostavi...
Sta ce se desiti - videcete i sami...

3) Ukoliko bilo kako mogu da pomognem nasim sportistima, bilderima...i ljudima uopste - sigurno bih to drage volje uradio...
Mozda mogu da vam organizujem specijalni "webinar" - seminar na Web-u...koji bi svi zainteresovani mogli videti...

Ili ukoliko imate bilo kakvu ideju - slobodno mi javite...

Moram na posao...tako da vas sve ponovo pozdravljam

Milos Sarcev

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #63 poslato: Jul 06, 2008, 03:35:13 posle podne »

Verujem da bi.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #62 poslato: Jul 06, 2008, 03:27:11 posle podne »

Mada sam ja siguran da bi misko menjao to za vracanje u IFBB...vratio bi klijentelu i ponovo zaradjivao fine pare
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #61 poslato: Jul 06, 2008, 03:20:49 posle podne »

Ko to bese rekao?! Nesto mi poznato zvuci... :D :D
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #60 poslato: Jul 06, 2008, 10:36:20 pre podne »

Njegova pobeda je ta kao sto neko rece da su on i Arni najslikaniji i da ih ima svuda i u svakoj prici a netakmice se...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #59 poslato: Jul 02, 2008, 02:33:31 posle podne »

Jos jedna naslvonica u samo mesec dana. ;)

Rec je o Indijskom casopisu "Gentleman". I, kao sto rece Misko na njegovom forumu, da ne dodje do zabune, on je sa desne strane. :D :D

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #58 poslato: Jun 26, 2008, 12:39:02 posle podne »

Rodjen je 17. januara 1964.
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
Van mreže Van mreže

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #57 poslato: Jun 26, 2008, 12:36:35 posle podne »

E da pitam,koliko on ima godina?
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 18 upita.